- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.961
sorma canım ya
cumartesi senle mesajlaştıktan sonra giriştim mutfağa işlere
4 çeşit yaptım biti dinlenmek için oturdum koltuğa bi msj arkadaştan nihan biz gelemiyoruz ani misafir geldi
beynim döndü resmen o kadar yoruldum 2 günüm var sonuçta dinlenmek için sinir oldum
o kadarda şey yapmıştım aradım dayımın kızlarını filan onlar geldiler iyi geçti onlarla oturduk.
iyiyim canım saol sen nasılsın nası geçti haftasonun
merhaba kizlarrr gunaydin herkese yeni bir hafta basladii insallah guzel bir hafta olur herkes icin..
Eki Görüntüle 141275
önceki sayfada yazdım ya canım görmedinmi:44::44:nihan bacım tarifini versene bari bugün onu yapim basittir o uğraşmayım bi daha akşam
günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun
ayrıca sevgililer günümüzde kutlu olsun inşallah çok güzel bi gün geçiririz bu gün deil hergünümüz aşk ve sevgi dolu geçer inşallah
1895. sayfada canım
yaprak sanadamı misafir gelcek
evetbakıyım canım görmedim misafir değilde akşama yapıyım dedim tatlı niyetine
defne joyun kocasınını haberinede bakıyım bi senin şu herzaman haber okuduğun yerdemi canım
önceki sayfada yazdım ya canım görmedinmi:44::44:
kızlar defne joyun eşi başka bi kadınla yakalanmış barda
sorma canım ya
cumartesi senle mesajlaştıktan sonra giriştim mutfağa işlere
4 çeşit yaptım biti dinlenmek için oturdum koltuğa bi msj arkadaştan nihan biz gelemiyoruz ani misafir geldi
beynim döndü resmen o kadar yoruldum 2 günüm var sonuçta dinlenmek için sinir oldum
o kadarda şey yapmıştım aradım dayımın kızlarını filan onlar geldiler iyi geçti onlarla oturduk.
pek ümidim yok ya olur inşallah
hadi ya yuhh artık
merhaba kizlarrr gunaydin herkese yeni bir hafta basladii insallah guzel bir hafta olur herkes icin..
Eki Görüntüle 141275
1895. sayfada canım
yaprak sanadamı misafir gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?