- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.241
bence artık kovalama tuğba . kaçan kovalanır diye bi laf vardır. sen yüz verdikçe tepene çıkıyo bu adam .kendi haline bırak. giyin ki zaten giyinmeyi süslenmeyi seven birisin. çocuk fikrini ertele. bi şe girmeye çalış. hayatını ona odaklı yaşama. onlara düştükçe kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar. güçlü bi insan olduğunu hem kendine hem ona kanıtla .
bence artık kovalama tuğba . kaçan kovalanır diye bi laf vardır. sen yüz verdikçe tepene çıkıyo bu adam .kendi haline bırak. giyin ki zaten giyinmeyi süslenmeyi seven birisin. çocuk fikrini ertele. bi şe girmeye çalış. hayatını ona odaklı yaşama. onlara düştükçe kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar. güçlü bi insan olduğunu hem kendine hem ona kanıtla .
evet evet bugünden sonra hiiç bu konuyu açmıycam bakalım neolcak
beyefendıye gecen gün sıze söyledıkten sonra onada söyledim
çalısmak istiyorum diye.
Ne çalışmasıymıs,otur evınde dedi
bu sekilde dusunuyorsa esin aladtmiyordur cnm aldatsa evine bakmaz geleceginiz dusunmez.
bence bu SIKINTILAR ona agir gelmis olabilir hem aldatsada senin hastaligin doneminde aldatirdi cnmm
umarim en kisa surede duzelir
hımm evet hastalıgım döneminde bende cok cektım,oda cekti
belkıde borclar yüzünden garipleşmiştır
ama damardan gir. bende istifa edecm dedim akşam oda ayrılmamı istemiyor , para tatlı.
birlikte üstesinde geliriz. ona yetemdiğni çaktırma. o zamna erkeklik taslıyolar. kendime güvenim olsun felan tarzında şeyler. psikolojim bozuldu vs.
ama damardan gir. bende istifa edecm dedim akşam oda ayrılmamı istemiyor , para tatlı.
birlikte üstesinde geliriz. ona yetemdiğni çaktırma. o zamna erkeklik taslıyolar. kendime güvenim olsun felan tarzında şeyler. psikolojim bozuldu vs.
hımm evet hastalıgım döneminde bende cok cektım,oda cekti
belkıde borclar yüzünden garipleşmiştır
psikolojim bozuldu zten çünkü evde oturmayaalısık degılım hep calıstım
ama yinede senın dedıgın gıbı konussursam belkı ıkna olur...
Para tatlı tabii canım ama allah yardımcınız olsun çoluk cocukla zor
bende cocuk olmadıgı halde kafayı yemıstım hem ev hem iş
memursun canım sen ama hakların var sonuçta istifa etme benceaynen canım. ev hanımlarına imreniyom valla.
ciddi ciddi düşünüyom istifayı
tabi cnm varsin borclar yuzunden bole yapsin isin icinde aldatma yok ye sen ona bak... duzelir insallah bu sorunda en kisa surede uzulme sende artik...
bazı erkekler eşlerinin çalışmasını istiyor bazıları istemiyor.
mesela ben çalışırken benim paramı hiç yemicekmişiz öyle birikcekmiş hiçbişey de almıcakmışız. her gün kavga ediyoduk boşanmaya kadar gitmiştik. paramı yiyemiceksem neden çalışcam ki..
sonra kız doğdutan 9 ay snra kapattım da eczanemi rahatladı beyfendi...
her erkek farklı çalışma konusunda. benimki çalış der ama paranı yiyemezsinnn.. hepsi ayrı cins işte
aynen canım. ev hanımlarına imreniyom valla.
Ay kızlar hepinize teşekkür ediyorum
valla rahatladım...
Çatlıycamdım düşünmekten günlerdir
sizede söyleyemıyrodum
Bugün artık dedim yeter akıl akıldan üstündür
farklı bakıs acıları düşünceler bana yol gösterir dedim
ohh rahatladım..
Öğlenede misafirleirm var,bu surat ve morelle nasıl ağırlayacam diyede düşünüyordum
azda olsa morelim düzeldi
aynen canım. ev hanımlarına imreniyom valla.
kız yaprak eve gidiyom ev berbat. günde iki kere makina açarım. erkeksen bi gün eksik aç. her yer dağınık. şu borç bizi mahvetti. senanın kocası gibi benim herifte bana ver aranı diyo . yetiremiyom diyo. ev hanımı komşularım abakıyom bi eller yağda bi elleri balda. ne isteseler alıyolar. hergün gezme geziyolar. ben çalışıp paramı kazandığım halde eşimden onaysız (ki bazen valilik onayı bile istiyo kendileri) bişey alamıyom. boğuluyorum. oda 3 ay daha sabret yüzdük kuyruğuna geldik. diyo. ama bilemiyom işte. 3 ay sonrada ev hizmetçi tutacak kadar zengin olmayacağıma göre bilemiyom yani.bacım sen niye istifa etmek istiyorsun
insan konuşunca paylaşınca rahatlıyor:81:Ay kızlar hepinize teşekkür ediyorum
valla rahatladım...
sizede söyleyemıyrodum
ohh rahatladım..
Öğlenede misafirleirm var,bu surat ve morelle nasıl ağırlayacam diyede düşünüyordum
ivit iviitt ne varkim geliyo canımm
menüde ne varr
Ay kızlar hepinize teşekkür ediyorum
valla rahatladım...
sizede söyleyemıyrodum
ohh rahatladım..
kim geliyo canımm
menüde ne varr
aynen canım senin durumundayım varsakız yaprak eve gidiyom ev berbat. günde iki kere makina açarım. erkeksen bi gün eksik aç. her yer dağınık. şu borç bizi mahvetti. senanın kocası gibi benim herifte bana ver aranı diyo . yetiremiyom diyo. ev hanımı komşularım abakıyom bi eller yağda bi elleri balda. ne isteseler alıyolar. hergün gezme geziyolar. ben çalışıp paramı kazandığım halde eşimden onaysız (ki bazen valilik onayı bile istiyo kendileri) bişey alamıyom. boğuluyorum. oda 3 ay daha sabret yüzdük kuyruğuna geldik. diyo. ama bilemiyom işte. 3 ay sonrada ev hizmetçi tutacak kadar zengin olmayacağıma göre bilemiyom yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?