- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.121
ben bi geliyoommm bi gidiyom valla
kalkip dusa girmem lazim.
ayrica esyalarini cok begendim canim
mutfak halisina gelince ben hep kullanisli ve kolay temizlenebilir olmasindan yanayim.
mutfaga artik eskisi gibi kalin halilar falan serilmiyor ince ve kolay silinen yada toplanip yikanabilen seyler seriliyor.haliyi ben begendim.
Sağol canımaçıkçası ben de kolay temizlenen halılardan yanayım.. fikirlerin için sağol bebem
evde kokulu mumlar yakmayi cok severim ama o mandalli mumlukta yakmaya korkarim ben allah korusun ne olur ne olmaz
cok yaratici ama.
evet canım mum yakılmaz belki ama dekor olara ilginç
ben çıkıyom kızlar. herkezi öptüm byeeeeeee
ben çıkıyom kızlar. herkezi öptüm byeeeeeee
kızlar yaprak facede bişey paylaştım nereye baksam sen diye baksana bi nereyebaksam sen.com diye biyer var orda klip oluyo sevdiğinize özel resimleriyle falan sonuna içinizden gelen bişeyi yazıyonuz sonra eşinizin mailine gidiyo eşiniz maili okuyuncada cep tel.yazdığınız mesaj gidiyo hemen ben yaptım eşim çok beğendi hee çok güzel oldu ya
kızlar yaprak facede bişey paylaştım nereye baksam sen diye baksana bi nereyebaksam sen.com diye biyer var orda klip oluyo sevdiğinize özel resimleriyle falan sonuna içinizden gelen bişeyi yazıyonuz sonra eşinizin mailine gidiyo eşiniz maili okuyuncada cep tel.yazdığınız mesaj gidiyo hemen ben yaptım eşim çok beğendi hee çok güzel oldu ya
bende kaciyorum hanimlar.kizim uyanmadan dusumu alayim islerimi bitireyim.
herkese hayirli kandiller.rabbim dualarinizi kabul etsin.
:79:
dilek kızz e posta yerinemi yazıyoruz cep telii:44:
gönderdim süper oldu ama yaaaaaaaaaaa
şimdi o maili okuyuncamı msj gelecek bana:44:
o bakmaz şimdi mailine arıyımda maillerine bak diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?