- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.081
nirdeki:44::44:
ben bizzat halinin kendisini gordum canim kaymiyan hallardan dimi mutfagin beyaz esyalari gri ise cok guzel olur...
nirdeki:44::44:
burdaymışşş.
açık renk hjalı mutfakta problem olur ceyda. hele bide ilerde bebk olacakki baya sıkıntı. benim mutfaktaki halım çok ideal. üstüne ne düşse göstermiyo.
ceydacim diger halilari masraf olmasin diemi almiosun.. bu guzel ama yeni eve daha guzl halilar guzel olur ama bununda temizlenmesi cok kolay
slm kızlar nasılsınız bakalım. bayaadır giremiorum yaa neler yapıonuz bakalım görüşmeyeli :)
slm kızlar nasılsınız bakalım. bayaadır giremiorum yaa neler yapıonuz bakalım görüşmeyeli :)
hoşgeldin . ders çalışıyon demi:26:
bebeğim mutfak halımı yeni evde kullanamayacağım çünkü benim şimdiki mutfağım uzun, dolayısıyla ben 3 metrelik yolluk kullanıyodum. yeni evin mutfağı kare bi mutfak bu yüzden 3 ya da 4 m2 lik halı lazım. shaggy düşündüm bi ara etrafımdaki herkes aman dedi shaggy halıyı mutfak için asla alma temizliği zor oluyomuş. benim evimdeki diğer halılar kaşmir' in yine ordan bakıcaktım aslında ama dün ikea'da bu halıyı görünce acaba alsam mı dedim..
selam canım hoşgeldin naber
hoşbuldum cnm iim sen nasılsın
bebeğim mutfak halımı yeni evde kullanamayacağım çünkü benim şimdiki mutfağım uzun, dolayısıyla ben 3 metrelik yolluk kullanıyodum. yeni evin mutfağı kare bi mutfak bu yüzden 3 ya da 4 m2 lik halı lazım. shaggy düşündüm bi ara etrafımdaki herkes aman dedi shaggy halıyı mutfak için asla alma temizliği zor oluyomuş. benim evimdeki diğer halılar kaşmir' in yine ordan bakıcaktım aslında ama dün ikea'da bu halıyı görünce acaba alsam mı dedim..
ebru gelmişş hoşgeldin canımm..
yaprak, büşra sesiniz çıksın kızlar
çokmu yedin öğlen yaprakay ağırlık çöktü üstüme:93::93:
çokmu yedin öğlen yaprak
niyetli kiz o yemedigi icin yazamamistir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?