Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

aynen canım yaa çok zor. ahh yarın bikoyulaşsa su test koşa koşa kan testine giderdim.

Canım çok sağol ya inşallah rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün hayırlı haberlerini alalım inşallah senin yaş kaçtı bu arada

Ya şarjım bitti yeni eve geldim sayılır. Ben doktora gitmek için şehir degistiriyorum her defasında.canim ıyiki varsınız yaa en yakınlarım bile bilmiyor böyle sıkıntılarımı beni rahatlattiniz. Sende olumsuz düşünme aynı marka testler bile bazen aynı sonucları vermeyebiliyor içini rahat tut bol bol dua oku inşallah güzel haberlerle geleceksin

Saol canim. Benim testler 12.gunden sonra negatif cikmaya basladi.ama yarin ve obur gun yani 13.ve 14.gune kadar cikma ihtimali var tabi.

Inşallah yarın yine yap bize müjdeli haberlerini ver tatlım kendini olumsuzluğa kaptırma lütfen
günaydın canım. yapcam bugün de bakalım. ama testler 12. güne kadar yalancı pozitif verebiliyor bunu görmüş olduk. bugün 13.gün. ayy inşallh görürürüm poztifi. çok da umudum kalmadı ama

Ben de 3 aya 29 olacam canım yani aslında hep hayalimde genç yaşta anne olmak vardı ama kısmet olmadi
yine genç yaşta anne olursun tatlım yaa. 29 ne ki. 29-30 yaşları anne olmak için en ideal yaşlar. ayrıca bir çok insan mezun oluyo evleniyor filan ancak o yaşlarda anne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…