KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet canım orda okuyorum

evet ya sinir oldum ölen öldüğüyle kaldı bi bekle bi kaç ay bari geçsin

bilge bilsen nasıl sinir oludm varya gelmiyoruz diyince

evet canım orda okuyorum

evet ya sinir oldum ölen öldüğüyle kaldı bi bekle bi kaç ay bari geçsin

bilge bilsen nasıl sinir oludm varya gelmiyoruz diyince

ben iki arkadşımla bu yüzden görüşmüyom küsüştük. anlatıyım haklımıyım söyleyin ne olur;
bi arkadaşın tayini ankaraya çıktı. gitti ama gitmeden önce çok samimiyiz. çık sıkı fıkı. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo. lakin ben doğum yaptımbunlar tam 2 ay sonra geldi. o olaya çok bolzuldum. içimden çıkartamadım bi türlü ki ben arkadaşım doğum yaptığında 2 gün sonra gitmiştim ziyarete. çok merak etmiştim çünkü. neyse diğer arkadaş gitti ankaraya ama arada geliyo. yalnız bana bi kere uğradı. bunun haricinde diğer arkadaşla sürekli görüşüyolar ve beni hiç çağırmıyolar. neyse en son geldiğinde ben gene davet ettim ki evim onun kaldığı evin üzerinde. geçerken iş yerie de uğrayabilir. gelecekleri gün bi hazırlandım bi hazırlandım o biçim. eşimde yardım etti evi barkı tenmizleik. felan . saat 1 bunlar arıyo ee biz gelemioz. işte yaseminde kaldık burda kız çok atıştırmış. midesini bozmuş gelemiycez kusura bakma.
nasıl sinir oldum. tamam deyip kapattım ama çok fena bozuldum. eşimde kzıdı tabi. ben o hızla mesaj attım buna. sitem ettim. sildim sizi dedim. ben sizin arkadaşınız değilmiiym beinde çaırabilirdiniz dedim. sonra o da bana attı felan. öylelikle görüşmüyoz artık.

Son düzenleme:
tamam o zman canım bide acaba dilim dilimmmi yapsam uğraştırırmıki hani pişince kesmek zor oluyor ya
ben 2 taneyi birleştirdim de yaptım
dinlenirse eğer kesimi kolay yarım gün dinlenmesi gerekiyor canım
ama hemen yicekseniz
dilim dilm de olur tabi bi daha kine öyle denemeyi düşünüyorum bende

çok haklısın valla canım
çok sinir bozucu bişey böyle hazırlanıp gelemiyoruz demek
2 kere yaşadım bende

ben 2 taneyi birleştirdim de yaptım
dinlenirse eğer kesimi kolay yarım gün dinlenmesi gerekiyor canım
ama hemen yicekseniz
dilim dilm de olur tabi bi daha kine öyle denemeyi düşünüyorum bende

dinlenmesini beklemem uzun sürer.. dilim dilim yapıyım ben bi sanada söylerim tecrübelerimi bebişim

haklısın bacım valla zaten çalışan insanlarız o 2 gün haftasonumuz çok kıymetli ne olursa olsun çok çok ölüm kalım dışında ufak bahanler insanın canını sıkıyor

herkesin kandili mübarek olsun canlarim allahim dualarinizi kabul etsin.birbirimiz icinde dua edelim

sevgililer gününüzde kutlu olsun

geldigim gibi gidiyorum kizimi uyutmam lazim

arkadasini silmekle ii yapmisin yani
madem gelemiolar son andami hebr verilir yaa
ben olsam ayni seyi onlara yapardim ki anlasinlar nasil bisi oldugunu

sinir insanlar nolcekkk

tamam yaprakçım sen dene banada söylersin:97:

herkesin kandili mübarek olsun canlarim allahim dualarinizi kabul etsin.birbirimiz icinde dua edelim

sevgililer gününüzde kutlu olsun

geldigim gibi gidiyorum kizimi uyutmam lazim
sağol canım seninde mübarek olsun yine gel hemen

çok haklısın valla canım
çok sinir bozucu bişey böyle hazırlanıp gelemiyoruz demek
2 kere yaşadım bende

haklısın bacım valla zaten çalışan insanlarız o 2 gün haftasonumuz çok kıymetli ne olursa olsun çok çok ölüm kalım dışında ufak bahanler insanın canını sıkıyor

hem o hemde birlikte oturp kalkıp beni çağırmamalarınada çok bozuldum. aman neyse işte oldu da bitti. ne yapam.

hem o hemde birlikte oturp kalkıp beni çağırmamalarınada çok bozuldum. aman neyse işte oldu da bitti. ne yapam.
giden gitsin canım biz varız artık uzakta olsak birbirimize olsun bi telefonla canımızın sıkıntısını gideririz birbirimizin bana canım sıkkın yazmanız yeterli

Kızlarrr, canlarımmm günaydın...

Geçmişe şöyle bi göz attım ama tek tek okuyamadım

Nihancımm bebeğimm

Ee nasılsınız bakalımm Ben sabah kalktım, kahvaltı yaptım, evi toparladım bu saat oldu işte. Dün kocişimle gezmeye gittik o kadar dolaşmışız ki bacaklarım ağrıyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…