KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

merhaba kızlar bana mesaj atan arkadaşların doğum günü, saati ve yerin göre junolarına baktım. işte sonuçlar

kimya juno balık

micra juno başak

gönül323 juno oğlak

sdktm juno kova

Aaa benimki balık değil de başak mıymış?

İyi geceler kızlar bu arada

hoşgeldin :)ama belli ki geç kaldın,ben de öyle,bu akşam herkes kayıplarda,ne desek kuraldışı oluyo ya muhabbetin tadı kalmadı ((

İnanmayanın, korkanın, saçma bulanın vs. ne işi oluyor burda ben de anlamıyorum. Şurda sohbet ediyoruz sonuçta birileri çıkıp bir laf atıyor ortaya muhabbetin tadı kaçıyor......

Son düzenleme:
İnanmayanın, korkanın, saçma bulanın vs. ne işi oluyor burda ben de anlamıyorum. Şurda sohbet ediyoruz sonuçta birileri çıkıp bir laf atıyor ortaya muhabbetin tadı kaçıyor......

öyle...kuraldışı da birşey yazlmadı,neyse,fazla konuşup buranın sonuna da ben sebep olucam diye fazla yorum yapmıyorum doğaüstü olaylardan bahsediyoruz da ömer çelakılın programını izleyen var mı?ben o adamı çok sempatik buluyorum ama programında ne anlatılıy hiç anlamıyorum,neyse bi ara bunu da konuşalım bari,malum konu alanımız daraldıkça daraldı,geyiğe vurucaz bu gidişle iyice

sen de hoşgeldin micracım,deminden beri yazıcam yazamıyoum,bağlantı gidip duruyo bu akşam

Hoş bulduk canım. Benim de bağlantım bazen gidiyor, bağlantı hızı yavaşlıyor... Ben de şimdi doğal taşların özelliklerine bakıyordum da, opal ve aytaşı çok hoşuma gitti. Gerçek doğal taş satan bilindik bir yer var mı İst.da? Benim bildiğim bir tanesi kadıköyde akmar pasajında...

evet evet opal çok güzel ya bende beğeniyorum o taşı :)

Ben o programı izliyorum bazen ama adamın saçlarına bakmaktan dikkatim dağılıyor ya Evet ben de sempatik buluyorum onu... Konuları ilgi çekici oluyor o programın, uzun zamandır izlemiyordum, en son 21 aralık programını izlemiştim...

bakırköyde biyer vardı diye hatırlıyorum ama tam olarak nerdeydi anımsayamadım,vardır elbette istda

evet evet opal çok güzel ya bende beğeniyorum o taşı :)

Her doğal taştan takım yapacağım bayılıyorum renklerine çok güzeller ya :)) Kehribar, ametist, kuars, zümrüt, yakut, aytaşı, opal aaah ahh bayılıyorum

Bu arada aytaşı yıldızı düşük olanların taşıymış, nazara karşı etkiliymiş öyle yazıyor... Zaten görüntüsü yeter parlak güzel bir taş

Son düzenleme:
bakırköyde biyer vardı diye hatırlıyorum ama tam olarak nerdeydi anımsayamadım,vardır elbette istda

biz biara arkadaşlarla eyübe gitmiştik,orda satılıyodu çeşit çeşit doğaltaş bileklik,hepsinin de türlü türlü faydalarını yazmış satıcılar,onlardan almıştık bikaç tane ama gerçek oldukları konusunda endişeliyim tabi

Her doğal taştan takım yapacağım bayılıyorum renklerine çok güzeller ya :)) Kehribar, ametist, kuars, zümrüt, yakut, aytaşı, opal aaah ahh bayılıyorum

zümrüt,yakut,kehribarrrr,bunlar da epey pahalı taşlar :) beyazıtta çemberlitaşta filan da oluyodu.oralarda kesin bulunur doğal taşlardan.kızlar benim bağlantı sürekli kopup duruyo,her seferinde yeniden şifre girmem gerekiyo yorum yazmak için filan.müsadenizle,yarın katılırım sohbetiniz,iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…