KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yemeğe değdirmeyin alüminyum folyoyu.alüminyum uçucu bi madde değil arkadaşlar o yüzden yemeğe değmezse bişey olmaz.
h.g datlucadu

içine su koymuyorsun dimi

folyo için zararlı diyorlar doğrumu ki
pişerken yicekten uzak tutun diyiler:44:

yok hiç su ve yağ koymuyorsunuz..

ilginç hiç duymadım ama doğru da olabilir yani bak benim içimede kuşku soktun zaten kış geldi diye hiç domates biber kabak vs almıyorum özenip özenip dursam da...

Ben geldim bacılaaaaarrrr

Nen amma konuşmuşsunuz takip edemedim valla beynüm döndü :86:

yok hiç su ve yağ koymuyorsunuz..

ilginç hiç duymadım ama doğru da olabilir yani bak benim içimede kuşku soktun zaten kış geldi diye hiç domates biber kabak vs almıyorum özenip özenip dursam da...
bende almam hormonlu olduğu için meyve sebzeyi mevsiminde yemeyi tercih ederim

Buarada yeni gelen kızlar.. hoşgeldiniz canlar. ama bugün gelip de sonra kaçmak yok. olcaksanız tam kanka olun bi günlük ilişkilere açık değiliz

Buarada yeni gelen kızlar.. hoşgeldiniz canlar. ama bugün gelip de sonra kaçmak yok. olcaksanız tam kanka olun bi günlük ilişkilere açık değiliz
selam ben geldim,günübirlik ilişkiler hiç bana göre değil hadi kızlar bende varım artık burda napıyoruz

bende tam seni arıcaktım nen merak ettim

hoşgeldin çikolatalı pastam
hoşbuldum canlarım. nihancım sağol canım. midem çok kötü oldu birden. kusacak gibi oldum. dışarı zor attım kendimi. maaş çekmeye bile gidemedim. hava buz gibi.

hosgeldinde nie arada kayboluyon bakimm

yukarda anlattım mazeretimi örtmenim. özür dilerim

bu arada kızlar. oğlum mis gibi tahinli, pekmezli, cevizli ekmeğini yerken mızmızlanıyo. ona lütfen bunun ne kadar faydalı olduğunu söylermisiniz. ismi eren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…