- Konu Sahibi VikingPrincess
-
Kızlar ben geldim. Az önce kahvemi içtim ama şekersiz( Çünkü bugün pasta yedim yine, pastaneye gittim görürdüm çikolatalı-kestaneliyi Kilo alacağım bu gidişle... Falımı da kapattım ama ben birşey anlamıyorum zaten, belki yüklerim konu açıp ama yorum yapan da olmuyor artık. Yakında çok yoğun bir tempo başlayacak hayatımda, çok stresliyim... Yine düşündüğüm aklımdan geçirdiğim birisi ( bu sefer başka) aradı beni geçenlerde... Kimi düşünsem pat diye ertesi gün arıyor. Artık tesadüf mü bilemiyorum ama buraya yazdıkça böyle şeylere çok rastladığımı fark ettim...
ben de tatlı yemeği bıraktığımdan beri sigara ve kafeine yüklenmeye başladım iyice.17 sinde ne var?
bu herkesteki mutsuzluk halinin sebebi merkür retrosuymus 17 martta uzaklasıyomus
fal partisi yapalım ya ben zaten yeni ögreniyorum tarot u pratik yapmıs olurum
3 kişiyiz birbirimizin falına bakarız artık
ben de tarot açabilirim ama deneme amaçlı... pek pratik yapmadım çünkü.
en azından denemiş oluruz şimdi yardım almak lazım
VikingPrincess hangi açılıma göre bakalım
canım hangi açılım sana rahat geliyorsa onu kullanmalısın.ben genelde kitaplardaki açılımları kullanmıyorum tarotta ve katina'da.Geniş bir açılım istiyorsam 4'er tane geçmiş,şimdiki zaman,yakın gelecek,uzak gelecek şeklinde açıyorum.kafama takılan tek bir konu üzerine yoğunlaşmak istiyorsam sorumu sorup 3 ya da 4 kart çekiyorum duruma göre.şimdi birbirimize bakarken şu an birbirimizin hayatını çok fazla bilmediğimiz için ve birbirimizi görmediğimiz için genel bir açılım yapmak zor olur 3 kart yöntemi daha uygun diye düşünüyorum.siz bilirsiniz yine de içinizden geldiği gibi yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?