KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Kısırı çok severim yaaa Elelrine sağlık tubişimmm

memursun canım sen ama hakların var sonuçta istifa etme bence
o haklar beni bağlıyo zaten.
Bu da çok ilginçmiş ya yani paranı harcayamadıktan sonra neden çalışacaksın ki

Hakkında hayırlısı olsun Bilgecim
sağol canım. hepimiz için öyle.

kız hiç koca odaklı yaşama bacım. valla. ye iç , keyfini çıkar. adamında ütüne düşme. onada ferahlık ver. herşey daha güzel olaacak.

sağol canım benim

İnsan hayret ediyor değil mi

bende çalışırken evli olup evde oturan arkadaşlarıma imrenirdim

bakardım tek maaşla bizden iyi geçiniyorlar daha mutluluar

her istediklerini alıyorlar,en güzelini giyiyorlar vs..

biz derdim çift maaş ama hiçbişey yapamıyoruz

benim eşim paramı asla ellemezdi hakkını yiyemem

ama bende o ellemese bile evin büyük ihtiyaclarını karsılıyordum

dara düştüğünde haberi olmadan yetişiyordum

iyi oluyordu ama cok yorucu işte

gezmek hayal olmustu,mutlu değildim bunalmıstım falan

al işte şimdi evdeyım,ama evdende sıkıldım

Son düzenleme:

kız yok benimki benim paramı da itemiyo. o para durcakmış öyle kenarda. hatta dedim ki bu ayki karı dağıtcam diye bütün parayı sağa sola dağıttım da adamın hiç sesi çıkmadı oh oh ver gitsin evden senin paran dedi evden. sakın eve bişey alma eğer alırsan kendi paranla alırsan diyo yani hakkımıhelal etmem diyodu. valla ben bi sürü şey alıyorum şimdi...
madem bana bakmak zorundasın sen almak zorundasın bunları da diyorum eğer benim paramı yedirmiceksen kendime dedim. onun da hiç ses çıkmıyo artık tamam harca benim paramı diyo..

Son düzenleyen: Moderatör:
biz çok düşünceliyiz galiba nihanım ya . bazı hanımlar (burdaki tüm ev hanımı arkadaşlarımı tenzih ediyom onların hepsi çok düşünceli.ceydam,senam, hazalım, polyannam. tuğbam)
paranın nasıl kazanıldığını bilmedikleri için rahatlıkla istiyolar. biz zor şartlarda kazandığımız için haryamıyoz. ben çoluğumu çocuğumu bıarkıp geliyom. onlardan çaldığım zamanı para kazanmaya veriyom. dolayısıyla harcarken elim titriyo. eşimde almamamı istediği zaman ısrar edemiyom .

Son düzenleme:
:)
hiç bişeyden mutlu mu olamıyoz acaba. :26:

ay seninkide bi alemmiş. e ben bu yaşıma kadar neden okudum. yarın kızı da okuyup meslek sahibi olcak. hiç okutmasın madem öyle. ne entersanlar ya.

evet canım haklısın
insanın yetişme tarzıylada alakalı ben babamada kıyamazdım

anlıyom seni bacım ya senin bizden fazla olarak ilgini alakanı bekleyen çocukların var hepsine birlikte yetişmek çok zor gerçekten

şu maaş işine bende katılıyorum insanın zoruna gidiyor her ay çalış çabala istediğin gibi harcayama off off

:)
hiç bişeyden mutlu mu olamıyoz acaba. :26:

Bilmiyorumki canım bende bu soruyu cok sordum kendime cevap bulamadım

tek cevabım insanoğlu nankördür oldu...

Çalısır evde oturmak ister,evde oturur çalışmak ister (Benim gibi)

yani ya ne istediğimizi bilmiyoruz

yada mutlu olmayı bilmiyoruz...

he şuda bir gerçek,evdeyken daha huzurluyum çünkü kafam rahat.

işteyken huzurluda değildim mutluda

Canım benim çok çok haklısın inan ki. Bir bayanın çalışması ile erkeğin çalışması gerçekten çok çok farklı. Ben de evliyken 1.5 sene çalıştım ve gerçekten çok zor. yine de şimdi bir işe girip çalışmayı düşünüyorum. Yeni ev aldık, bi borcun altına girdik. Tamam eşim kredi borcunu ödeyip evi geçindirecek parayı kazanıyor Allah' a şükür ama herşey bu değil ki. Geleceğimiz var, kıyafetiydi, arada sırada da olsa dışarı çıkıp gezmesiydi vs bunlar hep ekstra maliyet ben de birikim yapmak adına 1-2 sene daha çalışmayı istiyorum. Bazen de düşünüyorum, Mayıs' ta evime taşınacağım mis gibi yepyeni evimde hergün oturamayacağım o ilk zamanlarını işyerinde geçireceğim vs.. ama olsun ne yapalım.

ay seninkide bi alemmiş. e ben bu yaşıma kadar neden okudum. yarın kızı da okuyup meslek sahibi olcak. hiç okutmasın madem öyle. ne entersanlar ya.

cins işte. ama ben de herşeyi alıyorum napıyım yanii.istediklerimi madem kendi paramla aldırmıyosun diyorum senin paranla alcam diyorum.o da ii al diyo. kıza karşmaz o bana karışır.

evet canım haklısın
insanın yetişme tarzıylada alakalı ben babamada kıyamazdım

evet yetişme tarzı yani ben babamdan hiçbir zaman birşey isteme kıyamama şansım olmadı ama

anneme bende kıyamazdım,yokluğuda iyi bilirim varlığıda yani

herkes 3 kuruşla idare etmeyi bilmez beceremezde kızlar

oyüzden üzülmeyin,idaremizi bilen kadınlarız

Son düzenleme:
valla ya evime hasretim ben
bide benim şöyle bi sorunum var eşim vardiyalı 2 kat daha zor benim işim sabah onu yatakta bırakıp gelmek koyuyo o uyuyo ben işe geliyorum ben eve o işe

aynen.

bide benim şöyle bi sorunum var eşim vardiyalı 2 kat daha zor benim işim sabah onu yatakta bırakıp gelmek koyuyo o uyuyo ben işe geliyorum ben eve o işe

Benim eşim de vardiyalı bebeğim.. 1 hafta normal sabah gidip akşam geliyor, 1 hafta gece gidiyor sabah geliyor.. evdeyken sorun yok ama çalışırken 1 hafta birbirimizi göremiyorduk

okurken babam ban az bi para gönderirdi 50 kez arardı para gönderdim diye bi daha para istemeyim diye.20lira-50 lira falan gibi çok az bi para. 110 liraydı devlet yurdunun parası düşünün yani ..ben yurt parasını falan kendi kredimden yatırırdım hep. aç kaldığım zamanlar oldu. 1lira 30kuruşla 3 gün geçirdiğimi biliyorum yürüyerek kızılaydan tandoğana gittiğimi bi sürü başka şey..
şimdi 10000lira kadar öğğrenim katkı kredi borcum var onu ödüyorum. benim ailemin evine gelmiş ödeme kağıdı babam diyo ki bana'ben anlamadım sana gönderiyim de bak...' anlamıcak ne var git yatır parayı di mi
kız kardeşime aldırmdı kredi falan.. ayrıca verdiği içbir sözü tutmadı bu arada babamın 3 evi ve arabası var 100 dönüm kadar tarlası var..
kızkardeşim 2 yılık bi yeri kazandı zorla. buna diyo ki sana özel ünv. yazalım diyodu rezil olcak ya etrafa kızı 2 yılllığı kazanmış diye(babamın düşüncesi yani bu)
ben kazandım tabi ii bi yeri anca sağda solda övünmeyi bildi. attı beni dandik yurdun birine ne para ne pull
ayakkabım su geçiriyodu söyledim para istedim göndermedi.. ve ayağıma pazar poşetlerini giyip de ayakkabımı giyip öyle gidiyodumm fakülteye.. ama sorsanız babama babam okutmuştur beni.. hiç para istetmemiştir ben istemeden göndermiştir....
..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ya üzüldüm gerçekten

senin ki daha zor canım. allah sabır versin.

çok ilginç ya. bazı erkeklrde öyle işte. kıyamıyolar paraya . bneim dayımda öyledir. kızı çok zor durumda kendinin 4 evi hatta 5 evi var, ama kızınz o zor durumda yardım etmiyo. kucak açmıyo. pek hazzetmem kendisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…