- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.981
merdaneyle inceltmesende oluyo canım 2. sini inceltmeden denedim oldu bi fark yok yanitarif için sağol tatlım merdanem yok ama
bulursam eğer yapıyım hele
olur canım merak etme sen güzel bi sofra kur eşine mumları falanda yap romantik olsun
merdaneyle inceltmesende oluyo canım 2. sini inceltmeden denedim oldu bi fark yok yani
evet canım orda okuyorum
evet ya sinir oldum ölen öldüğüyle kaldı bi bekle bi kaç ay bari geçsin
bilge bilsen nasıl sinir oludm varya gelmiyoruz diyince
ben 2 taneyi birleştirdim de yaptımtamam o zman canım bide acaba dilim dilimmmi yapsam uğraştırırmıki hani pişince kesmek zor oluyor ya
ben iki arkadşımla bu yüzden görüşmüyom küsüştük. anlatıyım haklımıyım söyleyin ne olur;
bi arkadaşın tayini ankaraya çıktı. gitti ama gitmeden önce çok samimiyiz. çık sıkı fıkı. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo. lakin ben doğum yaptımbunlar tam 2 ay sonra geldi. o olaya çok bolzuldum. içimden çıkartamadım bi türlü ki ben arkadaşım doğum yaptığında 2 gün sonra gitmiştim ziyarete. çok merak etmiştim çünkü. neyse diğer arkadaş gitti ankaraya ama arada geliyo. yalnız bana bi kere uğradı. bunun haricinde diğer arkadaşla sürekli görüşüyolar ve beni hiç çağırmıyolar. neyse en son geldiğinde ben gene davet ettim ki evim onun kaldığı evin üzerinde. geçerken iş yerie de uğrayabilir. gelecekleri gün bi hazırlandım bi hazırlandım o biçim. eşimde yardım etti evi barkı tenmizleik. felan . saat 1 bunlar arıyo ee biz gelemioz. işte yaseminde kaldık burda kız çok atıştırmış. midesini bozmuş gelemiycez kusura bakma.
nasıl sinir oldum. tamam deyip kapattım ama çok fena bozuldum. eşimde kzıdı tabi. ben o hızla mesaj attım buna. sitem ettim. sildim sizi dedim. ben sizin arkadaşınız değilmiiym beinde çaırabilirdiniz dedim. sonra o da bana attı felan. öylelikle görüşmüyoz artık.
hazal hoşgeldin kuşum seninde kandilin mibarek olsun duaların kabul olsun inşallah
hoşgeldin canım. seninde kandilin kutlu olsun
ben 2 taneyi birleştirdim de yaptım
dinlenirse eğer kesimi kolay yarım gün dinlenmesi gerekiyor canım
ama hemen yicekseniz
dilim dilm de olur tabi bi daha kine öyle denemeyi düşünüyorum bende
ben iki arkadşımla bu yüzden görüşmüyom küsüştük. anlatıyım haklımıyım söyleyin ne olur;
bi arkadaşın tayini ankaraya çıktı. gitti ama gitmeden önce çok samimiyiz. çık sıkı fıkı. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo. lakin ben doğum yaptımbunlar tam 2 ay sonra geldi. o olaya çok bolzuldum. içimden çıkartamadım bi türlü ki ben arkadaşım doğum yaptığında 2 gün sonra gitmiştim ziyarete. çok merak etmiştim çünkü. neyse diğer arkadaş gitti ankaraya ama arada geliyo. yalnız bana bi kere uğradı. bunun haricinde diğer arkadaşla sürekli görüşüyolar ve beni hiç çağırmıyolar. neyse en son geldiğinde ben gene davet ettim ki evim onun kaldığı evin üzerinde. geçerken iş yerie de uğrayabilir. gelecekleri gün bi hazırlandım bi hazırlandım o biçim. eşimde yardım etti evi barkı tenmizleik. felan . saat 1 bunlar arıyo ee biz gelemioz. işte yaseminde kaldık burda kız çok atıştırmış. midesini bozmuş gelemiycez kusura bakma.
nasıl sinir oldum. tamam deyip kapattım ama çok fena bozuldum. eşimde kzıdı tabi. ben o hızla mesaj attım buna. sitem ettim. sildim sizi dedim. ben sizin arkadaşınız değilmiiym beinde çaırabilirdiniz dedim. sonra o da bana attı felan. öylelikle görüşmüyoz artık.
sağol canım seninde mübarek olsun yine gel hemenherkesin kandili mübarek olsun canlarim allahim dualarinizi kabul etsin.birbirimiz icinde dua edelim
sevgililer gününüzde kutlu olsun
geldigim gibi gidiyorumkizimi uyutmam lazim
çok haklısın valla canım
çok sinir bozucu bişey böyle hazırlanıp gelemiyoruz demek
2 kere yaşadım bende
haklısın bacım valla zaten çalışan insanlarız o 2 gün haftasonumuz çok kıymetli ne olursa olsun çok çok ölüm kalım dışında ufak bahanler insanın canını sıkıyor
giden gitsin canım biz varız artık uzakta olsak birbirimize olsun bi telefonla canımızın sıkıntısını gideririz birbirimizin bana canım sıkkın yazmanız yeterlihem o hemde birlikte oturp kalkıp beni çağırmamalarınada çok bozuldum. aman neyse işte oldu da bitti. ne yapam.
giden gitsin canım biz varız artık uzakta olsak birbirimize olsun bi telefonla canımızın sıkıntısını gideririz birbirimizin bana canım sıkkın yazmanız yeterli
arkadasini silmekle ii yapmisin yani
madem gelemiolar son andami hebr verilir yaa
ben olsam ayni seyi onlara yapardim ki anlasinlar nasil bisi oldugunu
sinir insanlar nolcekkk
tmm canım görüşürüz:80:ben bi markete gidiyim canlarım bi kaç bişi alıcam akşama iş çıkışı geç olur..öğleden sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?