Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

yine genç yaşta anne olursun tatlım yaa. 29 ne ki. 29-30 yaşları anne olmak için en ideal yaşlar. ayrıca bir çok insan mezun oluyo evleniyor filan ancak o yaşlarda anne oluyor.
Aynen öyle oluyor aslında bende ancak evlenebildim 14 aya girdim hayırlısı bakalım artık. Hadi test yap bizede fotosunu at sabah ilk idrarla yapsaydın aslında iyi olurdu

Kızlar gece rüyamda eşim bana çiçek amis bide diyorki sana yüzükte aldım ama yarın vercem diyordu anlayan varmi kızlar

O da her defasında değişiyor ki.mesela çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oldum bi kere.biş kere 16 gün sonra. bilemiyorum ki canım bu defa nasıl olcak. yarın 14.günü.
Aslında en güzeli kan vermen ama oda ayrı bi stres yarın tekrarla artık varsa çıkar 14. Gün canım senn için dua ediyorum

O da her defasında değişiyor ki.mesela çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oldum bi kere.biş kere 16 gün sonra. bilemiyorum ki canım bu defa nasıl olcak. yarın 14.günü.
Canım inşallah hamilesindir yarın ki testin daha koyu çıkar umarım stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…