- Konu Sahibi VikingPrincess
-
yastığın altına koymak neden :)
tarot veya katina destesi kartlarının enerjileriyle iyi bütünleşmek için yastığın altına konulmasını tavsiye ediliyor , enerjileriyle bütünleşinceye kadar, o yüzden sordum bende
anladım,teşekkürler bilgi için.kitabı okudum,sevdim de hatta kardeşime de okuttum zorlaistemeyerek başladı ama sonra çok memnun oldu.Ancak kartlar konusunda bilemiyorum ya,kartlar bizimle ilgili ne bilebilir ki,yani,enerjisi olabileceği filan bana çok uzak bir düşünce ama tabi inananları da anlıyorum ve saygı duyarım.
tamam , benimki korkmak değil canım , doğru cevapların gelip gelmemesinden emin olmak isterim o yüzden :)
tamam canım denerim , meleklerle ilgili eğitimlerine katılmış mıydın :)Dene o zaman canım birkaç kez.
Üstünde çalıştıkça hislerin daha da gelişiyor.
tamam canım denerim , meleklerle ilgili eğitimlerine katılmış mıydın :)
Ona katılmadım hiç canım ama katılmayı düşünebilirim.
Benim gittiğim yerde melek koçu da var.
Sırayla artık. :)
ben eğitimlerine katılmayı istemiştim fakat fiyatı çok pahalı geldi , o yüzden vazgeçtim . Eğer sen katılırsan anlatırsın artık neler yapıldığını falan :)
ben eğitimlerine katılmayı istemiştim fakat fiyatı çok pahalı geldi , o yüzden vazgeçtim . Eğer sen katılırsan anlatırsın artık neler yapıldığını falan :)
Medyatik olan kişilerin pahalı oluyor canım eğitimleri.
Daha uygun fiyatlara çalışan melek koçları da vardır.
vardır da biliyosun,bi iş moda olunca bilen bilmeyen herkes bi şekilde yapmaya başlar,ufak bi kurs alırlar filan;bu tip şeyler beki ikalanın yaptığı gibi iyi araştırılmalı,iyi eğitim alınıp yapılmalı.ucuza kaçmanın da böyle bir sakıncası olabilir,neyse,insan kendi kendisinin doktoru olmalı sözünden hareketle biz kendi kendimizin koçu oluruz artık napalım :))))
Burayı bulduğuma sevindim kızlar.
Biliyorlar canım.
Allah'ın izni ile meleklerden yardım istiyoruz ve çekiyoruz canım.
Tabiki ayrıntı olmuyor. zaman olmuyor.
Geleceği Allah bilir. Ama yön gösteriyorlar şuanda yapmamız gerekenlerle ilgili.
Doğru çıkıyor bence benim sayfamda kart bakıyorum. Ve çok şaşırtıcı şeyler oluyor.
Bir gelen tekrar geliyor.
Ben denedim kendimdede cevap geliyor sanki.
Canım onlarda ucuz olmuyor. Ama 800 lira olmuyor da mesela 250 lira oluyor.
ii geceler canımmm
ne hakkında konuşalım bu gce
ooo canım seni burda görmek ne güzel hoşgeldin aramıza
bende burada olduguna sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?