KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hehehe baan utanma diene bak iste yapamiom jartiyer aldim gecenlerde giyindim guzelce yusufuda yatirdim baktim benimki odaya geldi ustumde sabahlik vardi salona geciim oyniim dedim yapamadim cikardim sabahligi kocamin gozleri senle

vaalla bende çok utanıyom hee adama ne zamandır süpriz bilem yapmıyom süpriz yokmu diyo yok diyom ne süprizi hadi işim güzücm var hava soğuk zati süprizmi olurmuş diyom

Son düzenleme:
herkes ewlimi burda:89: oohh iyi iyi tüyo alıım bari bende sizden şimdikten :82:

ooo nihanim ben birini yapamiommm sen yeni icatlar cikarion ee tabi alismis kudurmustan beterdir derler

vaalla bende çok utanıyom hee adama ne zamandır süpriz bilem yapmıyom süpriz yokmu diyo yok diyom ne süprizi hadi işim güzücm var hava soğuk zati süprizmi olurmuş diyom
hehhe hava beni bozmuyorda bu utangaclik bi gitse cok mikemmel olacak aayyyy yusufta kac gundur mizmiz bide tam oynamaya kalkarim yusf aglarsa pofff

ama denicem bugun dunku surprizin altinda kalmamam lazim yazik adam zati 8 gundur bisi gormuyo bugun guzel bi baslangic olsun artikk

delü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…