- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.701
sagolun kizlar insaallah havalar duzelir simdi gub\nes acti biraz iyiyim.
aynen polyanan ya dun aksamda boyleydim esime surat astim buraya geldime pismanim filan dedimmALLAH razi olsun esimden sarildi optu beni. regl oldugun icin hormonlarin degisime ugruyo dedi.. jinokolog sanki ya ama ii teselli verdi sonrada gecti daralmam bu sefer esime sariliyom seni cok seviyom die... bole gel gitler yasiyom iste...
ay yemin ederim aynilarini bende yasiyorum bazen.
kocamda teselli veriyor ama o benden cok üzülüyor bende onu üzmemek icin bisi demiyorum artik.
kendi kendime diyorumki ailemden uzagim ama allaha sükür kocam yanimda mutluyum huzurluyum ve cok iyi biri ya beni buraya getirip dövüp sövseydi her gece icicp icip gelseydi allahima binlerce sükrediyorum bu yasantim icin eviyle cocuguyla ve isiyle ilgilenmekten baska bisi yapmiyor allahtan daha ne isterim beni seviyor sayiyor diye düsünüyorum kendi kendimi teselli ediyorum sende aynilarini düsün bacim üzülme sakin
yok kız bilmiyoönceden cam kenarı için kapışırdık şimdi geç aşkitom otur diyom nasıl sırıtıyo hoşuna gidiyo orayı vermem ona
sagolun kizlar insaallah havalar duzelir simdi gub\nes acti biraz iyiyim.
aynen polyanan ya dun aksamda boyleydim esime surat astim buraya geldime pismanim filan dedimmALLAH razi olsun esimden sarildi optu beni. regl oldugun icin hormonlarin degisime ugruyo dedi.. jinokolog sanki ya ama ii teselli verdi sonrada gecti daralmam bu sefer esime sariliyom seni cok seviyom die... bole gel gitler yasiyom iste...
çok hoşşşş, eşini de tanıyom ya . sırıttığını hayal ettim birden seninde munzur munzur gülüşünü
maşallah eşine. bak ne kadar anlayışlı.
burdaki izleyenlerde hep yaşlı
niye en cirkinleri benim ceyda
polyanan kankitom 3,4 ve 5. resimde harika çıkmışın kız maşallah nazar değmesin kankime
kirpiklerinde rimel varmı uzun uzun
nen kahkülden çok gözlerin dikkatimi çekti he yirim seni
ama kahkül yakışmış valla çok beğendim ben
EHEHE lamesiniz kızzlar :)))
huzurevlerinde sahne alıyoz heralde hep
canlarım yaaa
hazal,polyanan Allah size sabırlar versin
lame ne kııı
para neyim almıyoz galiba babamızn hayrına
benim saçlarımşuanda rengi bakır ve model kahkül falan böyle
Allah seniceyda yeni gördüm nen
amiinn bitenem aministe böyle yuvarlanip gidiyoruz siz olmasaniz napardik bak duygulandim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?