- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Öyle diyorlarda artık anlıyorum ben hep aynı ağrılar olduğu için olsun adette tekrar gidicem doktora belki tekrarlar aynı tedaviyigelmeyebilir canım. iyi düşünelim bakalım. zaten adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış.
bekleyelim canım benim.zaten yapabilceğimiz başka bişey de yok. regl olana kadar umut hep var.Öyle diyorlarda artık anlıyorum ben hep aynı ağrılar olduğu için olsun adette tekrar gidicem doktora belki tekrarlar aynı tedaviyi
Canım zaten senn 14 gün oldu artık bu kadar iğne etkisi devam etmez bence acaba kan testi mi yaptırsanbekleyelim canım benim.zaten yapabilceğimiz başka bişey de yok. regl olana kadar umut hep var.
canım benim ben 16.gün görürsem ikinci çizgi ancak kan testine gideyim diyorum. yaa çünkü o 0,1 li sonuçları görmeye hiç gücüm yokCanım zaten senn 14 gün oldu artık bu kadar iğne etkisi devam etmez bence acaba kan testi mi yaptırsan
Çok haklısın canım doğru çoğu gitti azı kaldı bekle 2 gün daha inşallah vardır bebiş sen yine dikkat et hareketlerine fln bol su içcanım benim ben 16.gün görürsem ikinci çizgi ancak kan testine gideyim diyorum. yaa çünkü o 0,1 li sonuçları görmeye hiç gücüm yok
ya grip oldum zaten 3 gündür fena.geçsin bakalım 2 gün daha. çok sanırsızım aslında ama dediğim gibi hiç cesaretim yok olumsuzlukla yüzleşmeye.Çok haklısın canım doğru çoğu gitti azı kaldı bekle 2 gün daha inşallah vardır bebiş sen yine dikkat et hareketlerine fln bol su iç
Bu arada ilk gebeligim evlendigim ay kendiliginden oluştu 9 yaşında bi kızım var,2.bebek için uğraşıyorum.Geçen sene 9 haftalık bi düşügüm oldu,yine kendiligimden hamile kalmıştım onda daBu ay bende klomen kullandım kızlar sabah akşam 1er tane içtim.2 gün önce bitti ilacım.Sabah dra gittim ultrasonla baktı,yumurta oluşmamış dedi.Ama şöyle bişey var bende pco var ve adet döngüm 33gün.Yani adetin 21.günü yumurtlamam oluyor.Bugün daha adetin 12.günü.Yani demem o ki,şimdi yumurta oluşmamış acaba bu 9 gün içinde oluşabilir mi?
Ihlamur falan kurtarmaya bak canım nolur nolmaz ilaç alma yineya grip oldum zaten 3 gündür fena.geçsin bakalım 2 gün daha. çok sanırsızım aslında ama dediğim gibi hiç cesaretim yok olumsuzlukla yüzleşmeye.
Merhaba canım Allah bağışlasın yavrunu olır canım benim 26 gümde bir adet olmama rağmen 14. Gün çatladı yumurtam inşallah gğzel ilerler herşey senn içinBu arada ilk gebeligim evlendigim ay kendiliginden oluştu 9 yaşında bi kızım var,2.bebek için uğraşıyorum.Geçen sene 9 haftalık bi düşügüm oldu,yine kendiligimden hamile kalmıştım onda da
aynen aynen canım. çok umutlu değilim ama belli olmaz. ya bi de göğüs uçlarındaki aşırı hassasiyet beni umutlandırıyor. böyle olmazdı hiç.Ihlamur falan kurtarmaya bak canım nolur nolmaz ilaç alma yine
Olsun canım sen tedbirini al gerisi Allah tan çokda umutlanma sonrası daha kötü oluyo inancımız tam bu ay olmazsa öbür ay yola devamaynen aynen canım. çok umutlu değilim ama belli olmaz. ya bi de göğüs uçlarındaki aşırı hassasiyet beni umutlandırıyor. böyle olmazdı hiç.
aynen canım. olmazsa yola devamOlsun canım sen tedbirini al gerisi Allah tan çokda umutlanma sonrası daha kötü oluyo inancımız tam bu ay olmazsa öbür ay yola devam
Çok haklısın canim am doktorun da iyisine dusmek lazım gerçekten bizler pek çok şeyi bilmiyoruz burda birbirimize sorarak öğreniyoruz çoğu şeyiarkadaşlar bende sizin gibi her ay umutla bekleyenlerdenim ama beklemeyin doktora gidin muhakkak. cumartesi doktora gittim hsg istedi ve tüplerim kapalı çıktı 1 yılım böylelikle boşa geçmiş oldu hayırlısı demekki diyorum.tüplere bakılmadan klomenmiş çatlatma iğnesiymiş ne işe yararki önce genel muayenenizi ve hsg nizi yaptırın sorun yoksa beklersiniz sıkıntı varsa tedavinize bakarsınız
onda haklısın canım. İlk etapta özele gitmek lazım orda genelde rahim filmi istiyorlar çünki. İhmale gelmiyor malesefÇok haklısın canim am doktorun da iyisine dusmek lazım gerçekten bizler pek çok şeyi bilmiyoruz burda birbirimize sorarak öğreniyoruz çoğu şeyi
Inşallah hayırla sonuçlanir bekleyişin canimMerhaba kızlar ben özel hastaneye gittim. Bana da klomen ve çatlatma iğnesi verdi bi sıkıntın yok eğer olmazsa tetkik yaparız yumurtan büyüyor mu büyümüyor mu onu gözlemlememiz lazım dedi. Ve 18 19 mm büyüklüğünde 2 yumurtam vardı. Ve dr çok iyi gelişmiş dedi. Şuan beklemedeyim
Sağol canım inşallahInşallah hayırla sonuçlanir bekleyişin canim
Sağol canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?