- Konu Sahibi VikingPrincess
-
merhaba kızlar bana mesaj atan arkadaşların doğum günü, saati ve yerin göre junolarına baktım. işte sonuçlar
kimya juno balık
micra juno başak
gönül323 juno oğlak
sdktm juno kova
sonunda buldum burayıııı, bende geldim :)
hoşgeldin :)ama belli ki geç kaldın,ben de öyle,bu akşam herkes kayıplarda,ne desek kuraldışı oluyo ya muhabbetin tadı kalmadı((
Aaa benimki balık değil de başak mıymış?
İyi geceler kızlar bu arada
İnanmayanın, korkanın, saçma bulanın vs. ne işi oluyor burda ben de anlamıyorum. Şurda sohbet ediyoruz sonuçta birileri çıkıp bir laf atıyor ortaya muhabbetin tadı kaçıyor......
sen de hoşgeldin micracım,deminden beri yazıcam yazamıyoum,bağlantı gidip duruyo bu akşam
Hoş bulduk canım. Benim de bağlantım bazen gidiyor, bağlantı hızı yavaşlıyor... Ben de şimdi doğal taşların özelliklerine bakıyordum da, opal ve aytaşı çok hoşuma gitti. Gerçek doğal taş satan bilindik bir yer var mı İst.da? Benim bildiğim bir tanesi kadıköyde akmar pasajında...
hoşgeldin :)ama belli ki geç kaldın,ben de öyle,bu akşam herkes kayıplarda,ne desek kuraldışı oluyo ya muhabbetin tadı kalmadı((
öyle...kuraldışı da birşey yazlmadı,neyse,fazla konuşup buranın sonuna da ben sebep olucam diye fazla yorum yapmıyorumdoğaüstü olaylardan bahsediyoruz da ömer çelakılın programını izleyen var mı?ben o adamı çok sempatik buluyorum ama programında ne anlatılıy hiç anlamıyorum,neyse bi ara bunu da konuşalım bari,malum konu alanımız daraldıkça daraldı,geyiğe vurucaz bu gidişle iyice
Hoş bulduk canım. Benim de bağlantım bazen gidiyor, bağlantı hızı yavaşlıyor... Ben de şimdi doğal taşların özelliklerine bakıyordum da, opal ve aytaşı çok hoşuma gitti. Gerçek doğal taş satan bilindik bir yer var mı İst.da? Benim bildiğim bir tanesi kadıköyde akmar pasajında...
evet evet opal çok güzel ya bende beğeniyorum o taşı :)
bakırköyde biyer vardı diye hatırlıyorum ama tam olarak nerdeydi anımsayamadım,vardır elbette istda
Her doğal taştan takım yapacağım bayılıyorum renklerine çok güzeller ya :)) Kehribar, ametist, kuars, zümrüt, yakut, aytaşı, opal aaah ahh bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?