Klomen+Çatlatma iğnesi ile hamiş kalanlar kalmaya calısanlar ????

evet sabaha denk geliyor ve 36.saat çok önemli. bence bu bi iki gün fedakarlık edebilirsin. ondan sonra akşamı bekleyeceksin ve yumurtalar yorulmaya başlayacak cünkü yaşam süresi kısalıyor ama tabiiki allahın takdiri. olabilirde canım moralini yüksek tut ve düşünme :)

bu gece olan ilişkide ki spermler sabaha kadar canlı kalmaz mı catladiginda direk spermle karşılaşma şansı yüksek değil mi bide 1 gün yaşadığı için sabahtan akşama yarım gün gibi oluyor inş yumurtacigima bişey olmaz ya

benim doktorum vurulduğum için ilişkiyi yasakladı. 36.saatini bekle dedi. o bakımdan söyledim canım yinede siz bilirsiniz

doktor vakit kaybetmeyelim yeni yumurtaların peşinde koşalım dedi. Bugün evde biraz temizlik yapıyım dedim şuan nefesim kesilecek kadar bel ağrım başladı. çok korktum öğrenene kadar iş yapmıcam.

doktor vakit kaybetmeyelim yeni yumurtaların peşinde koşalım dedi. Bugün evde biraz temizlik yapıyım dedim şuan nefesim kesilecek kadar bel ağrım başladı. çok korktum öğrenene kadar iş yapmıcam.
Benimde kaşık sizlamalarim var birde sırt ağrısı bune böyle ya yapma canm yorma kendini

Benimde kaşık sizlamalarim var birde sırt ağrısı bune böyle ya yapma canm yorma kendini

kimisi iğneden sonra normal diyor kimiside bebek yerleşmeye çalışıyordur diyor. bilmiyorum hangisi doğru diye ama 3 ay önce mantardan dolayı böyle ağrılarım olmuştu idrar testi verdim sadece çok az idrarda kan çıktı bunlarda yapabiliyormuş bakalım

İnşallah bebek yerleşmesini canim

peki vurulduktan itibaren mi sayıyorsun? Benim bugün 8.gün 4gün daha mı beklemeliyim bakmak için?
Canım igne vuruldugum gunu saymıyorm cunkü ogun catlama ihtimali yok ve ilişkide yok oyuzfen ertesi gündem itibaren sayıyorm bu igne her insanda kalıcıgı farklı arstrdgma gore kimisinde 12 nci gun bile igne etkisi ile cift cıkıp gebe olmayanlr olms ama benim 8 gunumde cift cizgi flan yok yani ignenin idrardaki etkisi gecmis ama kandaki etkisini bilemycm bu isler neden buladr karısık ya

Benimde kasık agrlrm var igneden sonra 3 ncü günde basladı ama rahatsız edici boyutta degil ve sık sık karında seyirme oluyo ama psikolojik diye dusunyorum umitlenmek istemiyorum evlendgm gunden belli her ay basını boyle beklemektn yoruldm ama yinede Rabbime hamd olsn vardır bir bildigi hepimize yolluycak meleklerimizi insAllah bu topikte ben olmasam bile sizlerin hayırlı haberlerini almayı cok isterim hemde olmayanlara umut olr destek olur rabbim tüm isteyenlere nasip etsin icindede bana

Selamun aleykum kızlarr..
Bende yarın ilk kez klomene başlayacam..
Sizleri takipteyim, insallah guzel haberlerinizi alırım bana umut olursunuzz

KIZLAR ALTA RESİM ATTIM ŞU OKLA İSARETLEDİGİM YERDE COOOOOOOOK BELİRSİZ BİR CİZGİ VARMI YOKSA BENMİ OYLE GORMEK İSTEDİGİM İCİN OYLE GORUYORUM SİZE SORMAK İSTEDİM FİKİRLERNİZE İHTİYACIM VAR SIMDIDEN COK SAOLUN

Eklentiler

• IMG_6079.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 40
Resmi bbüyütmeden bile gördüm cizgiyii
. bencee hamilesinn senn :)

Dillerine sağlık canim benim Rabbim sesimizi duysun insallah... 8.ci günse o zaman ignenin etkisidir kuzum.. Kac gun var adetine?

Kac yasindasın ne kadardır istiyorsun? Tanisalim biraz :)
Ben 19 yasındayım 2016 eylülde evlendm birsürü yegenim vardı benim hepsine bakmıslıgım vardır buyuzden bekarken hep evlenince 2-3 sene cocuk yapmycam kafamı dinliycem derdim ahhhh nasıl bos konusmusum yeni yeni anlıyorum evlendgm gunden itibaren benden bi parca canımdan bi parca olsun istedim birden icime evlat askı dogdu sanki ve ogun bugundr gelmedi gelmiyo melegim infertilitefe butun tetkikleri yaptrdm rahim filmine kadr cektirdim ama olmayınca olmuyo galiba bir problemim yok butun hormon degerlerimde iyi ama vakti zamanı gelmedi sanırım ama sabrım tukeniyor benimde bu arada adım zehra

zehracım. yaşın çok erken. bende 25 olucam ve deneme sonuçlarımda ailemden ve cevremden aldığım ilk tepki vücudumuzun hazır olmadığı. sakın ümitsizliğe kapılma çünkü gerçekten önünde çok uzun bir yolun var. eğer doktor kontrollerinde herseyin normalse sabırla bekle. allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. allah hakkında hayırlısını versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…