Klişe olcak ama başlık: Eltim

böyle kaynanayı bulmuşsunuzda bunuyorsunuz diyorum ikinize de

demekki toparlayıcı arabulucu insanlar, napsınlar, yeterki arıza çıkarmasın gelin diyorlardır eltin için sana daha az değer verdiklerinden değil, bunu açıkca sana söylemeleride doğru olmaz o da dedikoduya arabozuculuğa girer, bilemiyorum ben gayet olgun buldum kaynananla kayınpederini

Eşinin ailesini taktir ediyorum. Gerçekten evlatlarını seven insanlarmış. Keşke benim eşimin aileside seninki gibi olsaydıda bir tek eşimin abisinin hanımı (dikkatini çekerim eltim demiyorum çünkü o benim hiçbirşeyim) sorun olsaydı. Sen ses çıkarma boşver. Eğer o niye iş yapmıyor ben yapıyorum diye kalbine kötülük düşecekse, sende kalkıp yapma. O kadar iyi niyetli kv sanada laf ettirmez. Sende size davet edince onu ağırlarsın elini birşeye sürdürmezsin. Eltinin yaptıklarıda kendisini bağlar. Bugün hakaret edip ertesi gün annecim babacım diyorsa o kendi aldığı terbiyeyle ilgilidir.

peki esinle hic konustun mu bu konuyu? O ne diyor bu konu hakkinda

aynen öyle yapıyor,
eşi dahil herkes gitti gidecek diye gözünün içine bakıyor yani,
böyle evlilik olur mu ?
nezamana kadar ona mükemmel davranıcaz ki ?

Böyle evlilik oluyormuş demek ki? Siz neden bu soruları soruyorsunuz. Size kv-kp in zararı yokmuş ki. Eşi elbette gözünün içine bakıcak. Gelin kötü olabilir ama yuva yıkılsın istemiyorlar. Siz mükemmel davranmak zorunda değilsiniz ki? Normal davranın, ama eşinin ve kv-kp nin davranışlarınada takılmayın.

aslında haklısın yanı dusununce
ama sımdı kaynnananlar acaba onu sevıyorlarmı yoksa cıdden ıdaremı edıyorlar?bunu bılmedıgınden yapmıssın
bence hata degıl

Kv ve kp riniz sanıyor musunuz ki, eltinizi çok sevdiği için bir dediğini iki etmiyorlar. Kesinlikle hayır. Sadece oğulları için böyle davranıyorlar. Eminim ki sizi daha çok seviyorlar, şu sofra kaldırma konusunda anneniz gibi size ben de kızdım, her ne olursa olsun sizden yaşca büyük bir insanın sofra kaldırıp sizin önünüzde çay tutması beni bile utandırdı. Siz saygınızdan taviz vermeyin.

Sende onun yaptığının aynısını yapmışsın e o zaman aranızda ki fark nedir? Madem bu kadar takmıyorsun o zaman bu hataya düşmezdin, sen eltini kıskanıyorsun NOKTA!

kız anneleri ne kadar önemli bir kere daha görmüş olduk...anneniz nasıl da sizin vicdan yapmanıza sebep olmuş....kayınvaliden canım benim nasıl da çırpınıyor....gelinler dolayısıyla oğulları mutlu olsun,yuvaları bozulmasın diye...annenizle aynı yaştayımdır büyük ihtimal...benim de evli kızım var....kızları gaza getirmeden ,iyi eş,iyi anne,iyi gelin neticede iyi insan olmalarını desteklememiz gerekiyor

Eltin belliki edepsiz ve eşinin ailesi daha fazla edepsizlik edip hem yuvasında hemde aile içinde huzuzrsuzluk çıkartmaın diye altdan alıyorlar.
Sen ona uyup, terbiyeni bozma.

herkes kendine yakışanı yaparmış.
anneni takdir ettim

bu kadar olur bir an benmi yazdım acaba dedim bende aynı durumu yasıyorum ama tek fark ben yinede kalkar iş yaparım kayınvalidemide sevmem üstelik ama yinede ona hizmet ettirmem onun dışında aynı durumda sayılırız benim eltimde böyle ama görseniz herkes peşinde koşuyor ben evlilikten şunu anladım zaten hürmet eden değil özür dileyerek yazıyorum ağzına eden yaranıyor.

valla bu durumlar bir değil iki değil,
kör şeytan git başımdan diyorum çoğu zaman..
uymamaya çalışıyorum, ama nefis taşıyoruz işte,
ben niye yapıyım diyorum bazende..

bir yanım aynen sizin gibi düşünüyo işte ne yalan söyleyim

Kayınvalidene ayıp olmus iyi bir insanmış. Ona iyi davranmasının sebebi sürekli esyalarını toplayıp gıdıyormus ya bence oğlunun huzuru kacmasın diye.. Yoksa bence tabiki seni daha cok seviyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…