KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben babamla çalışamazdım çok kızardı bana bi hata yapınca,, sanki 40 yıllık şöforüm ya

babamla çalışırken ecel terleri dökerdim.
kocama een azından laf sayabiliyom.
deli ediyo beni. sondan başlatıyo direksiyonu yeni almşım elime daha bana diyo ki basacakmışım basacakmışım gaza snra ışıga kadar ayarlıcakmışım boşa alcakmışım araba kendi gitcekmiş ışığa kadar. bi kere de yolda minik taş varmış üstünden geçmişim de manyak mı ne dedim görmedim.
ertesi gün de kendi arabasını bi taşa sürtmüş oh dedim ben minicik taşı göremedim sen kendine bak eşşek kadar taşı görememişsin dedim..

sena ben baştan söyleyim, ben kızarım valla

tamam

unutmayın hee
uyu uy u, eee eee eee ee

ya gelmesin yanımaaaaaaaa gelmeeeeeeeee. ben yatcam.ikimiz sığmayızzzzzzzz.
susu kız canımızı yoldamı bulduk. hiç trafiğe çıkmamış baksana. ses etme . uyyun işte

bide elinde tesbih serçe parmak havada
serçe parmakta da kocaman yüzük
hepsi aynı valla bana derken kendisi 2 kere çizdirdi arabayı her seferinde başına kakıyorum
sena ben baştan söyleyim, ben kızarım valla

uyu uy u, eee eee eee ee

susu kız canımızı yoldamı bulduk. hiç trafiğe çıkmamış baksana. ses etme . uyyun işte

kızım sen babanla ne diye çalışıyın. bi yanlış hareketinde senden araba isterdi.

kızlarrr bebiş yapma konusunda tiyolarınız varmıııııı :) konuyu değiştirem ben

hooop nen. daha dün topiğe gelmeynen konu değiştirme hakkını nerden alırsın sen .bre densizzzzzzzzzzz.

şaka şaka . ilişkiden sonra sırtüstü yatıp ayaklarını havaya dikecekmişin.

ben hiç yapmadım ama yaopanlar varmışşş

evet onu bende duydumm

kızlar bişi dicem size her an yiğen gelebilirr

ayyy benim aklıma hiç gelmedi hee ne kadan safım düşerim diye korkuyom bendee

ben seni dutarım gaslı gollarımnan yafyııımmmmmmmmm
gaslı kollarını yirim

o ne len. öyle mi uyucaz hehehhe. o durumda adam yine gelir enerjiyi toplayınca bacaklar yukarda heheheh. nen ne zamandır benim tükan kapalı da sayım var o yüzden böle sapıkca konuşuyom heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…