- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.541
içine su koymuyorsun dimi
folyo için zararlı diyorlar doğrumu ki
pişerken yicekten uzak tutun diyiler:44:
bende tam seni arıcaktım nen merak ettimben geldimmmmm
anladım canımcnm yemeğe değdirmiyorum sadece üzzerini örtüyorum. o yüzden bi zararaı yok.yemeğe değerse yemeğe alüminyum geçme ihtimali olabiliyor
hımm bilmiyorum ki bakmak lazım canımkizlar kankilerin yemek topici die bi yer acacamda nere accam bilginiz varmii?
çok zarar veriyomuş ben ilk önçe pişirme kağıdı koyup ondan sonra alimiyon folyoya sarıyorum sıcakta etkisi daha çok artıyomuş çünkü
içine su koymuyorsun dimi
folyo için zararlı diyorlar doğrumu ki
pişerken yicekten uzak tutun diyiler:44:
bende almam hormonlu olduğu için meyve sebzeyi mevsiminde yemeyi tercih ederimyok hiç su ve yağ koymuyorsunuz..
ilginç hiç duymadım ama doğru da olabilir yani bak benim içimede kuşku soktun zaten kış geldi diye hiç domates biber kabak vs almıyorum özenip özenip dursam da...
aa bursanın neresinihan bacım sana hemşo gelmiş kırmızı çilekte bursalıymış
Ben geldim bacılaaaaarrrr
Nen amma konuşmuşsunuz takip edemedim valla beynüm döndü :86:
borcamda da olur tatlım tarif içinde rica ederim yardımcı olduysam ne mutluu
anladım canım
hımm bilmiyorum ki bakmak lazım canım
tuttumBuarada yeni gelen kızlar.. hoşgeldiniz canlar. ama bugün gelip de sonra kaçmak yok.olcaksanız tam kanka olun bi günlük ilişkilere açık değiliz
selam ben geldim,günübirlik ilişkiler hiç bana göre değilBuarada yeni gelen kızlar.. hoşgeldiniz canlar. ama bugün gelip de sonra kaçmak yok.olcaksanız tam kanka olun bi günlük ilişkilere açık değiliz
nihan bacım sana hemşo gelmiş kırmızı çilekte bursalıymış
bende o kadar tarif yokki kız
yani acsam tarif yazacakmisiniz kankiler cevap virmediniz
bende tam seni arıcaktım nen merak ettim
hoşbuldum canlarım. nihancım sağol canım. midem çok kötü oldu birden. kusacak gibi oldum. dışarı zor attım kendimi. maaş çekmeye bile gidemedim. hava buz gibi.hoşgeldin çikolatalı pastam
hosgeldinde nie arada kayboluyon bakimm
ışığı gören geliyooooo dilek kapat ışıklarııselam ben geldim,günübirlik ilişkiler hiç bana göre değilhadi kızlar bende varım artık burda napıyoruz
evet neresindesinnihan bursalı mı canım homşoooo :13: Memnun oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?