- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.401
dilek nen kalk oyna hadi yaprakşıkıdım şıkıdım ohh ohh yandannn
yok kız yağmur yağıyo zati sildiğim cam da boşa gitti :84:
evi süpürüp toz alıcam,yerleri silicem.. banyonun fayanslarını yıkamam lazım. sonra yine buradayım :38
kolay gelsin cankom yorma kendini
aynen bende çilek,senelerdir üyeyim ama her baktıımda sanki herkez bi alt komşusuyla konuşuyormuş gibi samimi oldugu için yabancı kaldımı düşünerek girmiodumhoşbulduk kızlar tşk ler :78: ben bayadır üyeyim fakat kanka bulamadım kendime açıkçası çok fazlada girmiyorum kankam olmadığı içinama şimdi girerim hergün
villa bişey yapmadık ya yemek yedik işte ben kocişe yaprak sardıydımsefgililer günü hediyesi
sonra tv mevlit dinledik kuran okudum sonrada yattık özel bişey olmadı yani
ama kocişim beni çok sevindirik yaptı kalp şeklinde kırmızı kadife kutuda çikolata almış çok mutlu oldum hee
sen naptım yaprak yetiştirebildinmi pastayı
iyi geçmesine sevindim canım sürprizide güzelmiş
ama bu sana trip atmama engel olamaz
dilek nen kalk oyna hadi yaprak
hadi yavru kuşlarım:92::92:
yaprak alıntındaki lnki silsene kuşum
ay dün eve koştur koştur nasıl gittim bilmiyom mutfağa bi girdim yemekleri yaptım yetiştirdim hepsini sofrayı serecektim tam herif geldii bi baktım yemek almışiçimden kızdım tabi bu kadar uğraştım ettim söleseydin keşke dedim bende pastayı yapardım süpriz yaptım dedi..pasta kaldı tabi yapimmi dedim yok uğraşma şimdi dedi..bide kırmızı bi gül almış bide buket çiçek
bari birini alsaydın dedim ikisinide gitmiş almış
ayy yaprak ne güzel işte bol bol almışay dün eve koştur koştur nasıl gittim bilmiyom mutfağa bi girdim yemekleri yaptım yetiştirdim hepsini sofrayı serecektim tam herif geldii bi baktım yemek almışiçimden kızdım tabi bu kadar uğraştım ettim söleseydin keşke dedim bende pastayı yapardım süpriz yaptım dedi..pasta kaldı tabi yapimmi dedim yok uğraşma şimdi dedi..bide kırmızı bi gül almış bide buket çiçek
bari birini alsaydın dedim ikisinide gitmiş almış
noldu kuşum ben senin o dilini yerim hele şunun diline bakın
naptım kıı:44::44:
deli ya almışya adam içinden gelmiş almış işte daha ne istiyon
olsun kalan yemeklaride bu akşam yersiniz
aynen bende çilek,senelerdir üyeyim ama her baktıımda sanki herkez bi alt komşusuyla konuşuyormuş gibi samimi oldugu için yabancı kaldımı düşünerek girmiodumyerimi yadırgamıştım.oyüzden günümü dolapla kankalık ederek geçirdim ve 1 ayda 7 kilo aldım pis kanka nolcaak
he ya bi de diyom ki kocama len git canlı çiçek yaptırsana mal gibi yapma çiçek yaptırmışsın. çikolataları da bize gidince yidim hepisini
hazal güle güle kullan canım bak boşuna ağlayıp üzmüşsün kendini kocanda ne romantikmiş hee ne güzel
çok teşekkür ederim inşalllaaaaah Amin. ilk kez girdim buraya ve moral oldunuz banaALLAH yardimciniz olsun cnm yaa onlarin kefenlerinde cepleri vardir belki parayi ora koyarlar ama obur dunyada para degil bu dunyada ne kdar iyilik yaptigin gecerli ama maalesef bi haberler bunlardann ALLAH islah etsin ne diyelim....
ayy yaprak ne güzel işte bol bol almışsende
bi daha ki senenkinide şimdidenmi aldı yoksam
bana niye pas vermiyon
yi beni:78::78::78:
:kıskançnihansmili:
he bacım bugünün yemek derdinden kurtuldum
dedimki eğer çiçek almasaydın başına geleceklerden ben sorumlu değildim oda biliyorum zaten diyo
korku belası çiçek aldırıyoz anacım
benim kocişkom geleneği bozmamak adına bu sevgililer günü de bişi almadı bana :95:
bari birinin bahçesinden bi çiçek koparsaydın dedim...boş şeylermiş sevgililer günü öle sölüyor kendisi katılmıyorumm ona
ya nihanim yaa senin su fener olayini ben daha denemedim malzemeler hazir ama benim bu utangacligim nolcekk
esimin dunku surprizi karsisinda cok ozel surpriz yapmam lazim aklima ilk senin fener olayin geldi ama nasil yapcam yaaa
ya nihanim yaa senin su fener olayini ben daha denemedim malzemeler hazir ama benim bu utangacligim nolcekk
esimin dunku surprizi karsisinda cok ozel surpriz yapmam lazim aklima ilk senin fener olayin geldi ama nasil yapcam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?