- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Aynen öyle oluyor aslında bende ancak evlenebildim 14 aya girdim hayırlısı bakalım artık. Hadi test yap bizede fotosunu at sabah ilk idrarla yapsaydın aslında iyi olurduyine genç yaşta anne olursun tatlım yaa. 29 ne ki. 29-30 yaşları anne olmak için en ideal yaşlar. ayrıca bir çok insan mezun oluyo evleniyor filan ancak o yaşlarda anne oluyor.
Günaydın kızlarraynen canım insan korunduğuna isyan ediyo bazen.
yaa yapıcam da korkuyorum yaa.dün gece çıkmadı hiç ikinci çizgi.Aynen öyle oluyor aslında bende ancak evlenebildim 14 aya girdim hayırlısı bakalım artık. Hadi test yap bizede fotosunu at sabah ilk idrarla yapsaydın aslında iyi olurdu
canım ben anlamam ama ne zaman test sonucunu alcaksın. merakla bekliyoruz. hadi güzel haber ver de umut ol bizeKızlar gece rüyamda eşim bana çiçek amis bide diyorki sana yüzükte aldım ama yarın vercem diyordu anlayan varmi kızlar
Tatlım sonucu. Çıkmıştır ama 2 de gidicem malum çocukları okula birakcam öyle canmcanım ben anlamam ama ne zaman test sonucunu alcaksın. merakla bekliyoruz. hadi güzel haber ver de umut ol bize
anladım canım bekliyorz.Tatlım sonucu. Çıkmıştır ama 2 de gidicem malum çocukları okula birakcam öyle canm
Zor bi durum kendini hazır hissettiğinde yap canımyaa yapıcam da korkuyorum yaa.dün gece çıkmadı hiç ikinci çizgi.
canımm yaotım testi yarım saat filan sonra böyle belli belirsiz çizgi çıktı. ama çoookk silik yanii. hiç bilemedim kiZor bi durum kendini hazır hissettiğinde yap canım
Canım hemen çıkmadı mı inşallah hamişsindir canım yaacanımm yaotım testi yarım saat filan sonra böyle belli belirsiz çizgi çıktı. ama çoookk silik yanii. hiç bilemedim ki
hemen çıkmadı canım yaa böyle 15-20 dk ya da yarım saat sonra filan belirmeye başladıCanım hemen çıkmadı mı inşallah hamişsindir canım yaa
yok canım hemen çıkmadı. 15-20 dk ya da yarım saat filan sonra belirmeye başladı işteCanım hemen çıkmadı mı inşallah hamişsindir canım yaa
Ğnşallah ya hiç çıkmadı değil yine yarını bekliycez demek kesinleşsin diye ama var galiba ya ben kal saat geçse çıkmıyorduhemen çıkmadı canım yaa böyle 15-20 dk ya da yarım saat sonra filan belirmeye başladı
ay inşallah canım yaa.öğleden sonra yeniden yaparım.Ğnşallah ya hiç çıkmadı değil yine yarını bekliycez demek kesinleşsin diye ama var galiba ya ben kal saat geçse çıkmıyordu
Şimdi bide yatını bekle yarım adet günü müay inşallah canım yaa.öğleden sonra yeniden yaparım.
O da her defasında değişiyor ki.mesela çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oldum bi kere.biş kere 16 gün sonra. bilemiyorum ki canım bu defa nasıl olcak. yarın 14.günü.Şimdi bide yatını bekle yarım adet günü mü
Aslında en güzeli kan vermen ama oda ayrı bi stres yarın tekrarla artık varsa çıkar 14. Gün canım senn için dua ediyorumO da her defasında değişiyor ki.mesela çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oldum bi kere.biş kere 16 gün sonra. bilemiyorum ki canım bu defa nasıl olcak. yarın 14.günü.
saol canım benim. gogus ucu sızlaması sence belirti midir?Aslında en güzeli kan vermen ama oda ayrı bi stres yarın tekrarla artık varsa çıkar 14. Gün canım senn için dua ediyorum
Canım inşallah hamilesindir yarın ki testin daha koyu çıkar umarım stres yapmaO da her defasında değişiyor ki.mesela çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oldum bi kere.biş kere 16 gün sonra. bilemiyorum ki canım bu defa nasıl olcak. yarın 14.günü.
inşallah canım benim çok saol. ya bişey sorcam sadece göğüs uçlarımda ağrı var. bugün de yoğunlaştı hatta. hiç böyle hamilelik belirtisi duydunuz mu?Canım inşallah hamilesindir yarın ki testin daha koyu çıkar umarım stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?