- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.861
neeeeeeeeeeeeeevet onu bende duydumm
kızlar bişi dicem size her an yiğen gelebilirr
delüü yao ne len. öyle mi uyucaz hehehhe. o durumda adam yine gelir enerjiyi toplayınca bacaklar yukarda heheheh. nen ne zamandır benim tükan kapalı da sayım var o yüzden böle sapıkca konuşuyom heheh
gaslı kollarını yirim
yok kız kızmadım arkadaşım geldide dün ondan çıktım aniden giremedim bidaha benimde ağzım bozuktur biraz küfür falan ederim bazen ağzımdan kaçıveriyo eşim çok kızıyo küfür edince bazen eşime bile salak gerizekalı deyiveriyom adam bigün dövcek beni sanayide büyümenin avantajları iştenen gece falan düşündüm kızdımı bu dilo bana diye. girmedin de nee hiç. öyle yanlışlıkla elimden çıktı yazdım işte. ama ben çok hoşuma gidince öyle saçma sözler sarfediyorum. birini kırdımmı acaba diye de çok üzülüyorum snra.:84::84:
neyseki anlayışlı kankilersiniz siz
hee gidiyok biz seni almaya geliyoduk tam sen geldin hadi atla
:18::18: hadi ya:18::18:
hoşgeldin. bizde seni almaya geliyoduk kız.
hadi gidelim biran önce çok heyecan yaptım hee:122:
yaprak geç kız arkaya zati yaşın küçük polis neyin görcekte bide ceza yicez
:122:
eminmisin nihannnn
gaslı kollarını yirim
dom dom kurşunuhadi ya kaza kurşunumu
hadi ya kaza kurşunumu
neeeeeeeeeeeee
anan gerçekmi kız.
delüü ya
sayımmı var orayı anlamadım:44:
bende küfür ederim bazenyok kız kızmadım arkadaşım geldide dün ondan çıktım aniden giremedim bidaha benimde ağzım bozuktur biraz küfür falan ederim bazen ağzımdan kaçıveriyo eşim çok kızıyo küfür edince bazen eşime bile salak gerizekalı deyiveriyom adam bigün dövcek beni sanayide büyümenin avantajları işte
hadi gidelim biran önce çok heyecan yaptım hee:122:
yaprak geç kız arkaya zati yaşın küçük polis neyin görcekte bide ceza yicez
:122:
eminim kız okadar uğraşmış kas yapmışeminmisin nihannnn
dom dom kurşunu
ben de seni yiyim hepnizi yirim hatta. nen noluyi bana.
he bacım kaza kurşununa gittik :18::18:
dilek söylemişti ertesi gün hapını Allahtan evde o vardı hemen onu içtim ama bilmiyom artık:18::18:
faydası olurmu ki o hapların
he bacım kaza kurşununa gittik :18::18:
dilek söylemişti ertesi gün hapını Allahtan evde o vardı hemen onu içtim ama bilmiyom artık:18::18:
faydası olurmu ki o hapların
herkes kendini kollasınnnnnnnnnnnnnn, :18:
sena mutasyon geçiriyo
bişey olmaz o zaman 10 gün içinde adet görürsün merak etme. 72 saat içinde içtiysen ilacı sorun yok
biz nerden bilelim nenhe ya sayım var. aslında yeni mal gelcek de onu bekliyoz. töbe töbeeee. (bizim burda askeriyenin kantini var da sürekli kapalı oluyo mal sayımı yapıldığında her ay günlerce o aramızda şifre de kocamla sizle de paylaşıyım didim)
1 saat sonra içtim ilacı hemen:18:
adetim bitmişti ama tekrar görürmüyüm:44:
aboww yaprak dom dom kurşununamı hedef oldun bacım
bazı kişilerde etki etmiyomuş duydum ben ama çok şükür bende olmadı öyle bişey yani inşallah sendede olmaz tabi istiyosan o ayrıda
sena ne sayımı yapıyon kız orda
:18::18::18: topiği boşaltın kankiler kaçıyok hadiöp beni yi beni, öp beni yi beni,
öperim yirim öperim yirim
nen noliyi
biş olmaz burda kapı gibi eczacı arkimiz var1 saat sonra içtim ilacı hemen:18:
yok tekrar görmezsin kız çok erken içmişin be acık yumurtaya doğru yol alaydı evlatçıklar daha yarı yoldayken içmişin hee olmaz gereken zamanda olursun adeti
1 saat sonra içtim ilacı hemen:18:
:18::18::18: topiği boşaltın kankiler kaçıyok hadi
biş olmaz burda kapı gibi eczacı arkimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?