- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
aynen canım yaa çok zor. ahh yarın bikoyulaşsa su test koşa koşa kan testine giderdim.Ta
canım hiç bi zamana çift çizgi görmemiş biri olarak çok da emin değilim ama neticede çift çizgiyi görmüşsün Yani az faha sabır yarın öbür gün kesinleşir inşallah bebişin geliyordur böyle beklemekte en zorudur bi yandan heyacandan kalbim durucak gibi bi yandan korku
İnşallah inşallah yarın yaz mutlaka güzel haberi bizede umut oluraynen canım yaa çok zor. ahh yarın bikoyulaşsa su test koşa koşa kan testine giderdim.
Valla ben bile heyecanlıyım yani :))İnşallah inşallah yarın yaz mutlaka güzel haberi bizede umut olur
ben çok fazla umutlu değilim ama tabi regl olana kadar da umut bitmez :)İnşallah inşallah yarın yaz mutlaka güzel haberi bizede umut olur
Kesinlikle bi kere olmuş yine olır şükür bizde ve eşlerde önemli sorunlar Yokben çok fazla umutlu değilim ama tabi regl olana kadar da umut bitmez :)
öyle tabi canım. inşallah olcak. sabır diliyorum hepimize sadeceKesinlikle bi kere olmuş yine olır şükür bizde ve eşlerde önemli sorunlar Yok
Canım çok sağol ya inşallah rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün hayırlı haberlerini alalım inşallah senin yaş kaçtı bu aradaŞakın isyan etme senin günahınla değil bu iş bizim imtihanımız demek Allah istediğine nasip ediyo biz sonuna kadar uğraşıcaz şifa nerden gelir belli olmaz ben 2 yılı geçti evliyim hiç hamile kalamadım Allah nasip edicek sanada banada isteyen herkese inşallah
Ya şarjım bitti yeni eve geldim sayılır. Ben doktora gitmek için şehir degistiriyorum her defasında.canim ıyiki varsınız yaa en yakınlarım bile bilmiyor böyle sıkıntılarımı beni rahatlattiniz. Sende olumsuz düşünme aynı marka testler bile bazen aynı sonucları vermeyebiliyor içini rahat tut bol bol dua oku inşallah güzel haberlerle geleceksinlütfen kendini sorgulama. Zaten kendimizi çok yıpratıyoruz bir de kendimizi sorgulamayalım. İçtiğimiz ilaçlar aldığımız hormonlar,çevre baskısı,eşlerin bir şekilde baskısı vs çok yıpranıyoruz zaten çookk. Bu kadar helak olmasak ne iyi olcak ama mumkun mu. hayır
Canım ben hiç anlamam ya doktor ne söyledi senin de kontrolün vardı beta hcg yükselmiş miKızlar anlayan varsa bakabilirmsnz
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7
Kuzum kan verdim yarın sabahcikacakCanım ben hiç anlamam ya doktor ne söyledi senin de kontrolün vardı beta hcg yükselmiş mi
Hayırlısı olsun canım bence herşey daha da güzel olacakKuzum kan verdim yarın sabahcikacak
Ğnşallah nasip sana güçlü ol diyorum ama ben adet olunca aynı yıkımı yaşıycam yaşım 27 baya oldumCanım çok sağol ya inşallah rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün hayırlı haberlerini alalım inşallah senin yaş kaçtı bu arada
Saol canim. Benim testler 12.gunden sonra negatif cikmaya basladi.ama yarin ve obur gun yani 13.ve 14.gune kadar cikma ihtimali var tabi.Ya şarjım bitti yeni eve geldim sayılır. Ben doktora gitmek için şehir degistiriyorum her defasında.canim ıyiki varsınız yaa en yakınlarım bile bilmiyor böyle sıkıntılarımı beni rahatlattiniz. Sende olumsuz düşünme aynı marka testler bile bazen aynı sonucları vermeyebiliyor içini rahat tut bol bol dua oku inşallah güzel haberlerle geleceksin
Ben de 3 aya 29 olacam canım yani aslında hep hayalimde genç yaşta anne olmak vardı ama kısmet olmadiĞnşallah nasip sana güçlü ol diyorum ama ben adet olunca aynı yıkımı yaşıycam yaşım 27 baya oldum
Inşallah yarın yine yap bize müjdeli haberlerini ver tatlım kendini olumsuzluğa kaptırma lütfenSaol canim. Benim testler 12.gunden sonra negatif cikmaya basladi.ama yarin ve obur gun yani 13.ve 14.gune kadar cikma ihtimali var tabi.
Evet bende öyle isterdim ama olmadı yanş sanki korunmayı bırakınca hemen olucakmıl gibi deli gibi dikkat ediyordum boşunaymış zatenBen de 3 aya 29 olacam canım yani aslında hep hayalimde genç yaşta anne olmak vardı ama kısmet olmadi
günaydın canım. yapcam bugün de bakalım. ama testler 12. güne kadar yalancı pozitif verebiliyor bunu görmüş olduk. bugün 13.gün. ayy inşallh görürürüm poztifi. çok da umudum kalmadı amaInşallah yarın yine yap bize müjdeli haberlerini ver tatlım kendini olumsuzluğa kaptırma lütfen
yine genç yaşta anne olursun tatlım yaa. 29 ne ki. 29-30 yaşları anne olmak için en ideal yaşlar. ayrıca bir çok insan mezun oluyo evleniyor filan ancak o yaşlarda anne oluyor.Ben de 3 aya 29 olacam canım yani aslında hep hayalimde genç yaşta anne olmak vardı ama kısmet olmadi
aynen canım insan korunduğuna isyan ediyo bazen.Evet bende öyle isterdim ama olmadı yanş sanki korunmayı bırakınca hemen olucakmıl gibi deli gibi dikkat ediyordum boşunaymış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?