- 4 Ekim 2018
- 510
- 141
- 103
- 26
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
İğne ne zaman oldun canım
Canum ayni gunde igne olmusum.sen hic test yaptin mi3 ekim çarşamba günü oldum canm
Ben test yaptim bugun.5 dk icinde ikinci cizgi cikti ama silik tabi. Yarin ve obur gun tekrar edicem.11 gunde igne etkisi gitmemis.olabilir
Ayy inşallah iğne etkisinden değil-dir kurudukça netleşmedi mi pekiBen test yaptim bugun.5 dk icinde ikinci cizgi cikti ama silik tabi. Yarin ve obur gun tekrar edicem.11 gunde igne etkisi gitmemis.olabilir
Kurudukca netlesiyor canimAyy inşallah iğne etkisinden değil-dir kurudukça netleşmedi mi peki
Kurudukca netlesiyor canim
Sen hic test yaptin mi peki canim
10. Günü yazacaktimBende sizden 1 gün önce iğne vuruldum 1. Günü test yaptım çok hafif bi silik oldu ama başka testim yok eşim de almıyor dr gideriz yapıpta moralimizi bozmayalım diyo garibimin gram umudu yok tabi
Sen de ayin 3 unde vurulmustun diye hatirliyorum10. Günü yazacaktim
Yok ben 2 sinde sabah olmuştum karından yapmıştık hatta daha iyi olur diye ama bakalım tabi hiç bi belirtim yok da bazen kasiklarim sızlıyor o kadarSen de ayin 3 unde vurulmustun diye hatirliyorum
sYok ben 2 sinde sabah olmuştum karından yapmıştık hatta daha iyi olur diye ama bakalım tabi hiç bi belirtim yok da bazen kasiklarim sızlıyor o kadar
Senin bugun 12.gun.keske testin olsaydi.Yok ben 2 sinde sabah olmuştum karından yapmıştık hatta daha iyi olur diye ama bakalım tabi hiç bi belirtim yok da bazen kasiklarim sızlıyor o kadar
Aynen ama olumsuz olduğunu düşünmüyorum ben canım yas
Senin bugun 12.gun.keske testin olsaydi.
Hamileler hissedermis bence.ben de bunaynoljmlu hissediyorum yaa.Aynen ama olumsuz olduğunu düşünmüyorum ben canım ya
Aynen ama olumsuz olduğunu düşünmüyorum ben canım ya
Keske testin olsaydi derken testin olsaydi ve tekrar test yapsaydin demek istedim bu arada. Olumsuz dusunmedim canim.asla. hem hamileler hissedermis.olumlu hissediyorsan bu da iyi bir belirtis
Senin bugun 12.gun.keske testin olsaydi.
Canım komşuma mesaj atmıştım onlarda bebk istiyorlar ondan test aldım yaptım 10 dk oldu bembeyaz tek çizgi negatif yaniKeske testin olsaydi derken testin olsaydi ve tekrar test yapsaydin demek istedim bu arada. Olumsuz dusunmedim canim.asla. hem hamileler hissedermis.olumlu hissediyorsan bu da iyi bir belirti
Yarin obur gun tekrar dene canim.olsa bile 12.gunde cikmamis olma ihtimali yuksek bence.kan testi olsa cikar kesin ama idrarda cikmasi icin erken olabilirCanım komşuma mesaj atmıştım onlarda bebk istiyorlar ondan test aldım yaptım 10 dk oldu bembeyaz tek çizgi negatif yani
Ama hafifte olsa çıkması lazımdı bence ama hayırlısı artık demekki kısmetin de yokmuşYarin obur gun tekrar dene canim.olsa bile 12.gunde cikmamis olma ihtimali yuksek bence.kan testi olsa cikar kesin ama idrarda cikmasi icin erken olabilir
Ya nasil dusunecegimizi şaşırdık. Tabiki hayirlisiysa olsun. Olumsuz dusunsek uzuliyoruz olumlu dusunsek yine cikmayinca uzuluyoruz. Umutlanmaya korktuk yaa. Kismetimizde varsa gelecek zaten tabii.ama cok surec bu.Ama hafifte olsa çıkması lazımdı bence ama hayırlısı artık demekki kısmetin de yokmuş
E canım ozman bebiş var demek mi ay inşallah öyledirBen test yaptim bugun.5 dk icinde ikinci cizgi cikti ama silik tabi. Yarin ve obur gun tekrar edicem.11 gunde igne etkisi gitmemis.olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?