KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

Evet canım reiki masterım yapıcak.
Hatta diyorki geçmiş travmalardan biri de doğum mesela. Doğduğu güne giden bazı kişiler cenin şeklini alarak ağlıyormuş.
Öyle anlatmıştı. İlginç...

çok enteresan gerçekten ben de merak ediyorum reiki uyumlanması yapmayı düşünüyorum ama daha değil bakalım kısmet...bir de çeşitleri var kundalini reiki,usui reiki vs. diye kundalini reiki uyumlanma süreci ağır geçebiliyormuş bazı kişiler için

Ben usui reiki alıyorum canım. Diğerini bilmiyorum.
Ama arınma süreci olduğu için.
Bazen huzursuzluklarda oluyor. Ben mesela şu aralar ağlamaklıyım.

bende ve etrafımdakilerin çogunda bi mutsuzluk var merkürden kaynaklı sanırım korunmanın yolu olsa keşke

sessiz,ıssız,çorak topraklarda bir garip ev ne güzel muhabbetlerimiz vardı,meselaaaa şu her işin ters gitmesi...bunun için şu çakra açma vb şeyler dışında ne yapılailir?ben çakra açabiliceğimi sanmadığım için zaten olmaz,inanmadan omaz bu işler?abi her işim biteroğlu moduna girdi,anlamadım gitti

hepimiz aynı dertten yakınıyoruz sanırım bu günlerde
şu an gözlerim aglamaktan şişmiş modda
buraya geleyim keyfim düzelir belki dedim ama bu merkür herkesi mahvetti bu ara

bende ve etrafımdakilerin çogunda bi mutsuzluk var merkürden kaynaklı sanırım korunmanın yolu olsa keşke

yaa hiç sorma kaç gündür böyle bi depresifim ağlamaklıyım,terslikler vs.merkürden miymiş demek.bu sene zaten satürn anamı ağlatacakmış öyle diyor astrologlar.sanki daha öncesinde hayat güllük gülistanlıkmış gibi

inanmadan hiçbirşey olmaz canım.bu sorunun çözümünü bulsam valla hayatım kurtulacak.ben biraz da daha önce yaptığım yanlışların cezasını çekiyorum amma ne cezaymış çeke çeke bitmedi

inanmadan hiçbirşey olmaz canım.bu sorunun çözümünü bulsam valla hayatım kurtulacak.ben biraz da daha önce yaptığım yanlışların cezasını çekiyorum amma ne cezaymış çeke çeke bitmedi

öyle tabi,aslında biraz da kendi seçimlerimiin sonuçlarını yaşıyoruz ama yanlış seçimler yapan insan olmak da kısmetsizlik,şanssızlık bence

evet hani bazen insanlar bir anlık bir hata yaptıklarında basireti bağlanmış ya da gaflet anına denk gelmiş derler ya o durum bizde sürekli hale gelmiş nasıl olduysa

offf aynı şeyleri hissediyoruz yaa

6 aylık emegim bi anda gitti tarot açmaya üşeniyorum o derece
aşk hayatım yerle bir
arkdaslarımla aram açık
dersler berbat

evet hani bazen insanlar bir anlık bir hata yaptıklarında basireti bağlanmış ya da gaflet anına denk gelmiş derler ya o durum bizde sürekli hale gelmiş nasıl olduysa

hehhh,bunlar durumumu en iyi özetleyen cümleler,kesinlikle

offf aynı şeyleri hissediyoruz yaa

6 aylık emegim bi anda gitti tarot açmaya üşeniyorum o derece
aşk hayatım yerle bir
arkdaslarımla aram açık
dersler berbat

yaşamadığım bi durum değil ama bugünden yarına ne olucağı belli olmaz ki,bi bakmışsın barışmışsınız

hehhh,bunlar durumumu en iyi özetleyen cümleler,kesinlikle

yaşamadığım bi durum değil ama bugünden yarına ne olucağı belli olmaz ki,bi bakmışsın barışmışsınız
yasamadıgım bı durum degıl.oyuzden senı anlıyorum dıycektım de kafa bi mılyon olunca yanlıs yazmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…