KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

bedriye o bayanın adı

ooof of kızlar ben de bu aralar biraz çakantılı bir dönem geçiriyorum. rüyalarım da buna paralel olarak saçma ve sinir bozucu. uyandığımda moralim bozuk oluyor...

Son düzenleme:
Olumlu düşünmeye çalışıcaz elimizden geldiğince kızlarr...
Nasıl daha pozitif olabiliriz onun yollarını arıycaz.

pff idda kuponum da yattı zaten..6.hissimden şüphe duymaya başladım hahaha

vıkıng ya senı gordugume cok sevındım sana bı soru sormak ıstıyorum ben daha yenı yenı katınayla ılgılenmeye basladım ama bıseyı anlamadım bazı kartların ters duz ve ask anlamları var ancak mesela ask ıcın bakıyoruz ama kart ters gelmıs ozaman ters olan anlamınımı almamız lazım yoksa yoksa ters gelse bıle aşk anlamınımı almamız lazım?

meraba canım.hmm bu konuda hiç bir yerde bir açıklama görmedim ben de fakat kendi tecrübeme göre aşk için bakılsa bile kart ters geldiğinde aşk anlamı değil ters anlamı gerçekleşiyor

Son düzenleme:
selamm bende arasıra ugruyorum vıkıng ben gene sana bısey sorcam katınada mezar kartı bana hep yenı bı baslangıcı cagrıstırıyo yanı hanı tarotta olum kartı aslında olum anlamı gelmıyo yenı bı baslangıc anlamına gelıyoya katınadakı mezar kartıda sankı yenı bı baslangıc yenı bı hayat gıbı gelıyo ama gercektekı anlamı oyle degıl sen ne dersın bu konuda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…