- 2 Aralık 2011
- 107
- 2
- 46
- Konu Sahibi VikingPrincess
-
Aslında bilinçaltı temizliği sırasında yapılan çalışmada,gittiğiniz geçmiş yaşamınız "illa bir geçmiş yaşam olması gerekmiyor" . Sizin korkunuzun temeline inebilmek için kendi beyninizin yarattığı bir hikayeyi de görebiliyorsunuz o an. Öenmli olan gerçek geçmiş yaşam olup olmaması değil. O hikayeyi alıp değiştirebilmek. Beyin o hikayenin gerçek olup olmadığı ile ilgilenmiyor. O hikayenin verdiği "kötü duygu" ile ilgileniyor. Görülen hikaye-geçmiş yaşam anısı uzman eşliğinde değişime uğratılıyor,ve o kötü duygu ordan silinmiş oluyor böylece. Beyin "gerçek " olduğunu varsayıyor. Silinen kötü duygu,hayatınıza artık o "kötü duygunun" çekiyor olduğu olumsuz olayları çekmiyor...çünkü temizlediniz... :119: çok muhteşem birşey aslında...ama yapabilen uzmanlar için konuşuyorum
vuuuu kimler yapıyoki bunu ya ?
aslında o konularda bir sakınca yoktu da 2 gün önce aşırı tepki gösterdi bir arkadaşımız,ondan mütevellit 2.cadılar evinden kovulduk :) yoksa kimseyi rencide edicek birşey yoktu.Neyse elbette (yeni) kurallara uyacağız.Bugün biraz meleklerle yaşamak kitabından bahsetsek mi?okuyan var mı?inanıyo musunuz kitapta anlatılanlara?ben kitabı okuduktan sonra çok pozitif duygular uyandırdı.
vuuuu kimler yapıyoki bunu ya ?
Evet canım inanıyorum. Okudum bende geçen yaz. Ve meleklerin gücünü de okudum.
Okuduğum başka melek kitapları da var.
Ve kk da melek kartları bakıyorum. Ve doğru çıktığını söylüyorlar. Hergün 20 kadar kişiye bakıyorum. Belki daha fazla...
Fakat melekler hayatımı güzelleştirdi. Zorlu bir sürecimde bunalıma girmeden atlattım.
Ne güzel böyle hissetmen :119: zaten herhalde hepimizin öğrenmesi gereken en önemli şey zorlu süreçleri bunalıma girmeden atlatmak... Bazen sırf bunu öğrenebilmek için hayatın bana acı tecrübeler verdiğini düşünmüşümdür...
Ben yatıyorum cadılar...tatlı rüyalar hepimizeeee
bu tarz kitapların türkiyedeki öncüsü bu hatun oldu.Kitabı okudum ama kolay alışılabilecek bişey değil tabi ama düşünüce astral seyahatten daha az inanılabilecek bişey gibi de gelmedi yanibiraz polyannacılık gibi,küçük şeylerle mutlu olmak aslında anlatılan.Yöntemleri de denedim.mesela trafik sıkışık,x melek yardım et trafik açılsın diyin,yardım gelir diyor ama ben denedim olmadı.Var mı okuyan,kitaptaki teknikleri başarıyla uygulayan?
kızlar bugün reiki ve şifacılık hakkında konuşalım ne dersiniz?
Ben kısmetse reiki 1 e uyumlanıcam yarından sonra.
Ve 21 günlük arınma sürecim olucakmış.
Neler hissetiğimi ve yaşadığımı burada paylaşabilirim sizlerle.
Birçok geçmiş yaşamıma gittim :))) ama tabi burdaki amaç,bilinçaltındaki korkularınızı keşfetmek ve onları ordan yoketmek. Yoksa geçmişte cleopatra olduğunuz keşfetmek değilben bi tanesinde hizmetçiydim mesela Keşfetme kısmı kolay,ama yoketmek her uzmanın harcı değil kesinlikle. Hem yokedilecek.hem de yerine yeni ve güzel duygu ekilecek :)))) çok çok çok güzel uygulamalar bunlar. Her anından çok zevk aldığımı söylemeliyim. Bilmiyorum ama yaa...belkide yargılamak bana düşmez.. Ama isteyen herkes faydalanabilmeli bu işlerden. Öğretiyorlar,okullar açıyorlar mesela. 6 aylık okuldan mezun olan onlar kadar para alıyor yine. "O ne özgüven o" diye bağırasım geliyor..bu kadar paraya dökülmemeliydi bu kadim bilgiler...insan hayatı bu. Hepimizin yardıma ihtiyacı var. Hepimiz birbirimize yardım için bu dünyadayız..para da kazanalım,bilgimizi de esirgemeyelim insanlardan ama...
İnanarak yapmak lazım. Kafada soru işareti olmamalı.
Zaten meleklerin varlığı kesin.
Ve de yanımızda oldukları da kesin.
Hepsi kutsal kitapta var.
Allah'ın izniyle yardım istenebilir. Allahtan da istiyebiliriz tabiki.
Ama ALLAhım yada meleklerin bana şu konuda yardım edermisin denilebilir.
Ve ben faydasını gördüm.
harika,paylaşırsan çok seviniriz.
mesela sen nasıl yapıyorsun, meleklerden nasıl yardım istiyorsun ? Sadece sözler yetiyor ?
ve melek kartlarına nasıl bakıyorsun, nasıl yorumluyorsun ? bende de melek kartları var, 1-2 kez denedim
Canım evet inanarak istemek gerekiyor. Onun rahatlığı içinde olmak ve beyninde şüpheye yer vermemek lazım.
Mesela babam arabası için yer bulamıycağından endişelenince babacım sıkılma melekler halleder rahat ol diyorum. Ve pat diye park yeri buluyoruz.
Böyle örnekler var. Yeterki iyi şeyler istiyelim ve kalbbimizi temiz tutalım.
Melek kartı kimin var sende canım?
Zaten üstünde birkaç cümle açıklama var. Eee kitapçığındada yazıyor.
Ben baka baka artık öğrendim bakmıyorum tabi.
Sadece niyetini et ve odaklanıp çek canım. Cevapların geldiğini görüceksin.
benimki beki ikala nın melek kartlarından var , seninki ? evet kitapçığı da okudum, doğru yorumlamak lazım , bakalım daha çok deneyeceğim öyleyse , hani yanlış cevap alıyorsam diye tereddüte düşüyorum :) bu melek kartları da diğer kartlar gibi yastığın altına falan da koyuyor musun ?
Yok canım hiç koymadım yastığın altına :)
Sadece başkası çekemiyor ve dokunamıyor. Onun enerjisini alır diye.
Neden korkuyorsun ki canım rahat ol cevaplar doğru şekilde geliyor.
Benimde Bekinin kartları canım.
Yok canım hiç koymadım yastığın altına :)
Sadece başkası çekemiyor ve dokunamıyor. Onun enerjisini alır diye.
Neden korkuyorsun ki canım rahat ol cevaplar doğru şekilde geliyor.
Benimde Bekinin kartları canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?