Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Kızlar sonuç negatif bu ay da olmadi maalesef içim aciyor hiç bi ay bu kadar kötü hissetmemiştim benim nasibim de yok sanırım eşim de tavır aliyor sanki tükendim gerçekten

Kızlar sonuç negatif bu ay da olmadi maalesef içim aciyor hiç bi ay bu kadar kötü hissetmemiştim benim nasibim de yok sanırım eşim de tavır aliyor sanki tükendim gerçekten
İde bu eşler var işte kötü düşünme önümüzde uzun yol var sabredicez kazanıcaz inşallaj

Evet canım kendi doktoruma geldim gebelik yok bi sıkıntı da yok dedi reglinde gel tedaviye devam edelim dedi aşılama yaptıracam onu biraz araştırayım da adetim de 22 ine zaten bakalim
Belki bikere daha dener iğneyi araştır bakalım inşallah aşılman tutar yüzün güler

Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok yıpratıyor insanı çoook. Kendimi sorgulamaktan alamıyorum kimin ahini aldım hangi günahım engel duamin kabul olmasına diye herkes ne bilim ya biz istemeden oldu falan diyo ben o zaman isyan ediyorum

Şakın isyan etme senin günahınla değil bu iş bizim imtihanımız demek Allah istediğine nasip ediyo biz sonuna kadar uğraşıcaz şifa nerden gelir belli olmaz ben 2 yılı geçti evliyim hiç hamile kalamadım Allah nasip edicek sanada banada isteyen herkese inşallah

benim 10.gün 11 gün 5 dk içinde ikinci çizgi çıkmıştı. bugün 12.gün ve ikinci çizgi o kadar silikleşti ki. sanırım iğne etkisi ve azalıyor o da.
Aa daha belli olmaz yarın tekrarla 12 gün iğnenin etkisi kalmaz bence artık belirtin var mı hiç

Aa daha belli olmaz yarın tekrarla 12 gün iğnenin etkisi kalmaz bence artık belirtin var mı hiç
canım bir yıldan fazladır deniyorum her ay hamile değilken o kadar çok belirtim oldu ki. o yuzden belirti demeye korkuyorum. ama bu ay 9 ve 10. günlerde özellikle kasık ağrılarım çok oldu diğer aylarda olmazdı böyle. göğüs uçlarım dokununca acıyor geçen ay da bu kadar hassas değildi. ayruca ben geçen sene kimyasal gebelik yaşamıştım ve çok baş ağrısı yaşamıştım. dün de çok ağrıdı. ama nezle oldum ona da bağlayabilirim.

Göğüs ucu için genelde herkes belirti diyo mesela bnm bu zamana kadar hiç öyle bişey olmadı inşallah alırız güzel haberini sabah tekrar et testini artık belli olır yarın

Göğüs ucu için genelde herkes belirti diyo mesela bnm bu zamana kadar hiç öyle bişey olmadı inşallah alırız güzel haberini sabah tekrar et testini artık belli olır yarın
ya düne göre çizginin azalması beni üzüyor. yani dün hemen 5 dk içinde çıkan ikinci çizgi bıgün daha sonra çıktı.

lütfen kendini sorgulama. Zaten kendimizi çok yıpratıyoruz bir de kendimizi sorgulamayalım. İçtiğimiz ilaçlar aldığımız hormonlar,çevre baskısı,eşlerin bir şekilde baskısı vs çok yıpranıyoruz zaten çookk. Bu kadar helak olmasak ne iyi olcak ama mumkun mu. hayır

Ta
ya düne göre çizginin azalması beni üzüyor. yani dün hemen 5 dk içinde çıkan ikinci çizgi bıgün daha sonra çıktı.
canım hiç bi zamana çift çizgi görmemiş biri olarak çok da emin değilim ama neticede çift çizgiyi görmüşsün Yani az faha sabır yarın öbür gün kesinleşir inşallah bebişin geliyordur böyle beklemekte en zorudur bi yandan heyacandan kalbim durucak gibi bi yandan korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…