KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

neyse sıkmayalım içimizi böyle konuşmalarla daha fazla.bu başlığın devamlı üyeleri olarak topluca birşeyler yapalım bir gün ne dersiniz?fal partisi gibi mesela herkes birbirinin falına baksın bu sayfadan ama sadece sayfanın daimi cadıları için.başka birşey de deneyebiliriz isterseniz aklınıza gelen birşeyler varsa telepati vs gibi

Kızlar ben geldim. Az önce kahvemi içtim ama şekersiz ( Çünkü bugün pasta yedim yine, pastaneye gittim görürdüm çikolatalı-kestaneliyi Kilo alacağım bu gidişle... Falımı da kapattım ama ben birşey anlamıyorum zaten, belki yüklerim konu açıp ama yorum yapan da olmuyor artık. Yakında çok yoğun bir tempo başlayacak hayatımda, çok stresliyim... Yine düşündüğüm aklımdan geçirdiğim birisi ( bu sefer başka) aradı beni geçenlerde... Kimi düşünsem pat diye ertesi gün arıyor. Artık tesadüf mü bilemiyorum ama buraya yazdıkça böyle şeylere çok rastladığımı fark ettim...

ben de tatlıyı bırakma kararı aldım gittikçe kilo alıyorum çünkü.artık yemiyorum canım tatlı birşeyler isterse elma portakal filan yiyorum bastırıyor tatlı isteğimi.10-15 günde bir de ödül olarak BİM'deki eklerlerden alıyorum.kalorisi ne kadar bilmem ama tadı çok hoşuma gidiyor :)ben kendime kahve falı hiç bakamadım.artık başkalarına da bakamıyorum zaten içimden gelmiyor.kartlarla fal bakmak daha kolayıma geliyor nedense.bu tarz konulardan bahsetmek bile bizde enerji dalgalanmalarına sebep olur o yüzdendir aklına gelen insanların araması.hani derler ya 3 harflilerden bahsetmek onları çağırır diye aynı mantık işte.ben mesela burada bu konuları konuşurken bazen 3.göz bölgemde basınç hissediyorum ki normalde meditasyon yaparken ya da fal bakarken olur.düşünmek bile beyin dalgalarımızı harekete geçirmeye yetiyor işte

selam kızlarr bende bu aralar sadece tatlı çikolata yiyenlerdenim git gide zayıflıyorum ama

aslında falpartisi olabilir bu gece en azından kafamız dagılır

sen yine iyisin yedikçe zayıflıyorsun ben kilo almaya başladım pilatese başlıycam ebru şallıyla :) evet kafayı dağıtacak birşeyler yapmak lazım.hayat nasıl anlamsız geliyor şu aralar anlatamam tekrardan ergenliğe girdim sanki

Son düzenleme:
selamm kimyahatun :) olabilir valla güzel olur aslında. ben de bitki çayı yapacağım kendime az sonra, boğazım fena hemen soğuk kaptım ya...

geçmiş olsun canım hemen yap erteleme bi an önce geçsn

ben bi çikolata yiyorum hiç ekmek yemedigim yemek yemedigim günlerim var su 17 si gelseydi

fal partisi yapalım ya ben zaten yeni ögreniyorum tarot u pratik yapmıs olurum
3 kişiyiz birbirimizin falına bakarız artık

Maya takvımınden sonra bu merkur muhabbetı de yenı çıktı kızlar ya.ben de normalde çok karamsarımdır ama bu gunlerde daha ıyı hıssedıyorum allah bozmasın

ya kızlar benim çok fena uykum geldi, yatacağım ben. yarın bakarız tarota olmaz mı? iyi geceler

günaydın tatlı cadılaaarrrr herkese iyi pazarlar.

Merküre tekmeyi vuralım, mutlu bir güne başlayalım

en azından denemiş oluruz şimdi yardım almak lazım

VikingPrincess hangi açılıma göre bakalım

canım hangi açılım sana rahat geliyorsa onu kullanmalısın.ben genelde kitaplardaki açılımları kullanmıyorum tarotta ve katina'da.Geniş bir açılım istiyorsam 4'er tane geçmiş,şimdiki zaman,yakın gelecek,uzak gelecek şeklinde açıyorum.kafama takılan tek bir konu üzerine yoğunlaşmak istiyorsam sorumu sorup 3 ya da 4 kart çekiyorum duruma göre.şimdi birbirimize bakarken şu an birbirimizin hayatını çok fazla bilmediğimiz için ve birbirimizi görmediğimiz için genel bir açılım yapmak zor olur 3 kart yöntemi daha uygun diye düşünüyorum.siz bilirsiniz yine de içinizden geldiği gibi yapabilirsiniz.

ben o 3 lü açılımı bilmediğim için kelt haçı açılımına baktım hep
oda aynı yöntemlemi oluyor sadece 3 kart seçiliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…