KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

:13:

evet sahggy halilar mutfakta iyi olmaz sen bilirsin cnm hangisiisine gelcekse onu alirsin...

salonu hangi renk yapmayi dusunuyorusn

canım ben zaten 2.5 senelik evliyim yani eşyalarım yeni, dolayısı ile mobilya almayacağım sadece oturma odası içi köşe takımı alacağız çünkü şuan otrma odamda 2 çekyat, kitaplık, televizyon var.

salonum şuan kahve-krem tonlarında.. koltuklarımın oturma yerleri krem rengi kumaş, diğer yerleri koyu kahve deri.. çok klasik değil, modern çizgileri olan bi salon.Salon aksesuarlarım falan altın sarısı..

oturma odam cıvıl cıvıl olsun istiyorum.. tülümü değiştirmeyeceğim, oturma odamın tülünü çok seviyorum. yalnız farbelası falan yok.. sadece kanat diktireceğim kenarlarına tüle uygun renkte. duvara yine modern tarzda raf yaptırmayı düşünüyorum bir de camın tam karşısına gelen duvara dikdörtgen ayna düşünüyorum odayı daha ferah ve geniş göstersin diye...

ay ağırlık çöktü üstüme:93::93:

niye kızzz çok mu yidin

çok hoş.

bende aynı soruyu sordum ama oruçmuş

kızlar ben oje kulllanmam ama bunu duyunca hemen aldım gerçi sürmedim daha

alix avienin nail deco yani çatlayan oje diye yeni bi ojesi çıkmış bana çok ilginç geldi denemek isterseniz aklınızda olsun kankilerimle paylaşayım dedim

çok ilginç gerçekten.. ben de oje kullanmıyorum ama regl olduğum günlerde flormar' ın tırnak güçlendiricisini sürüyorum, hem de parlatıcı gibi duruyor :86:

ebru gelmişş hoşgeldin canımm..

yaprak, büşra sesiniz çıksın kızlar

ben bi geliyoommm bi gidiyom valla
kalkip dusa girmem lazim.
ayrica esyalarini cok begendim canim
mutfak halisina gelince ben hep kullanisli ve kolay temizlenebilir olmasindan yanayim.
mutfaga artik eskisi gibi kalin halilar falan serilmiyor ince ve kolay silinen yada toplanip yikanabilen seyler seriliyor.haliyi ben begendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…