KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben nişanlıma hediye olarak mercimek çorbası yaptım,o da hediye olarak sofrayı kurdu işte bizde böle romantikis

hadi parmagini kanat ben kanattim birlestirip kanki olalim

kucukken bole oluodu dimi kan kardeslik ben korkumdan kanatamazdim parmagimi
tmm kanattım hadi acele et sende korkma kanat kan kaybından kankam olamadan ölcem[/QUOTE]

hoşgeldiniz aramıza evlimisiniz kendinizi tanıtırmısınız
nihan form kaldımı gıı cadumda yok:44:

işine gelmediği için öyle diyodur boş şey olurmu yıllardan beri dünyada kutlanıyo sevgilier günü neresi boşmuşş

kaç yıllık evlisiniz canım

1.5 yıl oldu canım haziranda 2 yıl olacak...doğum günümü evlilk yıl dönümünü hatırlar da sevgililer gününü oldum olası kutlamayız..sevgiliykende kutlamazdık :76:

ya nihanim yaa senin su fener olayini ben daha denemedim malzemeler hazir ama benim bu utangacligim nolcekk

esimin dunku surprizi karsisinda cok ozel surpriz yapmam lazim aklima ilk senin fener olayin geldi ama nasil yapcam yaaa
utanma kız çok güzel oliyii
müzikte açarsın çok hafiten sanki orda eşin yokmuş gibi oynarsın

ben bi kerede şey yaptım geçenlerde

onun işten gelmesine yakın benim gelin başımdan kalma siyah uzun kıvırcık postişim vardı
onu taktım bide süper bi kıyafet giyidim ince topuklu ayakkabılar giydim bide süper mini etek çoraplar filan süper ince parlak
bizimki açtı kapıyı beni görünce aynen böyle oldu ağzından dökülen cümlelerse o nee lannnsonra anca kendine getirdim adamcağızı kalpten gidiyodu aşkitom benim ya
tabi sonrasını sölememe gerek yok
sana pas vermezmiyim sen pas iste yeterki canım beni
eşim dükkandaydı canım ya tam giriyodum geçmişi okuyorum bişey yazcam bişey istedi kaç kere sabahtanda muhasebeye falan gittim yazamadım bi türlü ondan:93:
biliyom bebikim şaka baptım

tmm kanattım hadi acele et sende korkma kanat kan kaybından kankam olamadan ölcem[/QUOTE]

tamam hadi birlestirdik kanki oldukk

utanma kıı ne utanıyon kocen o senin
valla bende denedim de utandım yapamadım

hehehe baan utanma diene bak iste yapamiom jartiyer aldim gecenlerde giyindim guzelce yusufuda yatirdim baktim benimki odaya geldi ustumde sabahlik vardi salona geciim oyniim dedim yapamadim cikardim sabahligi kocamin gozleri senlendi gittik geldik ole

nedir ki bu feneer olayı kızlar

anaaaa sen pariside bilmiyondur simdi bu fener olayi esininkarsina seksu camsirlarla cikip gobek atiyon esinde elindeki fenerle senin istedigin yerine bakabilio sonrasi paris iste umarim anlatabilmisimdir...

Son düzenleme:
tmm kanattım hadi acele et sende korkma kanat kan kaybından kankam olamadan ölcem

nihan form kaldımı gıı cadumda yok:44:[/QUOTE]

bayadır kk dayım ama sadece okuyordum yorumları bi kaç da yorum yazmışımdır askbocuğum yukarıda da yazdığım gibi evliyim ama bebişim yok kısmet olursa artık yavaş yavaş istemeye başladık bakalım allah nasip ederse tabiii

amanınnnn
bunu en kısa zamanda deniyorumm haftasonu bi gün ben evdeyken o işten gelincee kapıyı o şekil açacam
bide başkası geliyomuş o ara

aboww nihan bacım maşallah kıı neler beceriyo ya şuna bakın deli yaa adam bide yanında anasınla geliyomuş yada bi arkadaşıyla
ama eşin çok komikmiş hee oo nee lannadamda demiştir bu kim

tmm kanattım hadi acele et sende korkma kanat kan kaybından kankam olamadan ölcem

tamam hadi birlestirdik kanki oldukk

hehehe baan utanma diene bak iste yapamiom jartiyer aldim gecenlerde giyindim guzelce yusufuda yatirdim baktim benimki odaya geldi ustumde sabahlik vardi salina geciim oyniim dedim yapamadim cikardim sabahligi kocamin gozleri senlendi gittik geldik ole

anaaaa sen pariside bilmiyondur simdi bu fener olayi esininkarsina seksu camsirlarla cikip gobek atiyon esinde elindeki fenerle senin istedigin yerine bakabilio sonrasi paris iste umarim anlatabilmisimdir...[/QUOTE]

heeeee ben bunu burda bir konuda okumuştum biri keşfetmiş kocasına sizde yapın diyordu tamam biliyorum bide şokella var kızlar onu da yapın ben heç yapamadım o ayrı :92:

nihan form kaldımı gıı cadumda yok:44:

bayadır kk dayım ama sadece okuyordum yorumları bi kaç da yorum yazmışımdır askbocuğum yukarıda da yazdığım gibi evliyim ama bebişim yok kısmet olursa artık yavaş yavaş istemeye başladık bakalım allah nasip ederse tabiii [/QUOTE]

hayırlısı olsun canım istiyosanız inşallah bir an önce olur

amanınnnn
bunu en kısa zamanda deniyorumm haftasonu bi gün ben evdeyken o işten gelincee kapıyı o şekil açacam
bide başkası geliyomuş o ara
sana söylemeden başka biriyle gelirse artık onun suçu o
aboww nihan bacım maşallah kıı neler beceriyo ya şuna bakın deli yaa adam bide yanında anasınla geliyomuş yada bi arkadaşıyla
ama eşin çok komikmiş hee oo nee lannadamda demiştir bu kim
gecenin birinde anasıyla niye gelsin kız
he tepkisi çok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…