KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

öküzün sorunu yokki

fındık fıstık bilmem ne sürekli tv karsısında yediği şey

cnm cok kirilmissin anliorum ama bu sekilde konusma istersen sonradan pisman olacagin sozler sarfetme sonucta kocan hala...

umarim aldatma durumu yoktur diger sorunlar cozulur ama aldatma oldumu kus yuvadan uctumu geri gelmio maalesef

günaydın hazal datlucadıı hoşgeldinizz

hosbulduk cnmm

günaydın hazal bilge:80::80:

cnm evlendiginizden beri ilk defami bu kadar soguk sana daha once bole olmusmuydu..

Hazalcım artık ona ne diyecegımı bilemiyorum

pişman olmam evet kocam hala tabbi ki :)

Aldatırsa yuvaya geri dönmesi için kılımı kıpırdatmam ki zaten

boşanırım...

günaydın hazal datlucadıı hoşgeldinizz

günaydın canımm.:79::79::79::79:
gÜNAYDIN TATLIM HOŞGELDİN...

EVET CANIM YA COK KIRDI AMA BU ONA NORMAL GELİYOR DEMEKKİ

AYDA 1 KEZ AZ AMA NEYAPAYIM.

nORMALDEDE ÇOK BAKIMLI İNSANIM

HERGÜN TEMİZİMDİR,MAKYAJIM FÖNÜM OJEM BİLMEM NE EKSİK OLMAZ

AMA ADAMA FAYDA ETMİYOR[/COLOR][/QUOTE]

günaydın canlarım.

öküzün sorunu yokki

fındık fıstık bilmem ne sürekli tv karsısında yediği şey

evlendiğinden berimi böyleydi tuğbiş yoksa sonradanmı oldu kız. bu kadar fındık fıstık enerji yapar. :44:

boşanırım...

öyle bişey umarım yoktur canım onunda sıkıntılı dönemleri sanırım
ev aldınız borçlandınız falan bebek falanda düşünüyosunuz nasıl kalkarım altından diye belki düşünüp etkilenmiş olabilir canım

boşanırım...

seni anliorum cnm cok sinirlisin ve cok kirilmissin ve ofkeni bu sekilde belli ediosun....

ortada somut bi neden olsa cozmek icin ugrasirsin ama dedigine gorer hicbisi demiyor sana

aldatma mevzusunu hic bi kadin kaldiramaz haklisin cnmmm

Günaydın fıstıklar...

Brownim, güzelim kırılmakta haklısın canım. İnanır mısın 2009 yılındaki 14 şubat' ta benzer durumu yaşadım diyebilirim. Cumartesi günüydü, eşim eve geldi çok yorgunum falan dedi, 14 şubatmış falan hiç aklında yok yani. Tv izlerken uyuyakalmıştı. Ben tabii çıldırdım resmen salak gibi bi de ona hediye falan almştım. Benim kayınpederim bile kayınvalideme ve bana kalpli tabak seti hediye etmişti düşün artık. Ertesi gün ağzıma ne gelirse saydım.. baban bile bana hediye almış utan dedim. vs.. Ben zaten hediye beklemedim gerçektyen sadece yanıma gelip sarılıp öpse kutlasa yeterdi.. Neyse 2010 14 şubat' ta bana çok güzel bi hediye ve sürpriz hazırlayıp telafi etmişti. Dün ise eve erken geldi normal saatinden elinde de 1 tane gül vardı, sarıldı, öptü. Demek istediğim canım eşlerle biraz uğraşmak gerekiyor. Sabret ve eşine bunları yapmayı öğret. Benim eşm de sürprizden falan hiç anlamaz gerçekten bana hediye almadğı zamanlar ben aldım ona, sürprizler yaptım hep. derken o da artık anladı kendisinin de yapması gerektiğini

Acaba bir sorunu var da sen anlarsın diye mi korkuyor :26: Zor bir durum güzelim, henüz yeni evlisiniz 1 ay uzun bir süre. Tekrar konuşmayı dene bence güzelim.

İlk defa bukadar uzun süre girdi aramıza

önceleride oluyordu ama 2 hafta falan

oda ben hastayımdır kesin oyüzden

cnm yapragin dedigi gibide olabilir ev aldiniz bebek dusunuyorsunuz ondan dolayi SIKINTIYA girmis olabilirr...

ama sen esini iyi tanirsin bu yuzden dolayi cani SIKKIN olabilirmi?

Off offf!Benden okadar cok sey öğrendiki..ama artık öğretmekten sıkıldım

Bunun kavgasını nişanlıyken doğumgünümde yapmıstım

hemde ne kavga ama...Bundan ders almadıysa bişeyden almaz

1 aydır konuşuyorum ceydoş,sıkıldım artık

sürekli sapıkmışım gibi etrafında dolanıp neden yapıyoruz nye olmuyor demekten sıkıldım

adam kacıyor ben kovalıyorum iyi mi

Son düzenleme:
cnm yapragin dedigi gibide olabilir ev aldiniz bebek dusunuyorsunuz ondan dolayi SIKINTIYA girmis olabilirr...

ama sen esini iyi tanirsin bu yuzden dolayi cani SIKKIN olabilirmi?

Buda olabilir evet farkındayım bu aralar zor durumda

kredi kartları ev taksiti borçlar faturalar bilmemne iyice tıkandı

ama bunları yaşayacagını biliyordu.

defalarca dedimki az daha bekle ama beklemedi evi aldı

iyide ev taksıtı 10 yıl sürecek bu adamın durumuda belli

2-3 sene sıkıntı cekecek hep böylemi olacak ozaman nebilim ya

Sonra diyorumkı bak bebek yapmayalım1-2 sene daha gecsın gecnemeyız sıkıntıya giersin falan

Yok diyor gecım derdi ömür boyu bıtmez,böyle deme allahın zoruna gider açmısın acıktamısın

ee ben daha bu adama ne diyim.

Çalısıyaım dıyorum onada ızın vermıyor ne calısmasıymıs diyor

daha ne yapayım onun için bilmiyorum

evet bırak bakalım kendi haline
yada onun yaptığı gibi yapsan hiç ilgilenmesen daha mı kötü olur acaba sonuç yada senin ne çektiğini anlarda hatasını düzeltirmi

evet bırak bakalım kendi haline
yada onun yaptığı gibi yapsan hiç ilgilenmesen daha mı kötü olur acaba sonuç yada senin ne çektiğini anlarda hatasını düzeltirmi

Kendi haline bıraktım 1 ay gecti

Umursamıyorum,bakıyorum bunun farkına bile varmıyor

öyle yaşayıp gidiyor...

Ben ses etmesem demiyorki hanım neolacak bi çeki düzen verelim böyle olmaz falan :S

güya dün söz verdi bundan sonra düzelecekmiş ama 1 ayda 30 kere söz verdi yine aynı

1 aydır konuşuyorum ceydoş,sıkıldım artık

sürekli sapıkmışım gibi etrafında dolanıp neden yapıyoruz nye olmuyor demekten sıkıldım

adam kacıyor ben kovalıyorum iyi mi
[/QUOTE]

Bebeğim o zaman sen de bahsetme artık, bi süre bırak bu konuda konuşmayı bakalım o zaman ne olcak. sen söyledikçe üzerinde bi baskı hissediyordur belki.. :26:

bence artık kovalama tuğba . kaçan kovalanır diye bi laf vardır. sen yüz verdikçe tepene çıkıyo bu adam .kendi haline bırak. giyin ki zaten giyinmeyi süslenmeyi seven birisin. çocuk fikrini ertele. bi şe girmeye çalış. hayatını ona odaklı yaşama. onlara düştükçe kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar. güçlü bi insan olduğunu hem kendine hem ona kanıtla .

bence aldatma falan yoktur sanmıyorum ama bi dert vaar kesin ama ne olacağını da sen bilcen canım..
sen bence biraz bu konuyu açma bakalım ne yapcak

ay çalışmanadamı izin vermiyo. klasik ben erkeğim güçlüyüm modunda. yok kız o seni aldatıyodur. keisn bu kadar borcu nasıl halldecem diye sıkıntıya düşüyodur. ikinci bi kadın pek çok masraf demektir. zaten adanmın yeterince borcu var.

kesinlikle katılıyorum

bu sekilde dusunuyorsa esin aladtmiyordur cnm aldatsa evine bakmaz geleceginiz dusunmez.

bence bu SIKINTILAR ona agir gelmis olabilir hem aldatsada senin hastaligin doneminde aldatirdi cnmm

umarim en kisa surede duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…