Klomen+Çatlatma iğnesi ile hamiş kalanlar kalmaya calısanlar ????

O kadar çabuk catlayacak olsa doktor görurdu canım kasık agrimasi iyi bisey benimde igneden önce agrim oluyodu yumurtan büyüdüğü icin ağrıyor merak etme igneden önce catlamaz

Canım gittinmi dr ne dedi ?
Benim demek istedigim suydu zaten dr gidince catladıysa degerlendirmen gereken gunleri soyler igne vurmaz ama catlamadysada gozukur ve igne verip iliski onerir dr

ben bu hafta pazartesi vuruldum iğne ve salı gecesi birlikte olduk. iğne vurulduğumdan beri bel kasık ve baş ağrısı beni öldürdü diyebilirim. o kadar fazla tuvalete çıkıyorum ki kasıklarımda batmalar hissettiğim an, tuvalete koşuyorum ve rahatlıyorum. meğer mesaneme vuruyormuş bende anlamadım. 3 gün önce doktor kontrolüne gittiğimde doktor, rahim duvarımın 14 mm olduğunu ve düşük ilacı vermeyeceğini söyledi. ben hala döllenme gerçekleştiğinden mi yoksa regl öncesi kalınlaşmamı anlamış değilim. regl ime daha 16 gün var. hiç bir cevap alamıyorum sorularıma.

rabbim hakkımzda hayırslını nasip etsn cnm bende adete 6 gün var beklyrm Beklemek zor sabır tukeniyo rabbim ramazan ayı yüzü suyu hürmetine hepimize evlat nasip etsin inşAllah

Bende cumartesi vuruldum iğnemi bir tanecik yumurta oluştu 20 cm inşallah dölleri doktor pazar pazartesi ve carsambayı değerlendirin dedi şu mübarek günlerde inşallah güzel haberler aliriz

Kızlar bu arada ben igne vurulalı 8 gün oldu adete 5 gün var dün test yaptm tek cizgi cıktı 10 dk sonra bida baktım hala tek sonra bıraktım aksama baktm varla yok arası hafif silik bisi umutlanmamaya calısyorum umarm ıgnenin etkisi degildr cunki ignein etkisini kontrl etmek icin ignenin 3 ncü günü test yapmıstm ve netlesmeye yakın ikinci cizgide cıktı baya baya belirgindi sadece kalın degil ince bi cizgiydi neyin nesi neler oluyo acaba

rabbim hakkımzda hayırslını nasip etsn cnm bende adete 6 gün var beklyrm Beklemek zor sabır tukeniyo rabbim ramazan ayı yüzü suyu hürmetine hepimize evlat nasip etsin inşAllah

sizinde mi aynısı oldu? ben ümitli değilim. artık beklemiyorum bile regl olucağım zamanı bekliyorum şuanda. allahım sana nasip etsin inşallah :)

Neden 8 gün önce iğne vurulduğunuzda, regl inize 4 gün kalıyor. Yani iğne vurulduktan 15-16 gün sonra regl olman gerekmezmi? Ayrıca çok erken test yapmışsın. Kanda bile yaptığında yanıltabiliyor. Bence regl nin gecikmesini bekle, boşuna umutlanma canım benim.

Bende cumartesi vuruldum iğnemi bir tanecik yumurta oluştu 20 cm inşallah dölleri doktor pazar pazartesi ve carsambayı değerlendirin dedi şu mübarek günlerde inşallah güzel haberler aliriz

iğneyi vurulduktan yaklaşık 36 saat sonrası için birliktelik en önemlisi. belki ertesi günü içinde uygun olabilir ama 24 saat canlı kaldığından yumurta 36 saat sonrasına bir 24 saat daha ekleyin ve ondan sonra ilişkiye girmesenizde olur. çünkü zamanı geçmiş oluyor bilginize :)

Cumartesi gecesi 3 te iğne yi vuruldum pazar pazartesi degerlendirdik inşallah tutmustur

Canım ben adet takvimi kullanıyorum ona gore 5 günüm var adetin 14 ncü günü igne oldum dr 15.16.17 günlere ilişki pnerdi sonrada gün asırı biz uc gune cok dikkat ettik gerisini pek onemsemedik adet tarihim yumurtlama günüme gore uzaya bilirde yani illa 5 gün sonra olucam diye bisi yok ama kadınlar klubunde ta 2012 de bir anket yapılmıs hamile oldugunuzu catlatma ignesinden kac gün sonra ogrendiniz diye 12,14,18,21 secenekleri koyulmus 12 gununde ogrenen cogunluklu yani benim suan ıgnenin etkisi gecmis gibi bisi cnki testte ikinci cizgi ilk bi saat cıkmadı

peki vurulduktan itibaren mi sayıyorsun? Benim bugün 8.gün 4gün daha mı beklemeliyim bakmak için?

Bende dün çatlatma iğnemi oldum bugün yarın ilişki planlıyoruz Allah nasip ederse dua edin banada arkadaş lar

inşallah. benimde üstünden 8 gün geçti ama inatla kan testi yaptırmıyorum regl mi bekliyorum onada 10 gün kaldı. Gecikirsem koşarak doktoruma gidicem :)
Sen iğnenin ne zaman oldun benim yumurta geç büyüdü 22 günümde 20 cm oldu yani adetim az kaldı ama iğneden sonra 14 bekleyin diolar

kaçta vuruldunuz? Tam 36. saati iyi değerlendirin. inşallah istediğiniz sonucu alırsınız dualarımız sizinle :)
Saat 8:15 gibi bu akşam erken ama yarın oruçlu olacağız sabahı degerlendiremeyecegiz muhtemelen sabah çatlayacak gibi de akşamı bide yarın akşamı düşünüyorum ama inş eşimde uygun olursa bi aksilik çıkmazsa inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…