Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Bende sizden 1 gün önce iğne vuruldum 1. Günü test yaptım çok hafif bi silik oldu ama başka testim yok eşim de almıyor dr gideriz yapıpta moralimizi bozmayalım diyo garibimin gram umudu yok tabi

Yok ben 2 sinde sabah olmuştum karından yapmıştık hatta daha iyi olur diye ama bakalım tabi hiç bi belirtim yok da bazen kasiklarim sızlıyor o kadar
s
Yok ben 2 sinde sabah olmuştum karından yapmıştık hatta daha iyi olur diye ama bakalım tabi hiç bi belirtim yok da bazen kasiklarim sızlıyor o kadar
Senin bugun 12.gun.keske testin olsaydi.

Keske testin olsaydi derken testin olsaydi ve tekrar test yapsaydin demek istedim bu arada. Olumsuz dusunmedim canim.asla. hem hamileler hissedermis.olumlu hissediyorsan bu da iyi bir belirti
Canım komşuma mesaj atmıştım onlarda bebk istiyorlar ondan test aldım yaptım 10 dk oldu bembeyaz tek çizgi negatif yani

Ama hafifte olsa çıkması lazımdı bence ama hayırlısı artık demekki kısmetin de yokmuş
Ya nasil dusunecegimizi şaşırdık. Tabiki hayirlisiysa olsun. Olumsuz dusunsek uzuliyoruz olumlu dusunsek yine cikmayinca uzuluyoruz. Umutlanmaya korktuk yaa. Kismetimizde varsa gelecek zaten tabii.ama cok surec bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…