KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

selam kızlar dün erken uyudum sabah çok erken uyanmam lazımdıda
neler kaynattınız okudum tek tek bahsedeyim anlatıcak bi olay var taze taze sonra onu anlatıcam

taslardan bahsedilmiş
ametis sedef ve akik var bende
ametist gerçektende çok güzel bi tas enerjisine inanıyorum
akik te nazar için ii derler
ama sedef konusunda hiç bi fikrim yok hediye geldi saklıyorum onların yanında

ömer çelakılı denk geldikçe izliyorum bende güzel program

ayy noldu noldu??ben de dün yoklamada yoktum bütün gece uyumuşum.ben ömer çelakıla gülüyorum ya ne bilim her anlattığı gerçekçi gelmiyor

ayy noldu noldu??ben de dün yoklamada yoktum bütün gece uyumuşum.ben ömer çelakıla gülüyorum ya ne bilim her anlattığı gerçekçi gelmiyor

ya açıkçası hakkında bi kaç sey yazıcaktım da anlatmaktan korktum sayfa kapanır yine diye

hani biri bi şey anlatıyo ömer ç. de bunun bilimsel açıklaması vardır falan diyo sonra konuya inanıyo o da
bilimsel açıklaması nı araması da bana çok komik geliyo :d

bizim sayfada bi ara pozitif düşünme tarzı bi sohbet geçmişti secret olayı falan
bi şeyi istemek yani
biliyosunuz tarot kartı alma gibi bi muhabbetim vardı
ama işte okulun ilk haftası kitap paraları falan üstüste gelince (1 kitap 285 tl de )
tarot kartına para ayıramadım
ama iistemekten de vz gçmedim
neyse dün bi arkadas tarot aldınmı dedi yok daha para ayıramadım ona kitaplardan dedim
bi baktım herkes para çıkardı kalanınıda diğer arkadaslar verdi
ve tam tarot kartı parası toplandı
hayatımda ilk kez böyle bi şeyle karsılastım ve çok mutlu oldum
ne fazlası ne eksigi tam o miktar ve benim tek çabam onu istemek oldu
yarın hemen kartı alıp öğrenmeye baslıcam

denendi onaylandı bi şeyi isteyim olacagına inanın bi şekilde oluyo
basit bi örnek ama anlatmak istedim

evet evet secret olayını biliyorum yani denemiştim ben ve oluyo aslında pozitif düşün pozitif olsun felsefesi :)
Geçekten iyi enerji yollarsak evrene öyle mi oluyor yoksa bazılarının dediği gibi evren ters algılayıp olumsuza mı dönüyo ?

evrene ne verirsek biz o gelir.evrenin ters algılamak gibi bir durumu yok tabi ki.olumsuza dönmesinin sebebi bizim yanlış yolu kullanmamız ya da bilinçaltında farkında olmadan olumsuza çevirmemiz.yanlış yöntem derken şöyle açıklayayım diyelim ki hiç hastalanmadan sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsunuz.bunun için evrene "hasta olmak istemiyorum" diye mesaj gönderirseniz hasta olursunuz.çünkü bilinçaltınızda hastalık kelimesini kullanarak onu çağırmış oluyorsunuz.bunun yerine "sağlıklı olmak istiyorum" diye mesaj gönderirseniz böyle bir sorun olmaz

yarın tarot kartım elimde olacak bugün sadece melek destesi buldum bulabilirsem katina olmadı melek destesi alıcam

baslarda tarot bilgisi olan arkadasların yardımına ihtiyacım var bana yol göstermeleri açısından

varmı gönüllü olacak biri

şimdiden isimlerini öğrenmeye basladım

ben de çok gülüyorum ama izlemekten de kendimi alamıyorum.Bşeyler anlatıyo ama ne anlattığını da anlamıyorum ama sevimli de köftehor,izlettiriyo kendini.Lazım

nasıl bir deneyimdi neler hissettin?

Canım önce hoca anlattı seminer gibi.
Çakralarımızı öğretti. Nasıl yapılacağını. Neler olucağını v.s
Sonra beni uyumladı. Benim gözlerim kapalıydı.
Daha sonra ben de uygulama yaptım bir bayana. Ellerim buz kesti o an.
Sonrada avuçlarım yandı.
Enerji akışında böyle şeyler olabiliyormuş.
Şimdi 21 günlük arınma sürecindeyim.
Yapılıcak hareketlerim var. Birazdan uygulucam kendime reiki.

Anlatmak istedin iyi ki de anlattın bak şmdi bi pozitif oldu içim

Bu gece yine uyumadım. Onu oku bunu oku, şuna bak... Uykum gelmedi... Secret olayı hakkında düşüncemi yazayım. Bu olayın içinde tesadüfün de olabileceğini düşünüyorum. O kitabı okumuştum. Beni pek ikna edemedi. Birşeyi çok istersek olur mu, her zaman bu mümkün olamaz bence. Öyle olsaydı dünyanın çivisi çıkardı diye düşünüyorum naçizane...

Güzel bir gün ve haftasonu dilerim herkeseee

Bilinçaltınızda dilediğiniz şey ile ilgili "olumsuz bir düşünce" varsa, sabahtan akşama kadar olumlama yapın bir işe yaramaz malesef. Bilinçaltındaki "olumsuz düşüncelerinizi" çeşitli tekniklerle yok etmeniz gerekiyor. O tarz kitapları yazanlar bile kendi kendilerine yapmıyorlar o bilinçaltı temizliklerini,birbirlerine yaptırıyorlar O tarz kitaplar konu hakkında bilgi sahibi yapmaya,hayatı değiştirmeye yönlendiriyor insanı. Eğer bu konularda eğitim ya da danışmanlık aldıysanız,o zaman kitaplardaki tekniklerin de bir kısmını kendi kendinize uygular hale geliyorsunuz.

He ama eğerki,bilinçaltınız o dilediğiniz konu ile ilgili bir korku taşımıyorsa,o zaman verilen uygulamalarla sonuç almak kesinlikle mümkündür diye düşünüyorum. Ama zaten konu o. İstediğiniz bişey bi türlü olmuyorsa bilinçaltınızda o konu ile ilgili korkunuz vardır. Gel de yok et zor bi süreç...

Sen iste ve dua et. Allah en hayırlı şekilde en doğru zamanda o istediğini karşına çıkarıcaktır.
Pozitif düşünmeyi hiçbir zaman bırakma.
Çünkü düşüncelerimizle hayatımızı oluşturuyoruz.

Hocam reiki 2 de bilinçaltındaki ayrık otlarını temizleyip yerine fidanlar ekicez dedi.
Geçmiş travmalarıma gidicekmişiz.
O aşamayı merak ediyorum.

Hocam reiki 2 de bilinçaltındaki ayrık otlarını temizleyip yerine fidanlar ekicez dedi.
Geçmiş travmalarıma gidicekmişiz.
O aşamayı merak ediyorum.

ımmmm.. Ne güzeeeel! :119: ben de istiyorum :)))) hocan kim canım? ne hissediyorsun şu anda? Birde şunu merak ediyorum ; reikiye ilk uyumlandığında beden değişik tepkiler gösteriyormuş..kimisinin bütün gün midesi bulanırmış,kimi wc.den çıkamazmış kimi uyurmuş o gün boyunca vs.vs..sana bu tarz bişeyle oldu mu hiç?

Bu arada dün babaannemin dizlerine reiki uyguladım. Ağrısı oluyordu. Bu sabah aradı ağrısının azaldığını ve kendin iiyi hissettiğini söyledi.
Mucizeler başlıyor.
Annemin de dizlerine yapmıştım.
O da dizlerinin hafiflediğini söyledi.
Bugün 2. günüm arınma sürecimde...
Gece yatmadan çakralarımı dengeledim ve iyi geldi.
Hatta 2 gecedir mışıl mışık uyuyorum maşallah.

Benim dün hep uyku halim vardı biraz da ruhsal olarak huzursuzdum.
Ama diğerleri olmadı şükür canım. :)
Ben izmirdeyim canım. bENim hocamda izmirde yaşıyor. Soy ağacı Mikao Usui ye uzanması gerekiyor.
Sen hangi şehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…