- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.801
ben kaciyorum hatunlar markete gidicem .üff su cocugun arabasi beni cok yoruyor indir cikart cok üseniyorum ama gitmem lazim
hepinizi öptüm tek tek
görüsürük
yaprak Allah seni öldüm gülmekten resimdeki yorumuna nen gülerken arkadaşa yakalndım bana deli muamelesi yaptı senin yüzünden
yaprak Allah seni öldüm gülmekten resimdeki yorumuna nen gülerken arkadaşa yakalndım bana deli muamelesi yaptı senin yüzünden
ya ben hepinizin yorumuna güldümm...yaprak Allah seni öldüm gülmekten resimdeki yorumuna nen gülerken arkadaşa yakalndım bana deli muamelesi yaptı senin yüzünden
ben kaciyorum hatunlar markete gidicem .üff su cocugun arabasi beni cok yoruyor indir cikart cok üseniyorum ama gitmem lazim
hepinizi öptüm tek tek
görüsürük
hepinizi öptüm tek tek
görüsürük
ya ben hepinizin yorumuna güldümm...bi de sadece o fotoya yoğunlaşmışsınız Allah sizi... o fotodan önce diil ama sonrasında gittiydikk
güle güle canım
valla yane yapsa aklından çıkaramıyo hatunnnnnnn
ya ben hepinizin yorumuna güldümm...bi de sadece o fotoya yoğunlaşmışsınız Allah sizi... o fotodan önce diil ama sonrasında gittiydikk
güle güle canım
yinemi kızdın nen kocikine
hepinizi öptüm tek tek
görüsürük
anladım. canm. ama gözler şahaneoyy kuşum benim sağoll..eşim de öle diyo yaa :78::78::78:
ivitt çok çılgınımdırrr
sağol cnım
he valla kaynanalar çatlasın
kestane bebemmm
ne yapsa aklından çıkaramıyo hatunnnnnnn
:anlamamazlıktangelenyapraksmili:kim neyi çıkaramıyo kıs
şuan ben de kendi kendime resmen koptum hele foto yorumlarını okurken kahkaha attım yaavalla ya
arkadaşta diyo ne gülüyon odada yanlızsın bide benim odanın kapısı otomatik cam kapı kabak gibi parlıyomgelen geçen görüyo bide yanlızım ya ee gülüyom manyakmı ne der gibi balıyorlar
:79:güle güle canım:79:
anladım. canm. ama gözler şahane
kim neyi çıkaramıyo kıs
:anlamamazlıktangelenyapraksmili:
parisi aklından çıkaramadığını söyliyi:86:
cam olması kötüymüş.valla ya
arkadaşta diyo ne gülüyon odada yanlızsın bide benim odanın kapısı otomatik cam kapı kabak gibi parlıyomgelen geçen görüyo bide yanlızım ya ee gülüyom manyakmı ne der gibi balıyorlar
yinemi kızdın nen kocikine
kız bilge bu adam napıyo sana hepp kızıyon zavallıya
kim neyi çıkaramıyo kıs
sanki bi ben çıkarmıyom aklımdan
cam olması kötüymüş.
aman. ince ruhlu değil ona kızıyom. ben iltifat bekliyom oda inadına beni kızdıracak şeyler söylüyo.
trip atma nensanki bi ben çıkarmıyom aklımdan
al valla eyfele çıkarıznen bigün, zengin olunca topunuza paris bileti alcam. gerçek paris haaa.
nen bigün, zengin olunca topunuza paris bileti alcam. gerçek paris haaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?