- Konu Sahibi VikingPrincess
-
ben o 3 lü açılımı bilmediğim için kelt haçı açılımına baktım hep
oda aynı yöntemlemi oluyor sadece 3 kart seçiliyor sanırım
3 kart yönteminde sormak istediğin soruyu aklından geçirerek 3 kart çekiyorsun o kadar başka birşey yok
bunu deneyim o zaman geçmiş şimdiki zaman gelecek şeklinde mi seçiyoruz kartı
Selamlar kızlar,herkese ıyı aksamlar.bısey soruciiim,aranızda yıldızname hakkında bılgısı olan.daha once baktıran var mı?
ben baktırmadım da zaten bakabilen çok az kişi vardır heralde artık.benim teyzeme annesi baktırmış zamanında kaç yaşında ne yaşayacağını söylüyorlar hep ama bizim baktığımız fallar gibi değil büyük olaylar ölüm,hastalık,evlilik,zenginlik-fakirlik,çocuk vs gibi konularda bilgi veriyor
cok merak edıyorum.ısın ehlını bulsam baktırıcam.bı arkadasımın akrabası yıllar once baktırmıs.tabı bakan dede hayatta degıl.ve her soyledıgı cıkmıs
Bilinçaltı ve sübliminal mesajlarla ilgili baya bi yazı okuyorum şu sıralar.Okudukça psikolojim bozuldu.Dehşete düşürücü teoriler var bu konuda yalnız siyasete girdiği için buradan paylaşamayacağım.
ay izledikçe psikopata bağlamıştım ben bi araelimde bi torba tuzla gezecektim her yere utanmasam
cok merak edıyorum.ısın ehlını bulsam baktırıcam.bı arkadasımın akrabası yıllar once baktırmıs.tabı bakan dede hayatta degıl.ve her soyledıgı cıkmıs
Bir ara youtubeda the arrivals diye bir belgesel vardı onu izlemiştim. Sonra Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar (kitabıda var ama ben kitaptan önce filmini izlemişim, yinede alıp okuyacağım) Eyes Wıde Shut izlemeye başlamıştım vazgeçmiştim. O filmde Tom Cruisenin arkasında durup dururken bir göz belirmişti.
Hergün birkaç bölüm izliyorum, banyonun yanından geçerken koşarak gidiyorum bazen, sanki birşey beni çekecekmiş gibi.
Selamlar kızlar,herkese ıyı aksamlar.bısey soruciiim,aranızda yıldızname hakkında bılgısı olan.daha once baktıran var mı?
Zaten karanlıktan korkardım iyice korkmaya başladım supernaturalden sonraEyes Wide Shut zaten dünyaca ünlü ama her nasılsa gizli(!) malum topluluğun deşifresi.Michael Sikkofield'ın blogunu oku aklın çıkar anlattıklarına baya bi küfürlü yazıyor gerçi ama herşeyi belgelerle anlatıyor.Eyes Wide Shut filmini de çok detaylı incelemiş orada film bir sürü sembolle dolu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?