- Konu Sahibi VikingPrincess
-
Geçmiş travmalara gidiliyormuş.
Sonra geçmiş yaşam şifası ve karmik bağlarla ilgili şeyler varmış canım.
Reiki 2 daha uzun sürüyormuş.
bunları kendin yapmıyorsun heralde değil mi?reiki master'ın yapıyor?
Evet canım reiki masterım yapıcak.
Hatta diyorki geçmiş travmalardan biri de doğum mesela. Doğduğu güne giden bazı kişiler cenin şeklini alarak ağlıyormuş.
Öyle anlatmıştı. İlginç...
çok enteresan gerçekten ben de merak ediyorum reiki uyumlanması yapmayı düşünüyorum ama daha değil bakalım kısmet...bir de çeşitleri var kundalini reiki,usui reiki vs. diye kundalini reiki uyumlanma süreci ağır geçebiliyormuş bazı kişiler için
sessiz,ıssız,çorak topraklarda bir garip evne güzel muhabbetlerimiz vardı,meselaaaa şu her işin ters gitmesi...bunun için şu çakra açma vb şeyler dışında ne yapılailir?ben çakra açabiliceğimi sanmadığım için zaten olmaz,inanmadan omaz bu işler?abi her işim biteroğlu moduna girdi,anlamadım gitti
hepimiz aynı dertten yakınıyoruz sanırım bu günlerde
şu an gözlerim aglamaktan şişmiş modda
buraya geleyim keyfim düzelir belki dedim ama bu merkür herkesi mahvetti bu ara
bende ve etrafımdakilerin çogunda bi mutsuzluk var merkürden kaynaklı sanırım korunmanın yolu olsa keşke
sessiz,ıssız,çorak topraklarda bir garip evne güzel muhabbetlerimiz vardı,meselaaaa şu her işin ters gitmesi...bunun için şu çakra açma vb şeyler dışında ne yapılailir?ben çakra açabiliceğimi sanmadığım için zaten olmaz,inanmadan omaz bu işler?abi her işim biteroğlu moduna girdi,anlamadım gitti
inanmadan hiçbirşey olmaz canım.bu sorunun çözümünü bulsam valla hayatım kurtulacak.ben biraz da daha önce yaptığım yanlışların cezasını çekiyorum amma ne cezaymış çeke çeke bitmedi
evet hani bazen insanlar bir anlık bir hata yaptıklarında basireti bağlanmış ya da gaflet anına denk gelmiş derler ya o durum bizde sürekli hale gelmiş nasıl olduysa
offf aynı şeyleri hissediyoruz yaa
6 aylık emegim bi anda gitti tarot açmaya üşeniyorum o derece
aşk hayatım yerle bir
arkdaslarımla aram açık
dersler berbat
yasamadıgım bı durum degıl.oyuzden senı anlıyorum dıycektım de kafa bi mılyon olunca yanlıs yazmısımhehhh,bunlar durumumu en iyi özetleyen cümleler,kesinlikle
yaşamadığım bi durum değil ama bugünden yarına ne olucağı belli olmaz ki,bi bakmışsın barışmışsınız
Valla bi hacı hocalar kaldı gitmediğim onlara da güvenmiyorum zaten.Kendime muska yapsam işe yarar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?