KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bnede hap kullanmaya başlayacam. benim herif geçen baya mızmızlandı. benide korkuttu. bende dört gözle regli bekliyom.
hapa ne zamna başlıydouk kızlar
bilen varmı

evet canım dikkat etmek gerekir bu tarz ilaçların hertürlüsü vücudun dengesini değiştiriyor işte

:18::18::18: topiği boşaltın kankiler kaçıyok hadi

biş olmaz burda kapı gibi eczacı arkimiz var

yirim yirim yirim
benim hormonlar da pik yaptı. hala tükan kapalı ama benim. nen kocama diyom ki hani sevgülüler günü için ne yapcan falan diyom böle ne bileyim hedaye falan neyim bana diyo ki bişey yapamıcam tükan kapalı. nen didim ne alaka onla mı oluyo sadece mınyak mı ney annamadım

bnede hap kullanmaya başlayacam. benim herif geçen baya mızmızlandı. benide korkuttu. bende dört gözle regli bekliyom.
hapa ne zamna başlıydouk kızlar
bilen varmı

canım aslında 3 ay boyunca yine de erkekğin de korunması gerekiyor ilk başlarken. yanlız senin ailende anne tarafında meme kanseri var mı hiç

öp beni yi beni, öp beni yi beni,
öperim yirim öperim yirim
nen noliyi
yetiş toktur beyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hanım elden gidiyyyyyyyyyyyyyyyy

yok tekrar görmezsin kız çok erken içmişin be acık yumurtaya doğru yol alaydı evlatçıklar daha yarı yoldayken içmişin hee olmaz gereken zamanda olursun adeti

zavallılar okadar yolu boşa gittiler

aa açık açık diyo bide
canım aslında 3 ay boyunca yine de erkekğin de korunması gerekiyor ilk başlarken. yanlız senin ailende anne tarafında meme kanseri var mı hiç
benim annem meme kanseriydi kurtuldu şükür benim içmemmmi lazım şimdi

adetin 3. günü başlamak gerekiyodu galiba. öyle hatırlıyom. ilk bi ay korumuyo. ama sen 3 dedin. garanti olsun 3 yapalım.
mem kanseri yok. ama babamın babsı yani dedm ve amcam başka kanserlerden gitmişler

bu hapların yüksek miktarda hormon içerdiğini duymuştum...hatta hiç bebeği olmayanlar için kullanması sakıncalı içersen hapı olmaz bebeğin demişlerdi bana bende bu zaman kadar hiç içmedim...:26:

aa açık açık diyo bide

benim annem meme kanseriydi kurtuldu şükür benim içmemmmi lazım şimdi

evt canım bence kullanma. bazı gerizekalı drlar hiç sormuyor bile böylem bişeyi. oysa kanıtlandı doğum kontrol haplarının meme kanseri yaptığı. ayrıca eğer ailesinde de varsa meme kanseri o zaman risk çok daha artıyor.drların bi çoğu tabi firmalarla anlaştıkları için d.k.hlarının meme kanseri yapmadığını savunuyolar,yoksa nasıl gidecekler 5 yıldızlı tatil köylerine de tatil yapcaklar di mi beleşten..
yanlız d.k.hları rahim kanserinden koruyor. tamamen hormon içeriri d.k.hları.tabi başka maddeler içeren de var yan madde olarak.
ben asla kullanmam benim fikrim bu

bu hapların yüksek miktarda hormon içerdiğini duymuştum...hatta hiç bebeği olmayanlar için kullanması sakıncalı içersen hapı olmaz bebeğin demişlerdi bana bende bu zaman kadar hiç içmedim...:26:

evt canım çocuk olmayabiliyor ileride. drlar saçma diyorlar bu tez için ama gerçekten olmyor uzun süreli yani 2 yıl kadar kullanıp bıraktıktan snra.

ya aslında bende istemiyodum ama spiral danda nefret ediyom.
sen nasıl korunuyon peki sena

evt canım çocuk olmayabiliyor ileride. drlar saçma diyorlar bu tez için ama gerçekten olmyor uzun süreli yani 2 yıl kadar kullanıp bıraktıktan snra.

aaa neye inanacağımızı şaşırdık yani haa benim gittiğim doktorda bıraktıktan sonraki ay hamile kalabilirsin demiştii

ay sağol canım bende kullanmazdım ama olurda kullanırsam ilerde iyiki söyledin sağol
geçmiş olsun nihan.
ben 6 sene kullandım
sağol canım
spiral iyi değilmi niye ki

valla ben korunmuyom. kocam korunuyo. hiç valla ben hormon alamam o iş için vücudumun dengesini bozamam. erkekler kullanmıyo tabi sprem ölddüren ilaçları yada ne bileyim testeosteron engelleyici ilaçları. hep kadınlara. oldu canım

valla ben de korunmuyorum canım biz özgür willy' iz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…