- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.101
çok şükür canım, iyiyim
akşamları hangi topiktesin?ben artık girmiyorum gece..
çokmu yedin öğlen yaprak
böyle bi mayhoşluk çöktü anacım ateş falanda bastı yanaklarımaniyetli kiz o yemedigi icin yazamamistir..
ay evet unuttum. allah kabul etsin yaprak. yemediğin için geldi herald euykun
böyle bi mayhoşluk çöktü anacım ateş falanda bastı yanaklarıma
sağol bacım akşam yatarken az yedim acıktım
:13:
evet sahggy halilar mutfakta iyi olmaz sen bilirsin cnm hangisiisine gelcekse onu alirsin...
salonu hangi renk yapmayi dusunuyorusn
ay ağırlık çöktü üstüme:93::93:
iftar kacta oluyo cnm cok deil ama dimi
çok hoş.canım ben zaten 2.5 senelik evliyim yani eşyalarım yeni, dolayısı ile mobilya almayacağım sadece oturma odası içi köşe takımı alacağız çünkü şuan otrma odamda 2 çekyat, kitaplık, televizyon var.
salonum şuan kahve-krem tonlarında.. koltuklarımın oturma yerleri krem rengi kumaş, diğer yerleri koyu kahve deri.. çok klasik değil, modern çizgileri olan bi salon.Salon aksesuarlarım falan altın sarısı..
oturma odam cıvıl cıvıl olsun istiyorum.. tülümü değiştirmeyeceğim, oturma odamın tülünü çok seviyorum. yalnız farbelası falan yok.. sadece kanat diktireceğim kenarlarına tüle uygun renkte. duvara yine modern tarzda raf yaptırmayı düşünüyorum bir de camın tam karşısına gelen duvara dikdörtgen ayna düşünüyorum odayı daha ferah ve geniş göstersin diye...
niye kızzz çok mu yidin
geç değil canım erken 17,33 de iftar
canım benim ksuura bakma yaa unuttum niyetli olduğunu ben :78::78::78:
kızlar ben oje kulllanmam ama bunu duyunca hemen aldım gerçi sürmedim daha
alix avienin nail deco yani çatlayan oje diye yeni bi ojesi çıkmış bana çok ilginç geldi denemek isterseniz aklınızda olsun kankilerimle paylaşayım dedim
ebru gelmişş hoşgeldin canımm..
yaprak, büşra sesiniz çıksın kızlar
çok ilginç gerçekten..ben de oje kullanmıyorum ama regl olduğum günlerde flormar' ın tırnak güçlendiricisini sürüyorum, hem de parlatıcı gibi duruyor :86:
engelliymiş nen açılmadı
:44:
evet görmiştim daha öncegoogle çatlayan oje yaz çıkar bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?