Kleo'nun ceyizi :))

bende bende alıcam:))
ama daha onları almama çok zaman var...malum baya yer tutuyorlar:) birde deterjan koymak için var beyaz oda güzel...

Maelesef canımm yaaa cok yer tutuyorlar ben cumartesi bütün gün kolileme işlemiyle ugrastım tabakları kırılacakları gazete kagıdına sardım,bantladım kolileyip kaldırdım su anda daha az yer tutan parcaları alabiliyorum

kleo sepetlerin süpermiş yahu.. herşeyde kullanabilirsin.. bende beyaz hasır alacagım kısmetse.. oturma odasına gazetelık gibi yerde de düşünüyorum.. entelimsi hava verir

kleo sepetlerin süpermiş yahu.. herşeyde kullanabilirsin.. bende beyaz hasır alacagım kısmetse.. oturma odasına gazetelık gibi yerde de düşünüyorum.. entelimsi hava verir

evett canımm o da süper bir fikir olur beyaz kitaplık da alabilirsin yerin müsaitse ikea'ya bakabilirsin cok hos modeller var

oturma odası kıtaplık icin uygun canım .. uzun ama en olarak kısa beyaz .. süper olur englıh home tarzında.. iyi fikir verdin bana cnm cok saol

oturma odası kıtaplık icin uygun canım .. uzun ama en olarak kısa beyaz .. süper olur englıh home tarzında.. iyi fikir verdin bana cnm cok saol

rica ederimm tatlımm burda ne için bir aradayız birbirimiz fikir alısverisinde bulunmak için umarım Allah bize evlerimizin resimlerini de paylasmayı nasip eder

inş. canım cok istiyorum evimi kurup ev dekorasyon bölümüne eklemeyi..
İnşallah rabbim nasip eder.dügün ne zaman cnm?

inş. canım cok istiyorum evimi kurup ev dekorasyon bölümüne eklemeyi..
İnşallah rabbim nasip eder.dügün ne zaman cnm?

dügün tarihimiz bu ay içerisinde netlik kazanacak canımm ben de onu bekliorum artık 2 sene cıktık 9 aydır nisanlıyız şimdi evimizin içerisini yaptırıyoruz mutfak dolabı,banyo dolabı filan ..senin nisanda sanırım az kalmıs ne güsel gelinligin filan hazır mı?

evet canım nisanda benim de.. 2 sene nişanlı kaldım bikaç senede tanıma aşaması epey oldu bizimde.. flört uzun sürdü artık olsun diyor insan bu dönem cok yıpratıcı cunku..
gelinligime daha bakmadım canım bakcak kimse olmayınc ve de iş olunca.. 15 tatilde cıkıp bakcam artık zamanı geldi..
bu uzun ilişki konusunda muzdaribiz cok zor oluyor ..:) biz böyle diyorsak erkekler ne demiyordur acaba:82:

Benim için de çok zor bir süreç oldu çünkü biz ayrı sehirlerdeyiz bir dönem de nisanlım yurt dısındaydı gercekten cok zor zamanlar gecirdim birsey alırken onun da fikrini almak istiyorum ama olmuyor artık heralde mobilyaları birlikte alacagız ben de canım elimden geldigince alıp koyuyorum dügün zamanı küçük ayrıntılar atlanabiliyor ...dügün yerinizi tuttunuz mu?

yok canım nikah olcak öyle karar aldık düğünden yana olmayaraktan.. tarih belli oldugu icin yerde belli.:)
sende artık nişanlınla berbaer mobilyanı diger esyalarını alırsın o içinde kalmaz canım. hoş bende ceyiz syalarımı ufak tefekleri kendım aldım bizimkisi yoktu

Amann onlara göre ne gerek var 1 takım tabak 1 takım bardak yeter onlara göre o yüzden kendi kafama göre rahat rahat alıyorum

hehe
en güzeli canım ince fikirli olan bayan oldugundan biz düşünürüz..
Allah mutlulukla kullanmak nasip etsin hepsini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…