kk'daki erkek üyeler!

bence illa ki girmek ıstıyorlarsa zıyaretcı modunda gırebılırler.
ama adı ustunde kadınlar kulübü
bir erkek neden sahte bir kımlıkle burayı merak edıp baksın ki?

acil ogrenmesı gereken bır konu varsa yıne her yerde arastırıp bulabilir.
ya da kendi kardesını eşini annesını kaydeder onların bakmasını saglar.

sahte kımlıkle kadınların icine gırmelerın gereksiz goruyorum
macerayı baska yerde aramalılar.

bence illa ki girmek ıstıyorlarsa zıyaretcı modunda gırebılırler.
ama adı ustunde kadınlar kulübü
bir erkek neden sahte bir kımlıkle burayı merak edıp baksın ki?

acil ogrenmesı gereken bır konu varsa yıne her yerde arastırıp bulabilir.
ya da kendi kardesını eşini annesını kaydeder onların bakmasını saglar.

sahte kımlıkle kadınların icine gırmelerın gereksiz goruyorum
macerayı baska yerde aramalılar.

Tam da demek istediğim bu. Bilgilerini sahte girip,ve başka başka şeyler uydurup yazanlarda oluyor. Yoksa ziyaretçi modunda gezenlere lafım yok.

Son düzenleme:
bunu kimse engelleyemez ki :50: yani kimse ekran basindan kimin erkek kimin bayan oldugunu koklayamaz. bu yuzden cok dikkatli olmak lazim, gerek paylasimlar yonunden gerekse ozel bilgiler konusunda.

"Erkek üye yasak' kuralından yola çıkarak yazma gereği duydum. Benimle sizin düşünceleriniz aynı olmak zorunda değil. Düşüncenize saygı duyuyorum,fakat ben rahatsız olduğumu belirttim. zaten demek istediğim bayanım diyip erkek oldukları ortaya çıkıyor. bir nevi kandırıyorlar. Tabi ben erkeğim diyecek halleri de yok..

Yorumum kişisel değildi. İşaret ettiğiniz kuralı değerlendirdim diyelim.
Bunun önüne geçilmesi zor, hatta yine erkeklerin inisiyatifinde gördüğünüz üzere.

Mesajın baş kısmında üçgen şekilde bir sembol avr oraya tıkalyıp uyarı verin derhal imha oluyorlar zaten.. :ssz: Fazlada özele dalmamak alzım ki zaten burası bir sanal alem :ssz:

bunu kimse engelleyemez ki :50: yani kimse ekran basindan kimin erkek kimin bayan oldugunu koklayamaz. bu yuzden cok dikkatli olmak lazim, gerek paylasimlar yonunden gerekse ozel bilgiler konusunda.

Çok haklısınız,engellenemez gerçekten.
Biraz daha dikkatli olup pek özel bilgi verilmemeli diye düşünüyorum bende.

Üye olan her erkek sapık değildir illa ki ama sitenin kuralı bu,erkek üye yasak.
O yüzden erkek olduğunu düşündüğünüz üyeleri bildirin mutlaka,değerlendirilir.
Üyeler çoğunlukla anlıyor zaten mesajlardan.
Eğer ki anlaşılamayacak kadar hakimse kadınsal konulara,zaten o bizden biridir.:ssz:

Bence kayıt olurken Tc Kimlik no istensin böylelikle engellenebilir diye düşünüyorum :/
Ama bu mümkün mü bilemedim.

Üye olan her erkek sapık değildir illa ki ama sitenin kuralı bu,erkek üye yasak.
O yüzden erkek olduğunu düşündüğünüz üyeleri bildirin mutlaka,değerlendirilir.
Üyeler çoğunlukla anlıyor zaten mesajlardan.
Eğer ki anlaşılamayacak kadar hakimse kadınsal konulara,zaten o bizden biridir.:ssz:

nasıl bildiriliyor ben bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum, göğüs estetiği oldum dolayısı ile bazı arkadaşalar fotoğraf görmek istiyor ameliyat olmak için , ama ben güvenip kabul edemiyorum, arkadaş sayısı çoksa kabul ediyorum sadece, ama bir iki şüphelendiğim oldu kesin erkek dediğim, nasıl bildirebilirim söylerseniz sevinirm :16:

nasıl bildiriliyor ben bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum, göğüs estetiği oldum dolayısı ile bazı arkadaşalar fotoğraf görmek istiyor ameliyat olmak için , ama ben güvenip kabul edemiyorum, arkadaş sayısı çoksa kabul ediyorum sadece, ama bir iki şüphelendiğim oldu kesin erkek dediğim, nasıl bildirebilirim söylerseniz sevinirm :16:

Üyenin herhangi bir mesajını kötü içerik bildir ile bildirip erkek olduğundan şüpheleniyorum yazarsınız,ya da yönetime özel mesaj yoluyla ulaşabilir üyenin profil linkini ekleyip şüphenizi belirtirsiniz.

Ben de bu yüzden çekiniyorum açıkçası yazmaya. Bazı forumlara t.c. kimlik no ile üye olunuyor, yönetim kontrol ediyor sanırım ondan sonra foruma kabul ediliyor. O şekilde bir sistem olmuş olsaydı her şey daha güvenli olurdu lakin bununla uğraşmak epey zor olurdu. Yöneticilerin de dediği gibi çok özele inmemek lazım.

Kızlar cinsiyetine kadın yazan fakat erkek olan bir çok üye barınıyor. Biraz önce 2.el kitaplar forumunda beğendiğim ve satın almak istediğim kitaplar oldu. Facebook'tan ekleyin dedi. Ekledim,ilk önce bayansınız değil mi? diye sordum. evet bayanım dedi. ama erkek olduğu aşikar. Sonradan kendiside itiraf etti. Kızdığım nokta ben sonuçta adresimi vereceğim ama erkek olması beni endişelendirdi. Ve bazı yerlerdede rastladım vajinismus konusunda özellikle. Adam geliyor ve açık açık yazıyor. Çok ama çok rahatsızlık duydum açıkçası. Sonuçta adı üstünde burası 'kadınlar kulübü'. Ve özelimizi yazdığımız yer.

Çoğu erkek merak edip; cinsiyetini kadın olarak ayarlayıp buradaki şeyleri okuyup yorumda bulunuyorlar. Ne yapsakta def etsek şunları:47:

yahu dün bir derdim var bölümünde cinsel sorunlarla ilgili bir kaç başlık görmüştüm aynı konuda 2 başlık açmıştı o arkadaş da sanki bilgi almak istemiyor da kadınların yazdıklarıyla dalga geçiyor gibiydi günahını almayım ama enteresan geldi bana O.o

Onları ayıklamak imkansız, gerek ziyaretçi olarak, gerek üye olarak burada dolaşıyorlar. Site yönetiminin içinde bile var, bundan sıkıntı duyuluyorsa çok özel şeyleri paylaşmamak gerek. Kimliğinizi deşifre edecek bilgileri kimseye vermeyin. Maalesef ki %100 kadın üye olması imkansız.

Gözlemlerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim:

- Yeni üye olmuşsa,

- Ardından hemen bir konu açmışsa, açtığı bu konu cinsellikle ilgiliyse, genellikle bir kadına mantıksız gelecek şeylerden bahsediyorsa,

- Ve açıkçası safça bir tavır takınıyorsa

Çok çok büyük ihtimalle erkektir! Şimdiye kadar hep böyle oldu.

Son düzenleme:
Artık net var. Kızı , erkeği , genci , yaşlısı her konuda bilgi sahibi olabiliyor.
Evet özelimiz ama engelleyemezsin. Ya eşi veya sevgilisiyle ortak kullanıyorsa.

:113:

Herkes KKpro üye olsun...

Bu şekilde;
Başvurular,kimlik bilgileriyle birlikte Kazen'e ulaşıyor ve dolayısıyla cinsiyet otomatikman tespitlenmiş oluyor :46:

:12::12::12::12::12::12::21::92::92::92:

Son düzenleme:
erkeklerin meraklarına yenilip kadınlarla ilgili bir siteyi takip etmelerini anlarım..malum biz kadınlar karmaşık varlıklarız .belki bizi çözmek için merak edip okuyorlardır (fazlaca mı pollyannacılık oynadım bilmiyorum :1:) ama buraya kadın kimliği ile üye olup ayıplı konular açmalarını,üyeleri kandırmalarını anlayamıyorum!

bu hastalıklı bir düşünce,hareket aslında.

Back
X