KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyi hazalim sendne nbr bebis naporr

iyilik sehnazimm bebisde buyuyor iste 3 ayimizi doldurduk bile dogan buyur derlerdide inanmazdim ilk dogdugu zaman hec buyumicek hep ole kalcak gibi gelirdi bana

öyle mi kızzzz.. maaşallah hamarat gacı

saolda niye guldun anlamadim :26::44::44::44::44:

aslinda hamuru kendim yogurmadim hazir yuvarlak pismemis hamur aldim ustune malzemeyi koydum firina surdum bu kadarrr

Oğluşunun doğumgünü kutlu olsun şimdiden canım benim.. Allah hayırlı ömür nasip etsin.
cok saol cnm mucukkk

ne pişirdin kızz

sehnaz tosun pasan 2 yasina girmis nice mutlu yillaraaa darisi benim yusuf pasama ins....

cok saol cnm amin amin o kadar hizli buyuyolar ki dogum günü ne zamn gelmis sasiriyosun bile

iyidir kuzum senden nbbrrr

tamam cnm özletmem bende snei öpüyorum
kizlar bu arada polyanan nerede nasil gelip gidiyomu buraya

oğluşuna en güzel hediyeleri getiririz bebikim

ama ben çıkmak zorundayım maalesef mesai bitti öpüldün tatlım

kızlar iyi akşamlar öptüm hepiğinizi

nihan ceyda güle güleyin canlarım mutlu hafta sonları
şehnaz hoşgeldin kuşum nasılsın ardapaşamızın doğum günü kutlu olsun

Oğluşunun doğumgünü kutlu olsun şimdiden canım benim.. Allah hayırlı ömür nasip etsin.

ne pişirdin kızz

sehnaz tosun pasan 2 yasina girmis nice mutlu yillaraaa darisi benim yusuf pasama ins....

iyidir kuzum senden nbbrrr

bak iste bu yuzden görusemiyoruz ben geliyorum siz gidiyosunuz

zor deil ki hazir yuvarlak hamur aldim ince bole ustunede sogan biber domates sarimsaklari robattan gecirdim kiymayi baharatlari ilave ettim. hamurun ustune guzelce serdim firina surdum bu kadarr

hazır hamur olduğunu bilmiyodum canım hamur falan açıpta yaptın sandım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…