Klişe olcak ama başlık: Eltim

Anladığım kadarıyla eşinizin ailesi eltiniz konuyu daha fazla uzatıp,huzursuzluk çıkarmaması için böyle davranıyor.
Siz kayınvalideniz ve kayınbabanıza olan saygınızı ve tutumunuzu bozmayın derim.

evet bencede ayıp ettim..
valla bikez daha görmemi sağladınız..
hatamı telafi edeceğime inanıyorum, bide dediğiniz gibi gerçekten iyiki fişekleyen bi annem yok , canım benim hemen beni fırçalar
kayınvalideme gelince oda hiç haketmediği şeyler yaşıyo..
anne niye gelmiyosunuz dediğimde bile ''kızım, ötekine gidemiyolarya hep bana gelip duruyolar, diye düşünmeyesin diye sık gelemiyorum'' diyecek kadar ince bi insan..
gözümü yumcam elticiğimi görmiycem

canım aynısından bi adette bende var düğün alışverişine çıkcağımızda beraber gitcektik kvdeyle altlı üstlü oturuyorlardı biz çıknca sizi alırız dedi bekledik gelcekler diye eşimi bi aradım e sen git biz kendimiz gelcez demişsin dedi ertesi gün gittik sanki öyle demişim gibi mağazada kavga çıkarttı düğünümde eşiyle yunmruk yumruğa kavga ettiler herkes hala onu konuşur hamile kaldım yüzde 70 kız dediler ben de inanmıyordum kız olduğuna kesin belli olduğunda söyleyeceğim herkese dedim kvme oda eltime söylemiş arkamdan herkese kız diye herkesten saklıyorlar demişti doğum yaptığım günün sabahı arayıp kvdemi annesini kovsana ordan o neden bekliyor orda çocuğu öldürür falan diye bi ton laf edip hiçbirşey yokmuş gibi yüzüme gülmüştü ( onun doğumda öyle bi muabbet dönmüş )birde sağda solda biz facebooka hiç eşimle fotoğraf koymuyormuşuz eşim beni sevmiyormuş onlar çok iyi anlaşıyormuş birbirlerine çok aşıklarmış diye anlatırdı herkese daha neler neler :)

Kayinvaliden arsiz bir kadın olsaydı elin alırdı boyunun ölçüsünü de işte kadın iyi bir insanmis siz iyilik yapın bu insana. Kötü olmak herzaman kolaydır önemli olan iyi olabilmek

bir de o çayı gönül rahatlığı ile içebildin mi?

İçmiş olsa burda konu açmazdı heralde, oda melek değil insan sonuçta yıllardır başına geliyor o hizmet ediyor eltisi oturuyormuş sonuçta,bi kere tavır yapmış gelin hanım,onda da vicdanı rahat bırakmamış zaten..eminim siz hic yapmamışsınızdır...

evet ben oturup kaynanamdan çay içmedim,servis beklemedim.ben varken kadın ne uğraşsın ki

evet ben oturup kaynanamdan çay içmedim,servis beklemedim.ben varken kadın ne uğraşsın ki

Yıllardır bu sitedeyim takipte ederim yorumlarınızı hiçte samimi bulmam, devamlı kendi ilişkini anlatır gelinlere suç bulup durursun bu forumda

Yıllardır bu sitedeyim takipte ederim yorumlarınızı hiçte samimi bulmam, devamlı kendi ilişkini anlatır gelinlere suç bulup durursun bu forumda
senin samimi bulup bulmaman beni alakadar etmez ki

Konu sahibi konu dağılmasın burda ki her yorum da seni etkilemesin, hepimiz hata yaparız bundan sonra yapmaman dileğiyle

Bu
Bu nasi bi mantik sennki yazik kadina kaynvaldenn sucu ne idare etmk mi sana bi yanlsmi oldu masayi kaldrmkla kendni yuceltrdn zaten senn gorevn bu kaynnn resmn sze gelnlk yapms

Hatalisin biraz kv kp sana karsi kotulugu dokunmanis ayrica kv hem toplamis bide ayaginiza cayi getirmid ayip olmus eltin tabiri caizse sutu bozk biriymis

kısaca kv ve onun eltisini anlatayım kp sülalesinde ailesi en derli toplu kp ailesi birde kp abisinin ailesi,kp en küçük kız kardeşinin ailesi.diğerleri kendi kişisel özelliklerinden dolayı hep hata yapıyorlar.kv eltisi görümcesi ile savaşlı aralarında kişisel çatışmalar bitmez ve küsler.görümcesinin kızı evli bir adamdan çocuk yaptı onu büyütüyor.kv eltisi de ona hep mağna bulurdu.kendi büyük kızı boşanma arifesinde ayrıldı derken hamile kaldı kocası da hapse girdi çocuk doğurdu.kv eltisi de dedi ki görümcenin kızına mağna bulurken başımıza geldi.neyse bebek görmeye gittik eşim kv ben yengemiz diyor Allah olmayana da versin Allah size de versin diyor.o bebek görmesi kv nin kopuş noktası oldu.yengemiz iyi niyette de demiş olabilir sonuçta yeni kaltıldım aileye ben.bi daha konuşmadılar.sonra kaynımla benim hakkımda dedikodu yaptığını söylediler kv iyicene gerildi.neyse,ben sonradan katılan biri olarak eltiler arasında kıskançlık illa oluyor. kv nin bu kadar alınmasından da onu kıskandığını düşünüyorum o da kv yi kıskanıyordur.çünkü kp in kardeşinin aile hayatı biraz şahibeli geçmiş ve pek elinden iş gelen bir insan değil istiyorki yengemiz kızlar okumasa da olur (doğum yapan harici okulunu yarıda bırakan bir kızı daha var)çalışsın beni baksın.bu savaş hiç bitmez illa bir kıskançlık filan varsa fazla samimi olmamak lazım.

Amma karisik olmus arkadas tekrar tekrar okudum anlamak icin ama bi nebze anlayabildim

Kv bana çay demleyip getirecek kusura bakmayın yanlışta anlamayın ama o an benim yerin dibine girdiğim andır.Gönlünü alın.Eltinizle kendinizi kıyalamayın.Benim Kv de eltimle kedi köpek misalidir ama yan yana gelince can ciğer kuzu sarması olurlar.Bu da çok anlamsız.Ben hep mesafeli durdum saygımı korudum söylediğim sözün ağırlığı oluyor böylece.

bence sen eltine uyacağına onu kendine uydur bi dahaki sefere. gidip oturduğunda hadi gel bulaşığı kaldıralım birlikte de gitsin yapsın paşa paşa. eltinin eşine de yazıklar olsun bi insan karısını dize getiremez mi bütün aile asker gibi önünde dizilmiş her dediğini yapıyo. böyle şımartılan kadın tabiki istediğini yapar keyif çatar normal yani. giderse de gitsin adama kız mı yok

asker gibi dizilmek lafını tuttum , ziira aynen öyleyiz
değişik biri ya, hangi birini yazıyımki burda ben
misal bi akşam kv lerde oturuyoruz yine.
elini başına dayadı, kapattı gözlerini.. millet çay içiyo konuşuyo falan..
bu bildiğin uyuyo ayağına kapadı gözlerini..
kv duramadı tabi , bana mutfakta ''akşama kdar çalışıyosunuz kızım kolaymı, uykusu geldiyse soruyumda içeri rahat uzansın, yer açıyım ona'' dedi.. sen blirsin anne sor bakalım dedim geçtim içeri..
dialog şu şekilde gerçekleşti :
- x kızım uyyomusun?
+ evet, bu evde yapılacak en iyi şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…