- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.581
nen başını iyi başlamışında sonu olmamış.
allahtan oğlan bitirdi
yediğimi söyle anne , diyo
eyvallah bacımmm
eren ablacım ye bakıyım ekmeğini ne güzel annen senin beslenip güçlenmen için yapmış ye ki hemencecik büyü
anam ceyda ne yazmışın gıı cadım getir ben yerim valla ceydanın yazdıklarından sonra yiyesim geldi birden
evet yakın sayılıryakın sayılırız bacım lakin ben hasanağada çalışıyorumçok akıllıyım dimi 1,5 saat yol gidiyorum
anam ceyda ne yazmışın gıı cadım getir ben yerim valla ceydanın yazdıklarından sonra yiyesim geldi birden
afiyet olsun, bal şeker olsun, canına şifa olsunnnbu taktiği tıttuum nen.bundan sonra yemek saatinde mesajlarınını bekliyom.
yakın sayılırız bacım lakin ben hasanağada çalışıyorumçok akıllıyım dimi 1,5 saat yol gidiyorum
heççç
tamam dilek sen bişi yazma çocuk bunu okuyunca hepten iştahı kesilir anam
bu seda sayan versiyonutopik çok kalabalık nen hakkaten. bu arada boş durmayın herkeş eline bi bez alsın zati çok tozlandı topik
ben bişey yapamam. hastayım. buda toktur raporum:2:hee hadin başlayın gıı
Kız ayptır sölemesi ikna yeteneğim kuvvetlidir accıkın böle damardan girerim olaya
afiyet olsun, bal şeker olsun, canına şifa olsunnn
ne zorun var kıı
topiğimi temizlicez nen geçen gün sildim süpürdüm ne çabık batırdınız kaç kere diyom ayaklarla girmeyin diye
hadi bacılar girişin hep bir elden bitirelim hemen yorgunluk çayı içelim sonra
Kız ayptır sölemesi ikna yeteneğim kuvvetlidir accıkın böle damardan girerim olaya
afiyet olsun, bal şeker olsun, canına şifa olsunnn
ne zorun var kıı
eyvallah bacımmm
sana çikolatalı ekmek sürdüm bacım.
buyırrrrrrrrr
Kızlar temizlik yaparkene bu eldivenlerde giyinecez taam mııtemizlik yaparken bile kokoşluğumuzdan ödün vermek yok
süper bana uyar arkadaşlar bn camlardan başlıorm o zmn
hep bunlar yapıyoo kız nihann
topiğimi temizlicez nen geçen gün sildim süpürdüm ne çabık batırdınız kaç kere diyom ayaklarla girmeyin diye
yüzük barnana taş koymuşlar bide
bende o kadar tarif yokki kız
hoşbuldum canlarım. nihancım sağol canım. midem çok kötü oldu birden. kusacak gibi oldum. dışarı zor attım kendimi. maaş çekmeye bile gidemedim. hava buz gibi.
yukarda anlattım mazeretimi örtmenim. özür dilerim
bu arada kızlar. oğlum mis gibi tahinli, pekmezli, cevizli ekmeğini yerken mızmızlanıyo. ona lütfen bunun ne kadar faydalı olduğunu söylermisiniz. ismi eren
ben çatır kız oluyom galiba
yeni eski herkese hg
hb cnm yok yok günübirlik değil tabikide
bn yazarm dedim ama görmedin canım :90:
hazal aççanmı topik yemek tarifleri bölümüne açabilirsin canım istersen
hep bunlar yapıyoo kız nihannben de hemen satışşş
he kızzz tektaşımızı kendümüz kodukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?