Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

inşallah canım benim çok saol. ya bişey sorcam sadece göğüs uçlarımda ağrı var. bugün de yoğunlaştı hatta. hiç böyle hamilelik belirtisi duydunuz mu?
İğneden sonraki kaçıncı gününüz bugün ? Göğüs ucu ağrısı, acısı hamilelik belirtisidir. Ama iğnenin etkisi de olabilir ondan sordum ?

Evet canım benim duyduğum göğüs ucu hassaslaşması belirti ama iğne olduğu icin bilmiyorum gerçi iğnenin etkisi kalmamıştır artık inşallah psikolojik değildir
evet iğneden de olabilir canım. çok saol ilgin için. ilk 5 dkdan sonra çıkan ikinci çizgiler de doğru olmuyor genelde. olmazsa da sağlık olsun napalım.

evet iğneden de olabilir canım. çok saol ilgin için. ilk 5 dkdan sonra çıkan ikinci çizgiler de doğru olmuyor genelde. olmazsa da sağlık olsun napalım.
Ne demek canım burda dertleşiyoruz akrabayla bile böyle olmuyo bazen daha önümüzde zaman çok elbet şifamız bizi bulucak

İnşallah olmassın canım çok kalpten söylüyorum şurda bari senn güzel haberini alalım ya daha pazara çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…