- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.821
trip atma nen
al valla eyfele çıkarız
evet ankarada atakuleyede çıkmıştık:97::97: ahh ahhh:97: ankaranın dikmeni gözküyodu harbiden dikmen hakkında ne sölense haklılar heahanda bakk nihan da kule meraklısı ben gibinn
bilmiyom valla şeker
kız belkim adamın tarzı bu sen de ona göre yaklaşş
trip atma nen
al valla eyfele çıkarız
yaprak kızdı galibasanki bi ben çıkarmıyom aklımdan
ismi tuhaf ama otel yıllardır var ve baya güzel bi otel
yaprak kızdı galiba
ismi tuhaf ama otel yıllardır var ve baya güzel bi otel
uludağa gittiğimzde o otelin karşısındaki otelde kalmıştık:97:
kervansaray
hadi yaneyse kankiler ben çıkıyıom dilek gelmiş . kız dilek teee geçen sen kapıdan bi iskoç geçti demiştinya gidtarıdavar dediydin. geçen tv de oadamı gördüm bi bağırdım bu dileğin tarif ettiği adam diye. meğersem programcıymış heriff. cnn türkte .
güle güle canım görüşürüz:80:sarı saçlı halimi koyacaktım ama foto bulamadım neyse .
ben kaçar kızlar. herekze güzel bi hafta sonu tatili diliyom. byeee:79:
neyse kankiler ben çıkıyıom dilek gelmiş . kız dilek teee geçen sen kapıdan bi iskoç geçti demiştinya gidtarıdavar dediydin. geçen tv de oadamı gördüm bi bağırdım bu dileğin tarif ettiği adam diye. meğersem programcıymış heriff. cnn türkte .
sarı saçlı halimi koyacaktım ama foto bulamadım neyse .
neyse kankiler ben çıkıyıom dilek gelmiş . kız dilek teee geçen sen kapıdan bi iskoç geçti demiştinya gidtarıdavar dediydin. geçen tv de oadamı gördüm bi bağırdım bu dileğin tarif ettiği adam diye. meğersem programcıymış heriff. cnn türkte .
sarı saçlı halimi koyacaktım ama foto bulamadım neyse .
ceyda denize gidince açıyormusun saçını
bayanlara özel yerde pek yok benim bildiğim antalyada bi otel varbayanlara özel yerlerde açıyorum bebişim.. erkek-bayan karma olan yerlere gitmiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?