- 2 Ocak 2015
- 353
- 184
- 103
- Konu Sahibi isimsizcisim
-
büyük harflerinize ve ünlem işaretinize rağmen saygıyla karşılıyorum yorumunuzu
bir de o çayı gönül rahatlığı ile içebildin mi?
evet ben oturup kaynanamdan çay içmedim,servis beklemedim.ben varken kadın ne uğraşsın kiİçmiş olsa burda konu açmazdı heralde, oda melek değil insan sonuçta yıllardır başına geliyor o hizmet ediyor eltisi oturuyormuş sonuçta,bi kere tavır yapmış gelin hanım,onda da vicdanı rahat bırakmamış zaten..eminim siz hic yapmamışsınızdır...
evet ben oturup kaynanamdan çay içmedim,servis beklemedim.ben varken kadın ne uğraşsın ki
senin samimi bulup bulmaman beni alakadar etmez kiYıllardır bu sitedeyim takipte ederim yorumlarınızı hiçte samimi bulmam, devamlı kendi ilişkini anlatır gelinlere suç bulup durursun bu forumda
senin samimi bulup bulmaman beni alakadar etmez ki
benim yorumum konu sahibineydi,sen beni alıntıladıncevap verme gereği hissetme o zaman
Bu nasi bi mantik sennki yazik kadina kaynvaldenn sucu ne idare etmk mi sana bi yanlsmi oldu masayi kaldrmkla kendni yuceltrdn zaten senn gorevn bu kaynnn resmn sze gelnlk yapmsŞimdi sevgili arkadaşlarım, bir şey danışmak istiyorum..
çok arızalı bir eltim var benim.. Eşimgil iki erkek kardeş.. kayınvalidem kayınbabam dünya iyisi insanlar.. kızları olmadığı için bize tabiri caizse taparlar.. Lakin eltim inanılmaz geçimsiz bi kız.. Allahtan korkusu kuldan utanması olmayan bir tip..
Şöyleki; ağıza alınmayacak hakaretleri yüzlerine karşı toğluluğun içinde kaç kez kayınvalidemlere söylemiştir..
ve bende el kızı olmama rağmen samimiyetime inanın, hiçbir kusurları yokken...
kaaaaç kez pılını pırtısını toplamıştır boşancam diye..
buraya kadar normal, her ailede olur böyle huzursuzluklar değil mi..
Amma ve lakin heer defasında hiçbirşey olmamış gibi bu arkadaş gerisin geri gelir..
annecim babacım olur bu insanlara karşı..
artık ''arsız'' olarak nitelendiriyoruz..
ama öylesine yaka silktirdiki, artık öylesine insanları korkuttuki,
eşimin ailesi ''aman onlar iyi olsunda biz gitmesekte olur, aman onlar iyi olsunda tek hiçbişey istemiyoruz, aman onlar iyi olsunda gelmeselerde olur vs vs vs ''
aman o yapamaz, aman o bilemez, ay o verirmi bişeyini falan modundalar..
İnanılmaz üstüne titreniyo yani, bildiğiniz gibi değil..
Misal bir akşam yemeğinde, hepimiz sofradayken, kayınvalidem sürekli '' x kızım şundan yedinmi, x kızım şununda tadına bak, kızım çayını dolduruyumu, yok yok ben kalktım kalkma sen doldururum ben'' şeklinde..
anlam veremiyorum ya, kıskanmak değil bu dünyada ikimiz kalsak yine onu kıskanmam ben, eşimin ailesini anlayamıyorum yani, öyle diyelim.. Vay arkadaş demek kötü olmak lazım diyorum
Ha bana kötüler mi , Asslaaaa..
Daha öte git dememişlerdir, haklarını yiyemem.. bir dediğim ikiletilmez..
neysem, yine o akşam yemeği işte; yedi bu hanım kızımız 'eline sağlık' dedi ve gitti kanepeye oturdu..
Ben enayimiyim dedim içimden, kalktım bende oturdum..
kayınvalidem yazaık sofrayı kaldırdı bulaşıkları yerleştirdi, çayı hazırladı, getirdi çayımızı tuttu vs vs
geride üzüldüm yani.. bi yanımda vicdan sızlattı..
annemle telde konuşurken konusu geçti, nasıllar iyilermi diye sordu annem.. anlattım böle böle diye..
Kızdı annem bana, gavura darılıp oruç yiyosun , sana naaptılarda sen insanlara öyle davranıyosun falan dedi..
Şimmdi cidden düşünüyorum fesatlıkmı yapıyorum diye..
aslına bakarsanız bir yanım ''yapanda bir yapmayanda bir kızım, kız neler etti senin gördüğün değeri görüyo'' diyor..
diğer yanım ''boşver Allah bilsin, senlik bişey yokki, sana nekadar iyiler, otur oturduğun yerde, kendini bozma'' diyor
burda beni hiiiçççç tanımayan bilmeyen objektif hatunlara danışayım dedim..
Amma karisik olmus arkadas tekrar tekrar okudum anlamak icin ama bi nebze anlayabildimkısaca kv ve onun eltisini anlatayım kp sülalesinde ailesi en derli toplu kp ailesi birde kp abisinin ailesi,kp en küçük kız kardeşinin ailesi.diğerleri kendi kişisel özelliklerinden dolayı hep hata yapıyorlar.kv eltisi görümcesi ile savaşlı aralarında kişisel çatışmalar bitmez ve küsler.görümcesinin kızı evli bir adamdan çocuk yaptı onu büyütüyor.kv eltisi de ona hep mağna bulurdu.kendi büyük kızı boşanma arifesinde ayrıldı derken hamile kaldı kocası da hapse girdi çocuk doğurdu.kv eltisi de dedi ki görümcenin kızına mağna bulurken başımıza geldi.neyse bebek görmeye gittik eşim kv ben yengemiz diyor Allah olmayana da versin Allah size de versin diyor.o bebek görmesi kv nin kopuş noktası oldu.yengemiz iyi niyette de demiş olabilir sonuçta yeni kaltıldım aileye ben.bi daha konuşmadılar.sonra kaynımla benim hakkımda dedikodu yaptığını söylediler kv iyicene gerildi.neyse,ben sonradan katılan biri olarak eltiler arasında kıskançlık illa oluyor. kv nin bu kadar alınmasından da onu kıskandığını düşünüyorum o da kv yi kıskanıyordur.çünkü kp in kardeşinin aile hayatı biraz şahibeli geçmiş ve pek elinden iş gelen bir insan değil istiyorki yengemiz kızlar okumasa da olur (doğum yapan harici okulunu yarıda bırakan bir kızı daha var)çalışsın beni baksın.bu savaş hiç bitmez illa bir kıskançlık filan varsa fazla samimi olmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?