KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Sağol canım açıkçası ben de kolay temizlenen halılardan yanayım.. fikirlerin için sağol bebem

evde kokulu mumlar yakmayi cok severim ama o mandalli mumlukta yakmaya korkarim ben allah korusun ne olur ne olmaz

cok yaratici ama.

kızlar yaprak facede bişey paylaştım nereye baksam sen diye baksana bi nereyebaksam sen.com diye biyer var orda klip oluyo sevdiğinize özel resimleriyle falan sonuna içinizden gelen bişeyi yazıyonuz sonra eşinizin mailine gidiyo eşiniz maili okuyuncada cep tel.yazdığınız mesaj gidiyo hemen ben yaptım eşim çok beğendi hee çok güzel oldu ya

bende kaciyorum hanimlar.kizim uyanmadan dusumu alayim islerimi bitireyim.
herkese hayirli kandiller.rabbim dualarinizi kabul etsin.

:79:

bacım ona baktımda yapamadım uğraşmadım du bi daha bakıyım cep tel yazınca ne olarak gidiyoki ona

süpermişşş şey sorucam gülümm bunu yaptığın an mı gidiyo mail ve mesaj yoksam maili açınca mı gidiyo mesajı cep telefonuna???

dilek kızz e posta yerinemi yazıyoruz cep telii:44:

Hayır bebeğim fotolarını yükledikten sonra senin cep numaranı bi de eşnin numarasını yazacağın yer çıkıyo ben de yapıcam ama eşim şuan bakamaz videoya :26: video izlerken alsın mesajı sitiyorum. acaba maili ne zman açarsa mesaj da o zaman mı gidiyo.. nasıl denk getiricez ikisini :26::26:

gönderdim süper oldu ama yaaaaaaaaaaa

şimdi o maili okuyuncamı msj gelecek bana:44:

o bakmaz şimdi mailine arıyımda maillerine bak diyim

Kızlar oturma odama yaptırmak istediğim ayna ve raf..

canım çok güzel oturma odası falan mı olcak.yanlız bebek falan varsa yada olacaksa o raftakileri indirir aşağıya.bence o rafı başka bi yere yaptırabilirsin mesela tv yanı üzeri falan gibi.bi de gelen gidenin çocuğu haşamat eder onu.benim fikrim yanii

gönderdim süper oldu ama yaaaaaaaaaaa

şimdi o maili okuyuncamı msj gelecek bana:44:

o bakmaz şimdi mailine arıyımda maillerine bak diyim

he kız yaprak benimki dışardaymış bakamaz ki mailine..

kızzzz mesaj gitmiş mi hemen bi öğren de bana söle bakim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…