• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'y atnzda ilk nce...

Kız günlük dediğiniz abonelikler mi oluyor?
Hulleyynnnn... Allah cızırtınızı vermesin e mi?
Ben de arana arana hal oldum :roflol:

Haklısın ciğerim, ben de aylarca varlığından bihaber yaşadım..
Taaaaki çakma sarışın böcük karısı linki verene gadder... kaydirigubbakcemile2

e bu senin için çok normal bir durum...hihoyyyt
çakma sarışından link aldın heee...
ooo...bittin sen...kaydirigubbakcemile
ama sen de çakma ve sarışındın di miii....sositososito

KK ya girdikten sonra ,hergün düzenli olarak yaptığım rutin birşey yoktur sitede..
Özel mesaj ya da ziyaretçi mesajlarım varsa onlara cevap veririm..

Bir önceki gün aklımda kalan bir topic varsa oraya gider, ondan sonra da vaktime uygun olacak şekilde kafama göre takılırım sitede..

Bende direk bilgisayarımı açtıktan sonra Kadınlar klübüne girer profilime gelen bir şey varmı-yokmu bakarım.kaydirigubbakcemile4
Daha sonrasında yeni mesajlara bir göz gezdiririm.Ben yokken neler olmuş kayde değer bir bakarım.kaydirigubbakcemile5
Tabi tanıdığım sohbetimin olduğu arkadaşlarımı arar gözlerim,sonrasında yoklarsa işime koyulurum.Ama yakaldığım arkadaşlarımlada sohbete dalar bütün işlerimi aksatırım.:çok üzgünüm:

mesai saatlerim bu aralar 13:00 da başladığı için sabahları yetişemiyorum KK'ya. ama işe gelince oyalanmadan sayfayı açarım. ilk ÇKK'ya uğrarım, mesajlarım varsa cevaplarını yazarım. sonra şööle bir genele göz atarım, işlerimi hafiflettikten sonra daha çok saat 17 den sonra uzun uzun topicleri okurum.

mesai saatlerim bu aralar 13:00 da başladığı için sabahları yetişemiyorum KK'ya. ama işe gelince oyalanmadan sayfayı açarım. ilk ÇKK'ya uğrarım, mesajlarım varsa cevaplarını yazarım. sonra şööle bir genele göz atarım, işlerimi hafiflettikten sonra daha çok saat 17 den sonra uzun uzun topicleri okurum.

ÇKK ne acaba fisfisfis:tomato:

muhakkak ya özel msj yada profil msjım vardir
once onlara cevap veririm ardından bi kaç armut koltuk kilikli şahsa selam veririm hihoyyyt
sonra abone oldugum konulara bakarım (kendi konularıma aboneyimdir genelde kaydirigubbakcemile3)
bebak'la ilgili topigimdeki soruları cevaplarım
ardindan yeni msjlar diyerek foruma daliş yaparim
yani yapardım
şu gunlerde ne keyfim var ne de istegim :çok üzgünüm:

önce cvp bekleyen mesajlarım varsa onlara cvp yazarım.
sonra abone olduğum konulara bakarım. yeni mesajlara göz atarım.
aralarda da sevdiğim arkadaşlarımı taciz ederim :jeyyar:
konu sıkıntısı çekince, son mesajlardan ilgimi çeken başlıklara bakarım.

bismillah der yataktan kalkar..kk yı acarım........
net agır şu günlerde aöılana kadar ben el yüz yıka .....kavaltı neyim derken...otururum makam koltuguma........
ugramadan yapamadıgım..........topiklerim var........ilk önce günaydın derim...sevdiklerime........
sonra derdim var ilişkiler derken.......tabiki geyikte var..........
vakit geçer kk yla..........:enbuyukkk::enbuyukkk:

arkadaşlar günlük forum dışında bir yerde mi çünkü önceki sayfada verilen link forum dışı bir yer açtı.

KK yı açtığımda ruh halim iyise gebelik vs yok kafa dağıtmak istiyorsam hayatın içinden vs takılırım

Fazla oldum ama ÇKK neredealkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah hemen ilk iş bilgisayarımın başına geçer geçmez açarım KK'yı, sonra aboneliklerime giderim kaydirigubbakcemile4derdim var ilişkiler aile evlilik çocuklar ah erkekler yani hayatın içinden bölümlerinde takılırım,yeni mesajlara mutlaka en az bikaç kere tıklarım, topic bulamamışsam makyaj moda bölümlerine girerim bazen çok gerilere gidip bi forumun en eski sayfalarına en gerideki sayfalarına bakmaya başlarım,ilgimi çeken eski konular olursa onları okurum sevgilisinden ayrılanlar kulübünün ezeli ve ebedi üyesiyim oraya mutlaka uğrar canlarımla çene çalarız.opuyorumnanaktan

kkyı ilk açtıgımda ;
gelen özel veya ziyaretci msjlarıma bakar cvp verırım opuyorumnanaktan
abone oldugum konulara sıradan goz atarım :delphin:
sonrada ya evlılık hazırlıgı topişinde ya da hayatın içinden forumda gezinirim kaydirigubbakcemile4

sabahları evde ve ya işte hiç farketmez neti açar açmaz ilk işim kkyı açmaktır...
profil veya özel mesajım varsa ilk iş onlara cevap veririm,
sonra oftyi açarım, hayatın gidişine şöyle bi bakarım, çünkü bütün konulara cevap verecek kadar vaktim olmaz, özellikle sevgilisinden ayrılanlarda bir actiona rastlarsam hemen dalarım :roflol:
oft akmaya devam eder ve hep açık durur, işten başımı kaldırdığımda ilgimi çeken konu mesaj olduğumda hemen damlarım, özellikle tanıdığım kişilerin mesajlarını takip ederim.
vakit bulduğumda aboneliklerime bakarım, 70-80 tane abonesi olduğum konu olduğundan sadece cevap vermem gereken mesaj var mı diye bakarım...

forumun nabzı genelde oftde tutulur :lepi:

Back
X