KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Buarada yeni gelen kızlar.. hoşgeldiniz canlar. ama bugün gelip de sonra kaçmak yok. olcaksanız tam kanka olun bi günlük ilişkilere açık değiliz

:13::13:
duydunuz kankimi ona göre davranın, yoksa ağzınız abiber süreriz

Buarada yeni gelen kızlar.. hoşgeldiniz canlar. ama bugün gelip de sonra kaçmak yok. olcaksanız tam kanka olun bi günlük ilişkilere açık değiliz

yeni eski herkese hg
hb cnm yok yok günübirlik değil tabikide

yani acsam tarif yazacakmisiniz kankiler cevap virmediniz

bn yazarm dedim ama görmedin canım :90:

eren yesene olum daha ne istiyon sıcacık ekmeği buldunda ceviz varmış bak beynini çalıştıtır tahin pekmez olmasıda iyi bak sıcak tutar için ısınır sonra benim gibin donarsın böle kat kat giyinirsin heee
ye bakim çabık oldumu
bende sevmem tahinli ekmeği tatlı tatlı oliy

aman sıkı tut bacım bırakma
Geçmiş olsun bebem inş. şimdi iyisindir.

Eren' ciğim, o elindeki ekmeği bana versen ben şimdiye çoktan bitirmiştim. neden diye soracak olursan; yediğin ekmeğin içinde senin büyümen için gerekli olan vitaminlerin en güzelleri, en yararlıları var ve en önemlisi de anneciğinin sevgisi. Anneciğin senin büyüyp koca bi adam olup, okuyup meslek sahibi olmanı ve o ekmekleri kazandığın paralarla alıp yediğin günleri görmeyi çook istiyordur eminim..

erennn kankimin biricik oğlu
o kadar faydalı ve tadı güzel olan besin yenilmezmi hiç
ye ye büyü yakışıklı ol zaten yakışıklısın dahada güzelleş

erencim şuan ne kadar faydalı vitaminli bişey yediğini annen sana söylemiştirr.. onu yersen hemencecik büyürsün kocaman abi olursun boyun çabuk uzar,, kolların güçlenirr,,hiç hastalanmazssın hadi anneciğini üzmede ye mamişini

oldumu becerebildimmi

nen başını iyi başlamışında sonu olmamış.
allahtan oğlan bitirdi
yediğimi söyle anne , diyo

Son düzenleme:

anam ceyda ne yazmışın gıı cadım getir ben yerim valla ceydanın yazdıklarından sonra yiyesim geldi birden

erennn kankimin biricik oğlu
o kadar faydalı ve tadı güzel olan besin yenilmezmi hiç
ye ye büyü yakışıklı ol zaten yakışıklısın dahada güzelleş

bu taktiği tıttuum nen. bundan sonra yemek saatinde mesajlarınını bekliyom.

:13::13:
duydunuz kankimi ona göre davranın, yoksa ağzınız abiber süreriz
heççç

yeni eski herkese hg
hb cnm yok yok günübirlik değil tabikide

bn yazarm dedim ama görmedin canım :90:

tamam dilek sen bişi yazma çocuk bunu okuyunca hepten iştahı kesilir anam
valla ya ne bereketli gün hee kandil bereketli geldi herhalde aşağıya bakın bi ana baba günü gibi
çıkın çıkın gelin bacım çıkın çıkın gelin

bu seda sayan versiyonu topik çok kalabalık nen hakkaten. bu arada boş durmayın herkeş eline bi bez alsın zati çok tozlandı topik

nen başını iyi başlamışında sonu olmamış.
allahtan oğlan bitirdi
yediğimi söyle anne , diyo

hee hadin başlayın gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…