KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

geldim geldim geldimm

bugün sizleri görmek ne güzellllll

nabersiniz canışkolarım

bende sizler olmazsınız diye

dert topiklerine attım kendimi

hoşgeldin canımmm

ben kendi adıma iyiyim canımm

bugünde anamgildeydim bi bakim kankigillere dediydim

eheheh msjını alınca tahmin ettim annenlerde olduğunu
veeee senin adına çok sevindim

nedense sen annenlere gittiğin zman cok seviniyorum

bana ne oluyorsa

eheheh msjını alınca tahmin ettim annenlerde olduğunu
veeee senin adına çok sevindim

nedense sen annenlere gittiğin zman cok seviniyorum

bana ne oluyorsa

dedim kimse yok diye brownmi topiğe uğramaz bi sesleniyim didiydim

canımm benimm sağol düşüncen için
eşlerin bazı tutumlarında ortak noktamız varya hani
belki o yüzden sevinmişsindirr

he aşkitom anneme geldim hemen belli oluyo burda olduğummdünden geldik burada kaldık:97:

napıyon dilekcim

iyiyim canım napim tükkandayım hep aynı bi pc var ona praogram yükle dedi gitti onla uğraşıyom bitti şimdi
annenlerde kalmışınız iyi olmuş bizde bu kış çok kalıyoz valla haftada bikaçgün annemlerdeyiz hee ama taşınınca kalamayız artık

elektirikler kesilince yazamadım sizekızlar yeni geldi

herkesler gitmiş.

Yaprakcım başınız sağolsun

ii akşamlar kızlar nasılsınız..ben doğurmadım ama son günlerimi yaşıyorum..2 3 cm açılmam var doktora gicem pzt si bakalım

ii akşamlar kızlar nasılsınız..ben doğurmadım ama son günlerimi yaşıyorum..2 3 cm açılmam var doktora gicem pzt si bakalım

Bizlerde seni merak ediyorduk

Hakkında hayırlısı olsun canım

bebeğini sağlıcakla kucağına alman dileğimle

şimdiden geçmiş olsun :)

iyi bak kendine

ayyy elacim nerdesin sen yaa kesin dogurmustur dedim. 2 3 cm acilma varsa 1 hafta icinde dogurursun hayirlisi bakalim ne guzel normal dogurcaksin INSAALLAH saglikla alirsin kucagina.....

Bizlerde seni merak ediyorduk

Hakkında hayırlısı olsun canım

bebeğini sağlıcakla kucağına alman dileğimle

şimdiden geçmiş olsun :)

iyi bak kendine

canımm çok tşk ederim saol iyi dileklerin için...

ayyy elacim nerdesin sen yaa kesin dogurmustur dedim. 2 3 cm acilma varsa 1 hafta icinde dogurursun hayirlisi bakalim ne guzel normal dogurcaksin INSAALLAH saglikla alirsin kucagina.....

hazalcım canımmmmmmmm çok korkuyorum ben yaaaaa....dua et bana oldumu arkadaşım..uykularım kaçıyo resmen RABBİM yardımcım olsun artık

günaydın kızlar

sevgililer gününüz kutlu olsun

mevlüd kandilinzi mübarek olsun Allahım bugün el açan dua eden bütün kullarının dualarını kabul etsin inşallah:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…