- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.841
erkekler genelde sevmez otomatik vitesi
ama alışınca vitesin daha zevkli olduğunu anlıcaksın:86:
hele arabada sürerken birieri varsaartistik bişekilde vitesi geçiriyorum süper oluyo:82::82:
ya gelmesin yanımaaaaaaaa gelmeeeeeeeee. ben yatcam.ikimiz sığmayızzzzzzzz.
ben babamla çalışamazdım çok kızardı bana bi hata yapınca,, sanki 40 yıllık şöforüm ya
sena ben baştan söyleyim, ben kızarım vallanen gece falan düşündüm kızdımı bu dilo bana diye. girmedin de nee hiç. öyle yanlışlıkla elimden çıktı yazdım işte. ama ben çok hoşuma gidince öyle saçma sözler sarfediyorum. birini kırdımmı acaba diye de çok üzülüyorum snra.:84::84:
neyseki anlayışlı kankilersiniz siz
uyu uy u, eee eee eee eetamam
unutmayın hee
susu kız canımızı yoldamı bulduk. hiç trafiğe çıkmamış baksana. ses etme . uyyun işteya gelmesin yanımaaaaaaaa gelmeeeeeeeee. ben yatcam.ikimiz sığmayızzzzzzzz.
benim totom küçük kız sığarız kuş kadar canım var saten
bide elinde tesbih serçe parmak havada
hepsi aynı valla bana derken kendisi 2 kere çizdirdi arabayıbabamla çalışırken ecel terleri dökerdim.
kocama een azından laf sayabiliyom.
deli ediyo beni. sondan başlatıyo direksiyonu yeni almşım elime daha bana diyo ki basacakmışım basacakmışım gaza snra ışıga kadar ayarlıcakmışım boşa alcakmışım araba kendi gitcekmiş ışığa kadar. bi kere de yolda minik taş varmış üstünden geçmişim de manyak mı ne dedim görmedim.
ertesi gün de kendi arabasını bi taşa sürtmüş oh dedim ben minicik taşı göremedim sen kendine bak eşşek kadar taşı görememişsin dedim..
sena ben baştan söyleyim, ben kızarım valla
uyu uy u, eee eee eee ee
susu kız canımızı yoldamı bulduk. hiç trafiğe çıkmamış baksana. ses etme . uyyun işte
tamam arkalı önlü yatarık ama arkana ben yatarım hihihihi
yaprak kolla kendini kızımtamam arkalı önlü yatarık ama arkana ben yatarım hihihihi
serçe parmakta da kocaman yüzük
hepsi aynı valla bana derken kendisi 2 kere çizdirdi arabayıher seferinde başına kakıyorum
babamla çalışırken ecel terleri dökerdim.
kocama een azından laf sayabiliyom.
deli ediyo beni. sondan başlatıyo direksiyonu yeni almşım elime daha bana diyo ki basacakmışım basacakmışım gaza snra ışıga kadar ayarlıcakmışım boşa alcakmışım araba kendi gitcekmiş ışığa kadar. bi kere de yolda minik taş varmış üstünden geçmişim de manyak mı ne dedim görmedim.
ertesi gün de kendi arabasını bi taşa sürtmüş oh dedim ben minicik taşı göremedim sen kendine bak eşşek kadar taşı görememişsin dedim..
yaprak kolla kendini kızım
hee araba bi fren yapınca ben yere yapışacam demii
kızlarrr bebiş yapma konusunda tiyolarınız varmıııııı :) konuyu değiştirem ben
kızım sen babanla ne diye çalışıyın. bi yanlış hareketinde senden araba isterdi.
hooop nen. daha dün topiğe gelmeynen konu değiştirme hakkını nerden alırsın sen .bre densizzzzzzzzzzz.
şaka şaka . ilişkiden sonra sırtüstü yatıp ayaklarını havaya dikecekmişin.
ben hiç yapmadım ama yaopanlar varmışşş
tamam arkalı önlü yatarık ama arkana ben yatarım hihihihi
ayyy benim aklıma hiç gelmedi hee ne kadan safım düşerim diye korkuyom bendee
gaslı kollarını yirimben seni dutarım gaslı gollarımnan yafyııımmmmmmmmm
hooop nen. daha dün topiğe gelmeynen konu değiştirme hakkını nerden alırsın sen .bre densizzzzzzzzzzz.
hadi ya kaza kurşunumuevet onu bende duydumm
kızlar bişi dicem size her an yiğen gelebilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?