KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ay yemin ederim aynilarini bende yasiyorum bazen.
kocamda teselli veriyor ama o benden cok üzülüyor bende onu üzmemek icin bisi demiyorum artik.
kendi kendime diyorumki ailemden uzagim ama allaha sükür kocam yanimda mutluyum huzurluyum ve cok iyi biri ya beni buraya getirip dövüp sövseydi her gece icicp icip gelseydi allahima binlerce sükrediyorum bu yasantim icin eviyle cocuguyla ve isiyle ilgilenmekten baska bisi yapmiyor allahtan daha ne isterim beni seviyor sayiyor diye düsünüyorum kendi kendimi teselli ediyorum sende aynilarini düsün bacim üzülme sakin

canlarım yaaa
hazal,polyanan Allah size sabırlar versin

yok kız bilmiyo önceden cam kenarı için kapışırdık şimdi geç aşkitom otur diyom nasıl sırıtıyo hoşuna gidiyo orayı vermem ona

çok hoşşşş, eşini de tanıyom ya . sırıttığını hayal ettim birden seninde munzur munzur gülüşünü

maşallah eşine. bak ne kadar anlayışlı.

burdaki izleyenlerde hep yaşlı

Canım benim yakışmış kahkül güle güle kullan ama ben kahkül sevmiyorum açıkçası yani daha doğrusu bu şekilde olanı sevmiyorum. Benim tarzım yandan kahkül

he bacım ya garibim seviniyo ben ona yer verdikçe bilmiyoki içimdeki fesat düşünceleri

huzurevlerinde sahne alıyoz heralde hep

Canım benim yakışmış kahkül güle güle kullan ama ben kahkül sevmiyorum açıkçası yani daha doğrusu bu şekilde olanı sevmiyorum. Benim tarzım yandan kahkül

benim saçlarımşuanda rengi bakır ve model kahkül falan böyle

canim beni tesekkür ederim
evet rimel var tek vurus ama
ahh ahh hamilelikte dökülmüslerdi biraz yeni yeni kendine geliyor kasim kirpigim.
ay begendigine sevindim bitenem biraz pismanda olmustum acikcasi ama simdi morelim yerine geldi

benim saçlarımşuanda rengi bakır ve model kahkül falan böyle

ben de seneelrce kızıl kullandım bu tonda canım.. gözlerim ela ve beyaz tenli olduum için özellikle eşim başta olmak üzere herkes kızıl sana çok yakışıyor değiştirme diyorlardı. ama ben sonra sıkıldım tabi kahve tonları kullandım bi süre şimdi ise biliyorsunuz zaten sarı röfle var

senin ufak fotonu görmüştüm canım buğulu olsa da hoş görünüyordu

Allah seni ceyda yeni gördüm nen

evet buda güzel ama bende kendime bu modeli yakistiramiyom hic bunuda denemistim.
sacimda hic böyle yan durmuo gii bunlar nasi tutturuyo spreylemi

bende böyle daha çok seviyom.
ama polyanna bu saç şekli seni küçük göstermiş gibi geldi ban a. yakışmışta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…