Klik'in evi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi klik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok güzel bir evin var huzurla otur...

sağolasın. allah hiçbirimizin yuvasından huzuru eksik etmesin.

Renkler sade ve çok hoş..
Güzel eviniz var,Allah güle güle oturmayı nasip etsin

böylede çok güzel tatlım sonuçta kendi evin istediğin her şeyi ilerde içine sindiği gibi yapabilirsin..Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin

Çok teşekür ederim. işte imkanlarımız doğrultusunda bişeyler yapmaya çalıştık.

canım allah mesut etsin güle güle otur mutfağı yaptırana kadar dolapları yapışkan folyo ile istediğin renkte kaplayabilirsin bir ikincisi banyoya perde ile takım metre işi halıfleksler var altı lastik olanlardan onlardan büyükçe al fayanslar gözükmez o zaman klozet kapağınıda aynı renk alabilirsin hani üstüne klozet örtüsü gerekmeyen renkliler varya onlardan birde klozetin yanındaki borularıda yapışkanlı folyo ile kapla çok hoş olur ben yıllarca heryeri dökülen bir evde oturdum herşey yoluna girer zamanla olur

evin gerçekten çok hoş hayırlı olsun.koridor mutfak parke olursa daha şık durur.insanın kendi ewi olduk tan sona gerisi önemli diil.

insallah allah yardim eder borcunuzu odemeye..ve insallah seneye bu zamanlar,banyonu ve mutfaginin yeni halinide goruruz. yerimseniben ev esyalarin cok guzel. sadece gozume cok gorunen tek sey,holdeki halinin haricindeki,kapi onu paspaslarin..cok bogmus yeri..

Güle güle oturun, eviniz güzelmiş, ayrıca beyaz ferah ve geniş gstermiş ...

güle güle otur evinde canım
mobilyaların çok güzelmiş gerçekten salona da bayıldım çok şık olmuş

eviniz mobilyalarınız çok güzel Allah'ım mutluluğunuzu huzurunuzu eksik etmesin evinizde öyle kötü değil bence hiç evi olmayanlar var çok güzel bence :Saruboceq:

Son düzenleme:
canım salonun çok şık ama o konsolun üzerindeki kesme küllükler :kedi:hiç olmamış umarım kızmamışssındır!

canım mutfakta fyerdeki fırın ve üstüne koyduğun sanırım çatal kaşık bıcak seti sandığın dikkatımı cektı. fırını duvara seyyar bı askı yaptırıp asabılırsın sandık bı cok evde yerde duruo zaten ama fırını asmanı tavsıye ederım eğer ımkanın varsa

Çok kaliteli mobilyalar seçilmiş belli..Mufak ve Banyoda yenilenince komple bir eviniz olur inşallah...

ev tek kelime ile harika canım mutfağı yeni çıkan yapışkanlı folyo ile istediğinz renk kaplayabilrsnz benmkide aynısı ben kapladm :)

banyonun biraz tadilata ihtiyacı war irde çok büyük sanırım cnm ama temiz ve güzel

özellikle yatak odan ve salonun ayrı güzel güle güle kullan inşallah
banyo mutfak nasılsa yapılır kendi evin olduktan sonra
Allah mutluluk huzur sağlık versin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…