- 17 Ekim 2018
- 67
- 29
- 8
- 28
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Canım iki seçenekten biri. Ama bilemeyiz. Bugün yarın belli olur. Adet olmazsan bi test yap. Sonucunu bize söyle rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinArkadaşlar bende 3 ekimde iğnemi oldum adetim 3 gün sonra bugün kahverengi lekelenmeler gördüm ve kasik agrım var acaba yerleşme kanamasımidir yardımcı olurmusunz
Canım naptın adet oldun mu merak ettim senibekleyelim canım benim.zaten yapabilceğimiz başka bişey de yok. regl olana kadar umut hep var.
Canım iki seçenekten biri. Ama bilemeyiz. Bugün yarın belli olur. Adet olmazsan bi test yap. Sonucunu bize söyle rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Canim Normalde adetim hep gecikir ilk defa böyle bisey yaşadım adet olmazsam salı günü hastaneye giderim rabbim hepimize nasip etsin insalah
İğne düzene sokabiliyor canım. Rabbimden umut kesilmez. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun.
Ben iğne olalı 5 gün oldu canım. Sık idrara çıkıyorum delirmek üzereyim :) kasıklarımda batma var ama iğne etkisindendir. Çünkü belirti için çok erkenInşallah bakalım ya kısmet sen ne durumdasın canm varmı daha adetine
Merhaba canım benmde 22 sinde adetim 11 gün oldu iğne olalı acaba sende hala devam ediyor mu iğnenin etkisiInşallah bakalım ya kısmet sen ne durumdasın canm varmı daha adetine
Ben iğne olalı 5 gün oldu canım. Sık idrara çıkıyorum delirmek üzereyim :) kasıklarımda batma var ama iğne etkisindendir. Çünkü belirti için çok erken
Merhaba canım benmde 22 sinde adetim 11 gün oldu iğne olalı acaba sende hala devam ediyor mu iğnenin etkisi
İnşallah canım test yapmadın mı senn baya zaman geçmişYok canım iğne etkisi kalmamıştır bende çünkü bugün 16.günüm iğneyi 3 ekimde oldum şuanda kasiklarimda batma var halsizim biraz sabah kahverengi lekelenmem oldu ama kesildi inşallah yerleşme kanamasıdirinşallah hepimiz güzel haberler alırız
İnşallah canım test yapmadın mı senn baya zaman geçmiş
Ğnşallah hayırlısı olur hakkındaYok canım adetim 22snde benimde pazartesi günü daha 3 gün var o yüzden yapmadım bekliycem artık pazartesi adet olmazsam salı sabah hastaneye giderm
Ğnşallah hayırlısı olur hakkında
Adet ağrılarım var sadace kendimi dinlemek istemiyorum sonrası daha kötü oluyo adetimi bekliyorum Yani maalesefAmin inşallah senin belirtilerin varmı afetine az kalmış çünkü
Adet ağrılarım var sadace kendimi dinlemek istemiyorum sonrası daha kötü oluyo adetimi bekliyorum Yani maalesef
Kesinlikle. Öyle desemde boşa yani Allah bize yardım etsin inş güzel haberler alırız da artık kendimize gelirizKendini dinlememek mümkün değil ya ne kadar düşünmicem desemde düşünmeden sadece 1 dk durabiliyorum elde değil yani bende de ara ara agrım oluyo ama henüz bisey yok bakalım
Kesinlikle. Öyle desemde boşa yani Allah bize yardım etsin inş güzel haberler alırız da artık kendimize geliriz
Inşallah kızlar sizden iyi haberler gelir de bizede umut olursunuzKesinlikle. Öyle desemde boşa yani Allah bize yardım etsin inş güzel haberler alırız da artık kendimize geliriz
Benim regli hala başlamadi kızlar iğne den sonra 17 günüm benim sizce ortalama ne kadar sürede oluyordu ya. Regli için bitkisel sökütücü ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?