- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
İğneden sonraki kaçıncı gününüz bugün ? Göğüs ucu ağrısı, acısı hamilelik belirtisidir. Ama iğnenin etkisi de olabilir ondan sordum ?inşallah canım benim çok saol. ya bişey sorcam sadece göğüs uçlarımda ağrı var. bugün de yoğunlaştı hatta. hiç böyle hamilelik belirtisi duydunuz mu?
canım 13 gün önce iğne oldumİğneden sonraki kaçıncı gününüz bugün ? Göğüs ucu ağrısı, acısı hamilelik belirtisidir. Ama iğnenin etkisi de olabilir ondan sordum ?
gerçekten miii. çok şaşırdım yaa. çok umutlanmıştık. ama tabiki sağlık olsun. yeni ay yeni başlangıç. noolur kendini çok üzme.Kızlarrr sonucum kocaman 0.1 umutlarım tükendi artik olmadı bu ayda olmadi
..
Evet canım benim duyduğum göğüs ucu hassaslaşması belirti ama iğne olduğu icin bilmiyorum gerçi iğnenin etkisi kalmamıştır artık inşallah psikolojik değildircanım 13 gün önce iğne oldum
evet iğneden de olabilir canım. çok saol ilgin için. ilk 5 dkdan sonra çıkan ikinci çizgiler de doğru olmuyor genelde. olmazsa da sağlık olsun napalım.Evet canım benim duyduğum göğüs ucu hassaslaşması belirti ama iğne olduğu icin bilmiyorum gerçi iğnenin etkisi kalmamıştır artık inşallah psikolojik değildir
Yaa sonuç 23 çıktı demistin sanki cuma günü Ayy Canım çok üzüldüm bizde çok umutlandirdik seni heveslendirdik hakkini helal etKızlarrr sonucum kocaman 0.1 umutlarım tükendi artik olmadı bu ayda olmadi
..
Ne demek canım burda dertleşiyoruz akrabayla bile böyle olmuyo bazen daha önümüzde zaman çok elbet şifamız bizi bulucakevet iğneden de olabilir canım. çok saol ilgin için. ilk 5 dkdan sonra çıkan ikinci çizgiler de doğru olmuyor genelde. olmazsa da sağlık olsun napalım.
Olurmunoyle şey kuzum helal olsn öğün evet öyle çıkmıştı ama bugün 0.1 cıktıYaa sonuç 23 çıktı demistin sanki cuma günü Ayy Canım çok üzüldüm bizde çok umutlandirdik seni heveslendirdik hakkini helal et
Kızlarrr sonucum kocaman 0.1 umutlarım tükendi artik olmadı bu ayda olmadi
..
üzülme canım hiç bişeyin sonu değil tekrar deneyeceksin sağlık olsun Yani ilacın etkisi miymiş önceki sonuçKızlarrr sonucum kocaman 0.1 umutlarım tükendi artik olmadı bu ayda olmadi
..
Binevi oyle ama hastane cihazda bozuktu ondanda yüksek çıkmıştır dediüzülme canım hiç bişeyin sonu değil tekrar deneyeceksin sağlık olsun Yani ilacın etkisi miymiş önceki sonuç
Hay Allah ya yani umutlanmak ne kötü böyle inşallah bu son olur bidahakine güzel haberler alırızBinevi oyle ama hastane cihazda bozuktu ondanda yüksek çıkmıştır dedi
Inşallah balim çok sagolHay Allah ya yani umutlanmak ne kötü böyle inşallah bu son olur bidahakine güzel haberler alırız
Naptın canım var mı gelen gidenevet iğneden de olabilir canım. çok saol ilgin için. ilk 5 dkdan sonra çıkan ikinci çizgiler de doğru olmuyor genelde. olmazsa da sağlık olsun napalım.
Naptın canım var mı gelen giden
İnşallah olmassın canım çok kalpten söylüyorum şurda bari senn güzel haberini alalım ya daha pazara çok varsu ana kadar gelen giden bişey yok canım. bugün 14.gün. pazar gününe kadar regl olurum sanırım. sabah erken bi etst yaptım. normal idrar testlerinden.yaklaşık yarım saat snra çoookk silik ikinci çizgi belirdi ama tabi çok umutlu gelmedi bana.
canım benim inşallah. ayy hepimiz teker teker güzel haberler vercez inş. zamanı var demek kiİnşallah olmassın canım çok kalpten söylüyorum şurda bari senn güzel haberini alalım ya daha pazara çok var
İnşallah benmde karnım ağrımaya başladı 4 5 gün adetime gelicek yanicanım benim inşallah. ayy hepimiz teker teker güzel haberler vercez inş. zamanı var demek ki
gelmeyebilir canım. iyi düşünelim bakalım. zaten adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış.İnşallah benmde karnım ağrımaya başladı 4 5 gün adetime gelicek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?