KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

vuuuu kimler yapıyoki bunu ya ?

Evet canım inanıyorum. Okudum bende geçen yaz. Ve meleklerin gücünü de okudum.
Okuduğum başka melek kitapları da var.
Ve kk da melek kartları bakıyorum. Ve doğru çıktığını söylüyorlar. Hergün 20 kadar kişiye bakıyorum. Belki daha fazla...
Fakat melekler hayatımı güzelleştirdi. Zorlu bir sürecimde bunalıma girmeden atlattım.

Ne güzel böyle hissetmen :119: zaten herhalde hepimizin öğrenmesi gereken en önemli şey zorlu süreçleri bunalıma girmeden atlatmak... Bazen sırf bunu öğrenebilmek için hayatın bana acı tecrübeler verdiğini düşünmüşümdür...

Evet canım. Bende düşündüm iki seçeneğim vardı.
Ya kendimi koyverip kendime eziyet edicektim.
Ya da kendimi toparlayıp hayata tutunacaktım umutla.
Ben ikinciyi seçtim.
Biten birşey için kendimi hırpalamamın anlamı yoktu çünkü.
Allah'a sığındım. Dedim vardır Yaradan'ın bir bildiği.
Benim için en iyisini istiyor eminim. O yüzden de şükrettim canım.
Meleklerin de yardımı çok oldu.
Dediğin gibi bazen öğrenmek için bazı şeyleri bir takım sınavlardan geçmek durumunda kalıyoruz.
Ve her bitiş yeniden doğuş...

İnanarak yapmak lazım. Kafada soru işareti olmamalı.
Zaten meleklerin varlığı kesin.
Ve de yanımızda oldukları da kesin.
Hepsi kutsal kitapta var.
Allah'ın izniyle yardım istenebilir. Allahtan da istiyebiliriz tabiki.
Ama ALLAhım yada meleklerin bana şu konuda yardım edermisin denilebilir.
Ve ben faydasını gördüm.

ne güzel bir çok geçmiş yaşamına gitmişsin :)) seans başı ne kadar idi ?

mesela sen nasıl yapıyorsun, meleklerden nasıl yardım istiyorsun ? Sadece sözler yetiyor ?
ve melek kartlarına nasıl bakıyorsun, nasıl yorumluyorsun ? bende de melek kartları var, 1-2 kez denedim

Son düzenleme:
mesela sen nasıl yapıyorsun, meleklerden nasıl yardım istiyorsun ? Sadece sözler yetiyor ?
ve melek kartlarına nasıl bakıyorsun, nasıl yorumluyorsun ? bende de melek kartları var, 1-2 kez denedim

Canım evet inanarak istemek gerekiyor. Onun rahatlığı içinde olmak ve beyninde şüpheye yer vermemek lazım.
Mesela babam arabası için yer bulamıycağından endişelenince babacım sıkılma melekler halleder rahat ol diyorum. Ve pat diye park yeri buluyoruz.
Böyle örnekler var. Yeterki iyi şeyler istiyelim ve kalbbimizi temiz tutalım.
Melek kartı kimin var sende canım?
Zaten üstünde birkaç cümle açıklama var. Eee kitapçığındada yazıyor.
Ben baka baka artık öğrendim bakmıyorum tabi.
Sadece niyetini et ve odaklanıp çek canım. Cevapların geldiğini görüceksin.

benimki beki ikala nın melek kartlarından var , seninki ? evet kitapçığı da okudum, doğru yorumlamak lazım , bakalım daha çok deneyeceğim öyleyse , hani yanlış cevap alıyorsam diye tereddüte düşüyorum :) bu melek kartları da diğer kartlar gibi yastığın altına falan da koyuyor musun ?

Son düzenleme:

Yok canım hiç koymadım yastığın altına :)
Sadece başkası çekemiyor ve dokunamıyor. Onun enerjisini alır diye.
Neden korkuyorsun ki canım rahat ol cevaplar doğru şekilde geliyor.
Benimde Bekinin kartları canım.

tamam , benimki korkmak değil canım , doğru cevapların gelip gelmemesinden emin olmak isterim o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…