KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nihann tüylerim diken diken oldu ne büyük bi acıdır eminim belki çocuğum yok ama tahmin edebiliyorum yürek sızını.RABBİM şu mübarek günde sana sabırların en büyüğünü versin..yavrun oğlun cennette şefaatçin olacak bunu sende biliyorsun..bu mübarek günde dualarımda oğlun ve sende olacaksın...

nihan sabah sabah ağlattın bizi.
ne kadar güzel bi annesin canım sen.

geçen sene bugün yaşadıklarımı karalıyım dedim
sağolun canım kankilerim
Altından da Değerli dilekleriniz İçin sağolun iyi yürekli arkadaşlarım
Amin İnşAllah..

günaydın nihan, bilge

nihan bi ara bana şu milföyü nasıl yaptğını yazarmısın

MİLFÖYLÜ MUZLU PASTA:
8 yaprak milföy
3 su b. süt
1 su b. tozşeker
3 çorba k.un
1 çorba k. nişasta
1 yumurta sarısı
1 p. vanilya
1 limon kabuğu rendesi
2 muz
üzeri için:
pudra şekeri
HAZIRLANIŞI:
4 yaprak milföyü yanyana koyup birleştirerek
merdane ile inceltin. çatalla iyice delip tepsiye
alın. diğer hamurlara da aynı işlemi yapın. 170
derecede pişirin. diğer tarafta sütü tencereye
alın.içine yumurta sarısını,tozşekeri,unu,nişastayı
vanilya ve limon kabuğu rendesini alıp pişirin.
4 parça milföyün üzerine kremayı alın.muzun yarısını
dilimleyerek arasına yerleştirin.diğer 4 parçayı
üzerine kapatın. kalan muzları dizin ve bolca pudra
şekeri eleyin. dilimleyerek servis yapın.

aynen böyle yaptım yaprakçım
ama ben muz koymadan yaptım

Son düzenleme:
:85::85::85:nihan canımben dış ardan biriyken nası üzüldüm sen ne acılar çektin canım benim kıyama sana bitanem Allah büyük canım Rabbim sevdiği kullarını sınarmış böyle şeylerle sabret meleğin seni cennette bekliyo şuan kapıda annem babam gelmeden iççeri girmem dicek o bu mübarek günün hüzü suyu hürmetine rabbim inşallah tez vakitte kereme bi kardeş nasip etsin canım inşallah onunla acıların biraz da olsa hafifler bitanem benim

İnşAllah canım benim tek tesellimde o zaten
Amin Hayırlı bi zamanda gelir kardeşi İnşAllah.

sen nasılsın canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar

sevgililer gününüz kutlu olsun

mevlüd kandilinzi mübarek olsun Allahım bugün el açan dua eden bütün kullarının dualarını kabul etsin inşallah:93:

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun:97:
günaydın canlarım tatlişkolarım benim sizinde kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günün hüzü suyu hürmetine Rabbim günahlarımızı af etsin inşallah gönlümüzden geçen dileklerimizi el açıp yaptığımız dualarımızı ve yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin inşallah peygamberimizin sav şefaati üzerimize olsun
yine maklube yaptım.
hadin oturun sofraya kız yaprak nihan cadım maklube yapmış bize

amin.
he kız hadi soğutmayın.

ayrıca sevgililer günümüzde kutlu olsun inşallah çok güzel bi gün geçiririz bu gün deil hergünümüz aşk ve sevgi dolu geçer inşallah

sağol canım seninde iyi dileklerin içinnn
hoşgeldin bu arada hayatım nasılsınnn

sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz mübarek olsun
kociğe gelen mesajlardan

iyiyim canım bende çok şükür dükkandayım işte sen neyaptın ağırladınmı misafirlerini getirdinmi kız kalanları :86:
sorma canım ya
cumartesi senle mesajlaştıktan sonra giriştim mutfağa işlere
4 çeşit yaptım biti dinlenmek için oturdum koltuğa bi msj arkadaştan nihan biz gelemiyoruz ani misafir geldi
beynim döndü resmen o kadar yoruldum 2 günüm var sonuçta dinlenmek için sinir oldum
o kadarda şey yapmıştım aradım dayımın kızlarını filan onlar geldiler iyi geçti onlarla oturduk.

Merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim.Herkesin mevlit kandilinin mübarek geçmesini dilerim.

hadi yaa off çok sinir bozucu bi durum ama olsun boşa gitmemiş hadi

canımm çok tşk ederim saol iyi dileklerin için...

hazalcım canımmmmmmmm çok korkuyorum ben yaaaaa....dua et bana oldumu arkadaşım..uykularım kaçıyo resmen RABBİM yardımcım olsun artık

cnm korkma ya ne guzel acilman olmus sancilar basladiginda panik yapma sancilar dahada acacak bbegini kucagina vercekleri ani dusun cnm korkma
ALLAH yardimcin olsun sagsalim kucagina al bebegini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…