KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

tarot veya katina destesi kartlarının enerjileriyle iyi bütünleşmek için yastığın altına konulmasını tavsiye ediliyor , enerjileriyle bütünleşinceye kadar, o yüzden sordum bende

anladım,teşekkürler bilgi için.kitabı okudum,sevdim de hatta kardeşime de okuttum zorla istemeyerek başladı ama sonra çok memnun oldu.Ancak kartlar konusunda bilemiyorum ya,kartlar bizimle ilgili ne bilebilir ki,yani,enerjisi olabileceği filan bana çok uzak bir düşünce ama tabi inananları da anlıyorum ve saygı duyarım.

Biliyorlar canım.
Allah'ın izni ile meleklerden yardım istiyoruz ve çekiyoruz canım.
Tabiki ayrıntı olmuyor. zaman olmuyor.
Geleceği Allah bilir. Ama yön gösteriyorlar şuanda yapmamız gerekenlerle ilgili.
Doğru çıkıyor bence benim sayfamda kart bakıyorum. Ve çok şaşırtıcı şeyler oluyor.
Bir gelen tekrar geliyor.
Ben denedim kendimdede cevap geliyor sanki.

ben eğitimlerine katılmayı istemiştim fakat fiyatı çok pahalı geldi , o yüzden vazgeçtim . Eğer sen katılırsan anlatırsın artık neler yapıldığını falan :)

Medyatik olan kişilerin pahalı oluyor canım eğitimleri.
Daha uygun fiyatlara çalışan melek koçları da vardır.

Medyatik olan kişilerin pahalı oluyor canım eğitimleri.
Daha uygun fiyatlara çalışan melek koçları da vardır.

vardır da biliyosun,bi iş moda olunca bilen bilmeyen herkes bi şekilde yapmaya başlar,ufak bi kurs alırlar filan;bu tip şeyler beki ikalanın yaptığı gibi iyi araştırılmalı,iyi eğitim alınıp yapılmalı.ucuza kaçmanın da böyle bir sakıncası olabilir,neyse,insan kendi kendisinin doktoru olmalı sözünden hareketle biz kendi kendimizin koçu oluruz artık napalım :))))

Canım onlarda ucuz olmuyor. Ama 800 lira olmuyor da mesela 250 lira oluyor.

onlardan biride benim
bu konuda çok basarılısın

İyi geceler,
Kaç gündür yoğunluk ve uykusuzluktan uğrayamiyordum; ama bugun selam vermeden gecmek istemedim :)) yarın ben de aranızda olmayı umuyorum.
İyi muhabbetler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…