- Konu Sahibi VikingPrincess
-
kendim gitmedim ama akrabalarım baktırmaya gittiğinde meraklı olduğum için bana da baktırmışlardı yıldızname, 2 yıl falan olmuştur sanırım :) izmir-selçuktaydı yanlış hatırlamıyorsam fakat kim bilmiyorum. söylenen bir olayı yaşadım, diğerlerine var daha :)
Bilinçaltında korkuların fazla mı canım?
ooof of kızlar ben de bu aralar biraz çakantılı bir dönem geçiriyorum. rüyalarım da buna paralel olarak saçma ve sinir bozucu. uyandığımda moralim bozuk oluyor...
evet ama insanın pili bitiyor gerçekten bir yerden sonra.beklemekten başka çare yok sanırım
pff idda kuponum da yattı zaten..6.hissimden şüphe duymaya başladım hahaha
vıkıng ya senı gordugume cok sevındım sana bı soru sormak ıstıyorum ben daha yenı yenı katınayla ılgılenmeye basladım ama bıseyı anlamadım bazı kartların ters duz ve ask anlamları var ancak mesela ask ıcın bakıyoruz ama kart ters gelmıs ozaman ters olan anlamınımı almamız lazım yoksa yoksa ters gelse bıle aşk anlamınımı almamız lazım?
meraba canım.hmm bu konuda hiç bir yerde bir açıklama görmedim ben de fakat kendi tecrübeme göre kart ters geldiğinde aşk anlamı değil ters anlamı gerçekleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?