KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşbulduk kızlar tşk ler :78: ben bayadır üyeyim fakat kanka bulamadım kendime açıkçası çok fazlada girmiyorum kankam olmadığı için ama şimdi girerim hergün
aynen bende çilek,senelerdir üyeyim ama her baktıımda sanki herkez bi alt komşusuyla konuşuyormuş gibi samimi oldugu için yabancı kaldımı düşünerek girmiodum yerimi yadırgamıştım.oyüzden günümü dolapla kankalık ederek geçirdim ve 1 ayda 7 kilo aldım pis kanka nolcaak

ay dün eve koştur koştur nasıl gittim bilmiyom mutfağa bi girdim yemekleri yaptım yetiştirdim hepsini sofrayı serecektim tam herif geldii bi baktım yemek almış içimden kızdım tabi bu kadar uğraştım ettim söleseydin keşke dedim bende pastayı yapardım süpriz yaptım dedi..pasta kaldı tabi yapimmi dedim yok uğraşma şimdi dedi..bide kırmızı bi gül almış bide buket çiçek
bari birini alsaydın dedim ikisinide gitmiş almış

deli ya almışya adam içinden gelmiş almış işte daha ne istiyon
olsun kalan yemeklaride bu akşam yersiniz

ayy yaprak ne güzel işte bol bol almış sende
bi daha ki senenkinide şimdidenmi aldı yoksam
noldu kuşum ben senin o dilini yerim hele şunun diline bakın
naptım kıı:44::44:
bana niye pas vermiyon

yi beni:78::78::78:

:kıskançnihansmili:

deli ya almışya adam içinden gelmiş almış işte daha ne istiyon
olsun kalan yemeklaride bu akşam yersiniz

he bacım bugünün yemek derdinden kurtuldum

dedimki eğer çiçek almasaydın başına geleceklerden ben sorumlu değildim oda biliyorum zaten diyo

korku belası çiçek aldırıyoz anacım

ben çalışıyorum ve şuan işteyim..fırsat buldukça okuyup kapatıyordum hem yazmak istemiştim böyle samimi ama olmadı yapamadım
heheh şimdi sizi buldum çoook sevindim kızlarrr...:81::126:

he ya bi de diyom ki kocama len git canlı çiçek yaptırsana mal gibi yapma çiçek yaptırmışsın. çikolataları da bize gidince yidim hepisini

iyi yapmışsın çikolataları yemekle onlara kalmamış
canım ben geldim sen gitmişsin çok şeyler yaşamışsın Allah o babanı ıslah etsin inşallah ne dicen bi laf vardır sıkıntı çekmeden rahata kavuşulmazmış derlerya sende çekiceğin sıkıntıyı evlenmeden önce çekmişsin inşallah bundan sonra her günün irbirinden güzel geçsin eşinle ve kızınla çok mutlu olursunuz

hazal güle güle kullan canım bak boşuna ağlayıp üzmüşsün kendini kocanda ne romantikmiş hee ne güzel

sagol cnm en guzelleri sizin olsun

ALLAH yardimciniz olsun cnm yaa onlarin kefenlerinde cepleri vardir belki parayi ora koyarlar ama obur dunyada para degil bu dunyada ne kdar iyilik yaptigin gecerli ama maalesef bi haberler bunlardann ALLAH islah etsin ne diyelim....
çok teşekkür ederim inşalllaaaaah Amin. ilk kez girdim buraya ve moral oldunuz bana çok sevdim sizi kankim olurmusunuz[/QUOTE]

hadi parmagini kanat ben kanattim birlestirip kanki olalim

kucukken bole oluodu dimi kan kardeslik ben korkumdan kanatamazdim parmagimi

ya nihanim yaa senin su fener olayini ben daha denemedim malzemeler hazir ama benim bu utangacligim nolcekk

esimin dunku surprizi karsisinda cok ozel surpriz yapmam lazim aklima ilk senin fener olayin geldi ama nasil yapcam yaaa

ayy yaprak ne güzel işte bol bol almış sende
bi daha ki senenkinide şimdidenmi aldı yoksam

bana niye pas vermiyon

yi beni:78::78::78:

:kıskançnihansmili:

sana pas vermezmiyim sen pas iste yeterki canım beni
eşim dükkandaydı canım ya tam giriyodum geçmişi okuyorum bişey yazcam bişey istedi kaç kere sabahtanda muhasebeye falan gittim yazamadım bi türlü ondan:93:

he bacım bugünün yemek derdinden kurtuldum

dedimki eğer çiçek almasaydın başına geleceklerden ben sorumlu değildim oda biliyorum zaten diyo

korku belası çiçek aldırıyoz anacım

benim kocişkom geleneği bozmamak adına bu sevgililer günü de bişi almadı bana :95:
bari birinin bahçesinden bi çiçek koparsaydın dedim...
boş şeylermiş sevgililer günü öle sölüyor kendisi katılmıyorumm ona

hadi parmagini kanat ben kanattim birlestirip kanki olalim

kucukken bole oluodu dimi kan kardeslik ben korkumdan kanatamazdim parmagimi [/QUOTE]
tmm kanattım hadi acele et sende korkma kanat kan kaybından kankam olamadan ölcem

işine gelmediği için öyle diyodur boş şey olurmu yıllardan beri dünyada kutlanıyo sevgilier günü neresi boşmuşş

kaç yıllık evlisiniz canım

ya nihanim yaa senin su fener olayini ben daha denemedim malzemeler hazir ama benim bu utangacligim nolcekk

esimin dunku surprizi karsisinda cok ozel surpriz yapmam lazim aklima ilk senin fener olayin geldi ama nasil yapcam yaaa

utanma kıı ne utanıyon kocen o senin
valla bende denedim de utandım yapamadım

nedir ki bu feneer olayı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…