Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Ya nasil dusunecegimizi şaşırdık. Tabiki hayirlisiysa olsun. Olumsuz dusunsek uzuliyoruz olumlu dusunsek yine cikmayinca uzuluyoruz. Umutlanmaya korktuk yaa. Kismetimizde varsa gelecek zaten tabii.ama cok surec bu.
Öyle inan ki artık isyan etmek değil ama biktim tükendimmm doktorlara da güvenim kalmadı sadece para için bu kadar insanı yoruyorlar gibi geliyor artık nasıl hissedeceğimi şaşırdım

Öyle inan ki artık isyan etmek değil ama biktim tükendimmm doktorlara da güvenim kalmadı sadece para için bu kadar insanı yoruyorlar gibi geliyor artık nasıl hissedeceğimi şaşırdım
Canım üzülme elbet olucak zamanını bekliyoruz sadace ki zAten belkide oldu Yani adetine kaç gün kaldı

Mecburen devamm ibsallh sizler olumlu sonuçlar alırsınız bu gün doktor kontrolüm var bakalım nasıl bi süreç bizi bekliyor

Mecburen devamm ibsallh sizler olumlu sonuçlar alırsınız bu gün doktor kontrolüm var bakalım nasıl bi süreç bizi bekliyor
Doktordan sonra yaz mutlaka nasıl bi yol izleyecek bundan sonra benim umudum yok ilacın etkisi pek Yok kaşık batması geçti gibi karnım ağrımaya başlar yarın öbür gün

Doktordan sonra yaz mutlaka nasıl bi yol izleyecek bundan sonra benim umudum yok ilacın etkisi pek Yok kaşık batması geçti gibi karnım ağrımaya başlar yarın öbür gün
Ilaclarin etkisi geçmiş olabilir. Ben otururken falan kasiklarim ağrıyor ama sarı akintim da başladı iki gündür ama dün idrar testi negatif cıktı hafif bi çizgi bile yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…