- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.881
delüü yayok tekrar görmezsin kız çok erken içmişin be acık yumurtaya doğru yol alaydı evlatçıklar daha yarı yoldayken içmişin hee olmaz gereken zamanda olursun adeti
muhtemelen görürsün. bu ilacı fazla kullanma canım çok yğksek miktarda hormon içeriyor çünkü bence yılda en fazla 5 kere yani 2-3 ayda bir en sıklıkla kullanılmalı. ayda en fazla 1 kere diyo ma bence ayda 1 de fazla bence
:18::18::18: topiği boşaltın kankiler kaçıyok hadi
biş olmaz burda kapı gibi eczacı arkimiz var
bnede hap kullanmaya başlayacam. benim herif geçen baya mızmızlandı. benide korkuttu. bende dört gözle regli bekliyom.
hapa ne zamna başlıydouk kızlar
bilen varmı
yetiş toktur beyyyyyyyyyyyyyyyyyyöp beni yi beni, öp beni yi beni,
öperim yirim öperim yirim
nen noliyi
yok tekrar görmezsin kız çok erken içmişin be acık yumurtaya doğru yol alaydı evlatçıklar daha yarı yoldayken içmişin hee olmaz gereken zamanda olursun adeti
aa açık açık diyo bideyirim yirim yirim
benim hormonlar da pik yaptı. hala tükan kapalı ama benim. nen kocama diyom ki hani sevgülüler günü için ne yapcan falan diyom böle ne bileyim hedaye falan neyim bana diyo ki bişey yapamıcam tükan kapalı. nen didimne alaka onla mı oluyo sadece mınyak mı ney annamadım
benim annem meme kanseriydi kurtuldu şükür benim içmemmmi lazım şimdicanım aslında 3 ay boyunca yine de erkekğin de korunması gerekiyor ilk başlarken. yanlız senin ailende anne tarafında meme kanseri var mı hiç
adetin 3. günü başlamak gerekiyodu galiba. öyle hatırlıyom. ilk bi ay korumuyo. ama sen 3 dedin. garanti olsun 3 yapalım.canım aslında 3 ay boyunca yine de erkekğin de korunması gerekiyor ilk başlarken. yanlız senin ailende anne tarafında meme kanseri var mı hiç
aa açık açık diyo bide
benim annem meme kanseriydi kurtuldu şükür benim içmemmmi lazım şimdi
geçmiş olsun nihan.aa açık açık diyo bide
benim annem meme kanseriydi kurtuldu şükür benim içmemmmi lazım şimdi
bu hapların yüksek miktarda hormon içerdiğini duymuştum...hatta hiç bebeği olmayanlar için kullanması sakıncalı içersen hapı olmaz bebeğin demişlerdi bana bende bu zaman kadar hiç içmedim...:26:
ya aslında bende istemiyodum ama spiral danda nefret ediyom.evt canım bence kullanma. bazı gerizekalı drlar hiç sormuyor bile böylem bişeyi. oysa kanıtlandı doğum kontrol haplarının meme kanseri yaptığı. ayrıca eğer ailesinde de varsa meme kanseri o zaman risk çok daha artıyor.drların bi çoğu tabi firmalarla anlaştıkları için d.k.hlarının meme kanseri yapmadığını savunuyolar,yoksa nasıl gidecekler 5 yıldızlı tatil köylerine de tatil yapcaklar di mi beleşten..
yanlız d.k.hları rahim kanserinden koruyor. tamamen hormon içeriri d.k.hları.tabi başka maddeler içeren de var yan madde olarak.
ben asla kullanmam benim fikrim bu
evt canım çocuk olmayabiliyor ileride. drlar saçma diyorlar bu tez için ama gerçekten olmyor uzun süreli yani 2 yıl kadar kullanıp bıraktıktan snra.
ay sağol canım bende kullanmazdım ama olurda kullanırsam ilerde iyiki söyledin sağolevt canım bence kullanma. bazı gerizekalı drlar hiç sormuyor bile böylem bişeyi. oysa kanıtlandı doğum kontrol haplarının meme kanseri yaptığı. ayrıca eğer ailesinde de varsa meme kanseri o zaman risk çok daha artıyor.drların bi çoğu tabi firmalarla anlaştıkları için d.k.hlarının meme kanseri yapmadığını savunuyolar,yoksa nasıl gidecekler 5 yıldızlı tatil köylerine de tatil yapcaklar di mi beleşten..
yanlız d.k.hları rahim kanserinden koruyor. tamamen hormon içeriri d.k.hları.tabi başka maddeler içeren de var yan madde olarak.
ben asla kullanmam benim fikrim bu
sağol canımgeçmiş olsun nihan.
ben 6 sene kullandım
spiral iyi değilmi niye kiya aslında bende istemiyodum ama spiral danda nefret ediyom.
sen nasıl korunuyon peki sena
ya aslında bende istemiyodum ama spiral danda nefret ediyom.
sen nasıl korunuyon peki sena
Selam kızlarrrNasılsınız bugün canlarımm
valla ben korunmuyom. kocam korunuyo. hiç valla ben hormon alamam o iş için vücudumun dengesini bozamam. erkekler kullanmıyo tabi sprem ölddüren ilaçları yada ne bileyim testeosteron engelleyici ilaçları. hep kadınlara. oldu canım
hoşgeldin canımm
gel geç şöle yanıma bacım mööm konular konuşuyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?