- 4 Ekim 2018
- 510
- 141
- 103
- 26
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Canum ayni gunde igne olmusum.sen hic test yaptin mi
Öyle inan ki artık isyan etmek değil ama biktim tükendimmm doktorlara da güvenim kalmadı sadece para için bu kadar insanı yoruyorlar gibi geliyor artık nasıl hissedeceğimi şaşırdımYa nasil dusunecegimizi şaşırdık. Tabiki hayirlisiysa olsun. Olumsuz dusunsek uzuliyoruz olumlu dusunsek yine cikmayinca uzuluyoruz. Umutlanmaya korktuk yaa. Kismetimizde varsa gelecek zaten tabii.ama cok surec bu.
Canım üzülme elbet olucak zamanını bekliyoruz sadace ki zAten belkide oldu Yani adetine kaç gün kaldıÖyle inan ki artık isyan etmek değil ama biktim tükendimmm doktorlara da güvenim kalmadı sadece para için bu kadar insanı yoruyorlar gibi geliyor artık nasıl hissedeceğimi şaşırdım
Ayin 22 sine canımCanım üzülme elbet olucak zamanını bekliyoruz sadace ki zAten belkide oldu Yani adetine kaç gün kaldı
Benimde 22 Sinde tahmini daha erken değil mi belli olması içinAyin 22 sine canım
Ama çatlatma iğnesi vurulanlarda okuduğum kadarıyla hemen belli oluyor 12. Güne falan geneldeBenimde 22 Sinde tahmini daha erken değil mi belli olması için
Evet benimde okuduğum o şekilde genelde ama evde yapılan testlerde çıkmayanda çok canım hiç belirti var mıAma çatlatma iğnesi vurulanlarda okuduğum kadarıyla hemen belli oluyor 12. Güne falan genelde
Evet benimde okuduğum o şekilde genelde ama evde yapılan testlerde çıkmayanda çok canım hiç belirti var mı[/QUOTE belirtim de yok desem yok kasiklarim agriyo bide sari akintim var iki gündür ki testte illaki çıkardı diyorum zaten önümüzdeki aylara bakacaz mecburen
Doktor kontrolünden sonra bizi de bilgilendir canım. Bakalım ne diyecek. Umarım güzel haberlerle gelirsin.Mecburen devamm ibsallh sizler olumlu sonuçlar alırsınız bu gün doktor kontrolüm var bakalım nasıl bi süreç bizi bekliyor
senin iğneden sonra 13.günün daha. İnan olumsuz düşünmek için erken. benim 12.günüm beklicem bakalım.Canim güzel haberler hiç zannetmiyorum ama tabiki yazarım olumsuzda olsa
Doktordan sonra yaz mutlaka nasıl bi yol izleyecek bundan sonra benim umudum yok ilacın etkisi pek Yok kaşık batması geçti gibi karnım ağrımaya başlar yarın öbür günMecburen devamm ibsallh sizler olumlu sonuçlar alırsınız bu gün doktor kontrolüm var bakalım nasıl bi süreç bizi bekliyor
Sen ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun canımsenin iğneden sonra 13.günün daha. İnan olumsuz düşünmek için erken. benim 12.günüm beklicem bakalım.
Keşke inanki o kadar istiyorum ki kan tahlili verdik 3 saate çıkar dediler saniyeleri sayıyorum ama gram umudum yoksenin iğneden sonra 13.günün daha. İnan olumsuz düşünmek için erken. benim 12.günüm beklicem bakalım.
Ilaclarin etkisi geçmiş olabilir. Ben otururken falan kasiklarim ağrıyor ama sarı akintim da başladı iki gündür ama dün idrar testi negatif cıktı hafif bi çizgi bile yoktuDoktordan sonra yaz mutlaka nasıl bi yol izleyecek bundan sonra benim umudum yok ilacın etkisi pek Yok kaşık batması geçti gibi karnım ağrımaya başlar yarın öbür gün
aa 12 gibi çıkar o zaman.haber ver bize de :)Keşke inanki o kadar istiyorum ki kan tahlili verdik 3 saate çıkar dediler saniyeleri sayıyorum ama gram umudum yok
Veririm tabiki canım:)aa 12 gibi çıkar o zaman.haber ver bize de :)
Hiç belli olmaz canım olumlu düşün olmasada dünyanın sonu değil yola devamKeşke inanki o kadar istiyorum ki kan tahlili verdik 3 saate çıkar dediler saniyeleri sayıyorum ama gram umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?