KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

bunu deneyim o zaman geçmiş şimdiki zaman gelecek şeklinde mi seçiyoruz kartı

şimdi geçmiş şimdiki zaman yakın gelecek ve uzak gelecek için 4 er kart çekiyoruz ve + işaretinin uçlarına yerleştirir gibi gibi diziyoruz geçmişten başlayarak yorumlamaya başlıyoruz bu uzun açılım.tek soruluk kısa açılım için de sorumuzu düşünerek 3 kart çekiyoruz

Ben burdayım şimdi geldim, saçımı boyadım bekliyorum. Öteki gündemi izleyeceğim bu arada bir de. Geçen gün bilinçaltı ile ilgili bir konu tartıştılar, id, ego, süperego... Freud'u bir ara çok araştırmıştım, pedagojik formasyonda da gördüm, psikoloji de çok ilgimi çekiyor. Parapsikoloji de ilgimi çekiyor Bu arada kahve falına bakmayı bilen var mı kızlar, kimse bakmıyor falıma :26:

Supernatural dizisini izliyorum, her bölümde değişik konular var. Bir bölümde telekinezi vardı, tabii filmde kötü amaçlar için kullanılıyordu.

Bilinçaltı ve sübliminal mesajlarla ilgili baya bi yazı okuyorum şu sıralar.Okudukça psikolojim bozuldu.Dehşete düşürücü teoriler var bu konuda yalnız siyasete girdiği için buradan paylaşamayacağım.

Selamlar kızlar,herkese ıyı aksamlar.bısey soruciiim,aranızda yıldızname hakkında bılgısı olan.daha once baktıran var mı?

Selamlar kızlar,herkese ıyı aksamlar.bısey soruciiim,aranızda yıldızname hakkında bılgısı olan.daha once baktıran var mı?

ben baktırmadım da zaten bakabilen çok az kişi vardır heralde artık.benim teyzeme annesi baktırmış zamanında kaç yaşında ne yaşayacağını söylüyorlar hep ama bizim baktığımız fallar gibi değil büyük olaylar ölüm,hastalık,evlilik,zenginlik-fakirlik,çocuk vs gibi konularda bilgi veriyor

cok merak edıyorum.ısın ehlını bulsam baktırıcam.bı arkadasımın akrabası yıllar once baktırmıs.tabı bakan dede hayatta degıl.ve her soyledıgı cıkmıs

cok merak edıyorum.ısın ehlını bulsam baktırıcam.bı arkadasımın akrabası yıllar once baktırmıs.tabı bakan dede hayatta degıl.ve her soyledıgı cıkmıs

kendim gitmedim ama akrabalarım baktırmaya gittiğinde meraklı olduğum için bana da baktırmışlardı yıldızname, 2 yıl falan olmuştur sanırım :) izmir-selçuktaydı yanlış hatırlamıyorsam fakat kim bilmiyorum. söylenen bir olayı yaşadım, diğerlerine var daha :)

Bir ara youtubeda the arrivals diye bir belgesel vardı onu izlemiştim. Sonra Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar (kitabıda var ama ben kitaptan önce filmini izlemişim, yinede alıp okuyacağım) Eyes Wıde Shut izlemeye başlamıştım vazgeçmiştim. O filmde Tom Cruisenin arkasında durup dururken bir göz belirmişti.

ay izledikçe psikopata bağlamıştım ben bi araelimde bi torba tuzla gezecektim her yere utanmasam

Hergün birkaç bölüm izliyorum, banyonun yanından geçerken koşarak gidiyorum bazen, sanki birşey beni çekecekmiş gibi.

Zaten karanlıktan korkardım iyice korkmaya başladım supernaturalden sonraEyes Wide Shut zaten dünyaca ünlü ama her nasılsa gizli(!) malum topluluğun deşifresi.Michael Sikkofield'ın blogunu oku aklın çıkar anlattıklarına baya bi küfürlü yazıyor gerçi ama herşeyi belgelerle anlatıyor.Eyes Wide Shut filmini de çok detaylı incelemiş orada film bir sürü sembolle dolu resmen

ben baktırmıştım çok da korkmuştum çünkü ölümüne kadar herşey söyleniyormuş diye ama hiç de öyle abartılı şeyler söylemedi, çok kalabalıktı kadına herkes tapıyordu nerdeyse, bi benimkini tutturamadı sanırım :)

kızlar sizin rüya yorumlarıyla ilgili bilginiz var mı?? mesela rüyada başka bi boyuta geçmek mümkün mü yani sesleri duymak o an gerçekten rüyanda gördüğün ortamda olmak??

Michael Sikkofield'in blogunu geçen yıl okumuştum, geçen haftalarda yine okudum. En son yine Meleklerle Yaşamak kitabını araştırken Utku Şen diye bir blog var onu okumuştum, yine aynı konularla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…