- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.841
Dilekcim sen arada sırada ist.' a geliyosun galiba di mi
bayanlara özel yerde pek yok benim bildiğim antalyada bi otel var
bu sene gelemedik canım ya ama kendimizi toparlıyalım hemen atıcam kendimi ist bula ev için bazı şeyleri ordan alıcam avize halı falan gibi
inş. canım gelirsen buluşuruz tabi inş.gelirsek bi buluşma yaparız inşallah
bu otellerde erkek bayan havuzu ayrıymış galiba nası oluyo eşin başka sen başka yerde tek başına sıkılmıyonmu:44:
canım benim avize için kesinlikle şişhane' ye gitmeni tavsiye ederim..
hıı tamam canım gelebilirsek sana sorarım nerde ne var diye
inş. canım gelirsen buluşuruz tabi inş.
inşallah canım inşallah gelebilirizde
evet bayan-erkek ayrı havuzlar var.. gündüz havuzlarda ayrı olmak zorundayız canım tesettürlü olduğum için ama akşamları kapalı havuzda rezervasyon yaptırıp sadece eşimle ben girmiştik personel falan kimse olmuyo koskoca havuzda ikimiz yüzmüştük bi de aile plajında ben haşema giymiştim eşimle denize girmek için
bu akşam ilk okul arkadşımla annesi bide annem gelcekti ama yarına ertelediler yarın akşamanihan bu akşam kimler gelcek canım
evet güzeldi gerçektenanladım canım koca havuzda 2 nizin olması çok güzel olmuştur keşke burda olsanız burda heryer deniz kimsenin olmadığı yerde rahatlıkla girerdin
nihan bu akşam kimler gelcek canım
bu akşam ilk okul arkadşımla annesi bide annem gelcekti ama yarına ertelediler yarın akşama
ama bu akşamda liseden arkadaşlar gelcek
bu akşam ilk okul arkadşımla annesi bide annem gelcekti ama yarına ertelediler yarın akşama
ama bu akşamda liseden arkadaşlar gelcek
ay yoruldum yerleri sildim
evet güzeldi gerçekten
çanakkale' yi bilirim bebişimm harika bir şehir
geldinmi çanakkaleye evet çok güzeldir benim şehrim
evet nihancım buakşamki menün nedir
tükkanımı sildin canım dinlen şimdi hadi
ilk okuldan 1 arkadaşımlane güzewl görüşüyosun ilk okul lise arkadaşlarınla ben kimseyle görüşmüyorum dağıldık hep
valla yane bu kız millet sırayamı girdi gelmek için
hellllooooooooooooooooooooooooo
anaaa sesimi duydundamı geldin kız bi kaç saat önse seni andıydımhellllooooooooooooooooooooooooo
hellllooooooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?