- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.441
sana söylemeden başka biriyle gelirse artık onun suçu o
gecenin birinde anasıyla niye gelsin kız
he tepkisi çok komikti
bide biliyosaelektrikler falan kesilirse elinizin altında dursun diyo yatak odanızdasanki biliyo burada yazılanları hee
hee yap kız vallaaboooogelmesine yakın arayıp onay alırım tek olduğuna dair
bide biliyosaziyaretçilerden biri oysa
hee yap kız vallatepkisinide sölee:82:
bide biliyosaziyaretçilerden biri oysa
heyy anne selam naber hacıı
heehee belkim bu fantaziyi biliyodur ondan diyodur gelinimde oğluma yapsın diye
bizim geline neler olmuş yahu diyodur
hacıııı
utanma kız çok güzel oliyii
müzikte açarsın çok hafiten sanki orda eşin yokmuş gibi oynarsın
ben bi kerede şey yaptım geçenlerde
onun işten gelmesine yakın benim gelin başımdan kalma siyah uzun kıvırcık postişim vardı
onu taktım bide süper bi kıyafet giyidim ince topuklu ayakkabılar giydim bide süper mini etek çoraplar filan süper ince parlak
bizimki açtı kapıyı beni görünce aynen böyle olduağzından dökülen cümlelerse o nee lannn sonra anca kendine getirdim adamcağızı kalpten gidiyodu aşkitom benim ya
tabi sonrasını sölememe gerek yok
biliyom bebikim şaka baptım
hehhe hava beni bozmuyorda bu utangaclik bi gitse cok mikemmel olacak aayyyy yusufta kac gundur mizmiz bide tam oynamaya kalkarim yusf aglarsa pofffvaalla bende çok utanıyom heeadama ne zamandır süpriz bilem yapmıyom süpriz yokmu diyo yok diyom ne süprizi hadi işim güzücm var hava soğuk zati süprizmi olurmuş diyom
ooo nihanim ben birini yapamiommm sen yeni icatlar cikarion ee tabi alismis kudurmustan beterdir derler
hehhe hava beni bozmuyorda bu utangaclik bi gitse cok mikemmel olacak aayyyy yusufta kac gundur mizmiz bide tam oynamaya kalkarim yusf aglarsa pofff
ama denicem bugun dunku surprizin altinda kalmamam lazim yazik adam zati 8 gundur bisi gormuyo bugun guzel bi baslangic olsun artikk
delü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?