KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

Ben bu kuantum,enerji vs. işleriyle çok ilgiliyim. Geçen gün bir mail aldım. Uzmanın ismini vermiyeceğim. Bir saatlik bir çalışma yapıcakmış,telefonda...ücret 150 lira...hayır neden 50 lira değil. O gün 10 kişiyi alıcak en az ve binbeş yüz lira kazanıcak. Gerçekten Allah daha çok versin,gözümüz yok. Ama aynı uzmandan ben daha önce bir çalışma aldım,ondan sonra bir soru sormaya kalkın bakalım bir cevap alabiliyor musunuz? 150 lira vereyimde bu hizmetin devamı da gelsin değil mi? tam yapamamışsın demek ki,ya da kafamda birşey eksik kalmış,açmışım soruyorum? bir dakika cevap vermeye tahamülleri yok...e o zaman 150 lira mı geri ver....ki bu verdiğim en az paralardan biriydi :))

telefondan ne yapacakmış ki tam olarak anlamadım?o kadar para alıyorsun bari yaptığın işin arkasında dur neymiş bu böyle

sanırım başka çalışmalarına da katıldın ? katıldıysan faydalarını gördün mü ? facebookta çok davet ediliyor grup çalışmaları falan , uygun fiyatta yapanlar var ve gönüllü yapanlar da var ama güvenilir mi bilemem, ben katılmıyorum tanımadığım için. Kötü niyetli birileri çıkarsa insanın enerjisini sömürür valla , bununla ilgili çok şikayet olmuş, o yüzden katılmıyorum... Medyatik olanlarsa çok uçuk fiyata yapıyor

Son düzenleme:

ahahahahaha koptum

evet ama zengin olan da parasını onlarla paylaşmak mecburiyetinde mi acaba? onların kiralarını ödemek zorundalar mı? zaten gitseler pendikte bile ofisleri olsa ihtiyacı olan herkes yine gider onlara

ne bileyim,zorda kaldığı zaman insan nerelerden para bulup buluşturuyor da gidiyor :/ kendimden biliyorum. Nuray hanım için konuşmuyorum,reikiciler kuantumcular vs. hepsi...yok yaaa...çok pahalılar...yarıya inebilir fiyatları,yine bir dünya paraları olur..gereksiz fiyatlar bunlar..500 lira falan..bir seferle de bitmiyorki..bi on seans gözden çıkarmak lazım...işe yaradıklarını düşünelim,biraz daha fazla insana hitab etseler daha güzel olmaz mı...

telefondan ne yapacakmış ki tam olarak anlamadım?o kadar para alıyorsun bari yaptığın işin arkasında dur neymiş bu böyle

telefondan tam yapacağı şeyi hatırlamıyorum şu an. Enerji uyumlaması çalışması gibi bişeydi...ama diyorum ya,o parayı verince de kusura bakmasınlar insan arayıp birşey sorabilme lüksüne de sahip olmalı o zaman. reklamları olsun diye,internette tanımadıkları insanların her türlü sorusunu cevaplıyorlar. Siz bir ton para vermiş olun,ama bakın bişeyinizi cevaplıyorlar mı...tweeter hesaplarına bakın mesela,sürekli danışan msjlarını görücek misiniz hiç? anca kendilerini yeni keşfetmiş yeni müşteri potansiyellerine cevap veriyorlar. çirkin birşey bu...

evet yani işin kötü yanı da o parayı veriyorsun ama işe yaracak mı onu bile bilmiyorsun.bu tarz şeyler sömürüye çok açık.bir de dediğin gibi bir seferlik olsa hadi yine eyvallah ama belki 10 seans gitmen gerekecek olayı halletmek için.nerden bulup vericez o kadar parayı.yaptıkları da tam olarak nedir onu bile bilmiyorsun.abidik gubidik isimler bulup pazarlıyorlar

Canım evet,bu işlerle ilgilenen çok insan var. Ama tehlikeli işler bunlar. Geçmiş yaşam terapisi var mesela. Çok faydalı birşey. Ama her sertifika alan yapıyor. Oysa geçmiş yaşamdan bir görüntüyle karşılaştığınızda,elinizden tutup o anlarda sizi yönlendirecek tecrübeli bir uzman olmalı yanınızda. Bilinçaltınızdan temizlenmesi gereken bir anıyla karşılaşıyorsunuz ve yanınızda ne yaptığını pek bilmeyen biri varsa,o anı daha da yerleşip daha çok zarar veren birşeye dönüşebiliyor...çok dikkatli seçmek lazım bu uzmanları...yoksa buyrun bana gelin ben de sizi yarı hipnoız haline getiririm,geçmiş yaşamınıza da gideriz. Orda da oturur anca börek mantı açarız beraber sonra al sana yeni tramva

neyin enerjisini uyumluyormuş acaba?!o kadar şey okuyorum araştırıyorum bu enerji vs ile ilgili ama bunların ne yaptığını ya da ne iddia ettiğini hala anlayamıyorum.tanımlamaları hep muallakta kalıyor hiç elle tutulur birşey yok.dedim ya tuhaf tuhaf isimler bulup kimbilir ne yapıyorlar karşısındaki insana.bunlara gidip de faydasını gören var mı acaba çok merak ediyorum.reiki,yoga,vs için bişey diyemem onların en azından ne yaptığı belli ama bu melek uyumlaması bilmemne diye şeylerle ortaya çıkanları gerçekten hiç anlamıyorum

hep merak etmişimdir geçmiş yaşamlarımı evet uzmanları iyi seçmeliyiz,güvenilir olmalı. Beki ikala nın "meleklerin gücü - meleklerle geçmişi şifalandırmak ve ışığa ulaşmak" diye kitabı da aldım, okumadım henüz.

anlat bakalım ne tür çalışmalara katıldınız, neler yapıldı falan, meraktan soruyorum :) geçmiş yaşamına gittin mi çalışmayla, neler hissettin acaba ...

Hmmm..yok tatlım,melek uyumlanması gibi birşeylerden bahsetmiyorum. Bilinçaltı temizleme çalışmaları,reiki ve çekim yasasını çalıştırma gibi şeylerden bahsediyorum. Çekim yasasını çalıştırmak iççin,bilinçaltı temizliklerinin yapılmış olması gerekiyor mesela. Yoksa resim çizmekle olmuyor :) ama tabi şöye birşey de varki,bir insanın herhangi bir konuda "zaten" temiz olabilir bilinçaltıio konuda korkusu yoktur. O zaman o konu ile alakalı direkt çekim yasasını çalıştırabilir...telepetik bağ kurma ve çekim yasası çalıştırmanın mantığı aynı mesela. Birini yapabilen öbürünü de yapıyor otomatik olarak...bunlar doğru şeyler. İşe de yarıyor. Ama benim burda savunduğum,bu kadar kıymetli bilgileri taşıyan insanların,bence bu bilgileri yayma misyonları da olmalı...para da kazansınlar tabi ama sürümden kazansınlar birazda diye düşünüyorum

evet bir yerlerden okumuştum bilinçaltı temizliği önemliymiş, çünkü geçmiş yaşamlarımızda yaptığımız hatalar, veya yaşadığımız kötü olaylar bazen bugünkü yaşamımızı da etkiliyormuş

"Yazmadık denmesin diye birkaç mesaj alıntıladım, sitede muska yazdılar, ruh çağırdık, cin çarptı çamura yattı gibi konular açmak, bu doğrultuda yorum yazmak yasaktır." dedi mune önceki konuda. O nedenle kapandı konumuz. Yalnız şu cin çarptı çamura yattı esprisine çok güldüm ya :)))))

Eğitim fiyatı olsa hadi bir nebze... Ama seans parası o ne yahu öyle

Ben o terapiyi almak isterdim açıkçası merak ediyorum çünkü... Bir de her sertifika alan uzmanım diye çıkıyor ortaya ama o sertifikalar nerden geliyor, geçerli midir vs...

Ben de üniversitede o kadar kuantum gördüm ama kuantum düşünce vs. ile bir bağlantı yapamadım bir türlü...

Birçok geçmiş yaşamıma gittim :))) ama tabi burdaki amaç,bilinçaltındaki korkularınızı keşfetmek ve onları ordan yoketmek. Yoksa geçmişte cleopatra olduğunuz keşfetmek değil ben bi tanesinde hizmetçiydim mesela Keşfetme kısmı kolay,ama yoketmek her uzmanın harcı değil kesinlikle. Hem yokedilecek.hem de yerine yeni ve güzel duygu ekilecek :)))) çok çok çok güzel uygulamalar bunlar. Her anından çok zevk aldığımı söylemeliyim. Bilmiyorum ama yaa...belkide yargılamak bana düşmez.. Ama isteyen herkes faydalanabilmeli bu işlerden. Öğretiyorlar,okullar açıyorlar mesela. 6 aylık okuldan mezun olan onlar kadar para alıyor yine. "O ne özgüven o" diye bağırasım geliyor..bu kadar paraya dökülmemeliydi bu kadim bilgiler...insan hayatı bu. Hepimizin yardıma ihtiyacı var. Hepimiz birbirimize yardım için bu dünyadayız..para da kazanalım,bilgimizi de esirgemeyelim insanlardan ama...

valla istedikleri kadar iyi olsunlar mesleklerinde o kadar parayı isteyince benim gözümde direkt dolandırıcı imajı oluşuyor.dünyalığını yapmışsın zaten.sonsuz sevgiden,bütün insanların güzelliğinden çiçeklerden böceklerden bahsedip duruyorsun ama sana hiç uğramamış o insan sevgisi orası belli diyorum

Ben de üniversitede o kadar kuantum gördüm ama kuantum düşünce vs. ile bir bağlantı yapamadım bir türlü... [/QUOTE]

Canım,o bağlantıyı en iyi Seda Diker workshoplarında yapıyor anlatıyor. Sabahın 9unda bir başlıyor akşamın 6sına 7sine kadar. Bu işlere yeni merak salanlar için muhteşem bir workshop olduğunu düşünüyorum. Binlerce yıllık öğretileri bilgileri,günümüzde bu konularla yapılan bilimsel çalışmaları güzel harmanlayıp anlatmış. Birde burda olan herkese Dr. Michael Newton'ın Ruhların Yolculuğu adlı kitabını tavsiye ederim. Birçok şey kafanızda oturacaktır. benim hayata bakış açımı değiştirmiş kitaptır... Onu okuduktan sonra bu konularda sormak istediğiniz herşeyi cevaplarım size seve seve...

Ya ben de merak ettim şimdi ama. Hipnoz mu yaptı nasıl oldu?

İşte ben de onu diyorum. Canım kesinlikle haklısın..."bana vericek 10-15 tane beşyüz liran yok mu..sen acıdan kıvran o zaman" tavrı bu resmen

Yaa diyorum,eyvallah alsınlar bu paraları...ama kapılarına gelen ayda bir 10 kişiye de bedava yapsınlar mesela. Bakıyolar karşılarındakinin durumu diğer seansları karşılamaya müsait değil,onlara ayrı muamele yapsınlar,yarısını alsınlar? arada ücretsiz seminerler versinler...ya bilmiyorum bunlar çok zor şeyler değil. Benim biriyle seansım yarım kalmıştı mesela. Ne bileyim ben yarım kalacağını! o hafta işten çıktım,o yarım kalan seansı tamamlayamadık. Gel bundan da almayalım demeleri gerekirdi bence...ağır oldu sonuçları o seansın çünküüüüüü :/ bu kadar insafsızlık olmaz... yolda biri kalp krizi geçiriyor,doktor var mı diye bağırınıyor insanlar..doktorda karşıda durmuş "ben şimdi bundan para alamam" deyip yürüyüp gidiyor diye düşünün. Bence aynı şey!

Ya ben de merak ettim şimdi ama. Hipnoz mu yaptı nasıl oldu?

Yarı hipnoz :))) kendindesin,herşeyin farkındasın..gözünü açıp "ayyy tuvalete gitmem lazım" da diyebilirsin gider gelirsin devam edersiniz...bilinçaltına ulaşmak o kadar zor değil...yapıla yapıla da çok kolay transa geçmeye başlıyor insan

Aslında bilinçaltı temizliği sırasında yapılan çalışmada,gittiğiniz geçmiş yaşamınız "illa bir geçmiş yaşam olması gerekmiyor" . Sizin korkunuzun temeline inebilmek için kendi beyninizin yarattığı bir hikayeyi de görebiliyorsunuz o an. Öenmli olan gerçek geçmiş yaşam olup olmaması değil. O hikayeyi alıp değiştirebilmek. Beyin o hikayenin gerçek olup olmadığı ile ilgilenmiyor. O hikayenin verdiği "kötü duygu" ile ilgileniyor. Görülen hikaye-geçmiş yaşam anısı uzman eşliğinde değişime uğratılıyor,ve o kötü duygu ordan silinmiş oluyor böylece. Beyin "gerçek " olduğunu varsayıyor. Silinen kötü duygu,hayatınıza artık o "kötü duygunun" çekiyor olduğu olumsuz olayları çekmiyor...çünkü temizlediniz... :119: çok muhteşem birşey aslında...ama yapabilen uzmanlar için konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…