Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

O senin adet tarihine bağlı canım benimde 17 . Günüm ama adetim pazartesi günü ona gore hesaplaman lazm
22 sine normalde o tarihi bekleyecez o zaman canım tşk ederim cevabın için araştırdım genel de gebelik olmayınca iğne den 14 15 gün sonra yazıyor o dan şüpheye düştüm

22 sine normalde o tarihi bekleyecez o zaman canım tşk ederim cevabın için araştırdım genel de gebelik olmayınca iğne den 14 15 gün sonra yazıyor o dan şüpheye düştüm

Rica ederim canım benim de 22sinde ama çok sancim var bide ara ara kahverengi lekenmeler görüyorum adet mi olacam yerleşme kanaması mi bilmiyorm sende varmı bisey belirti falan

Arkadaşlar ve malesef adet oldum
Hayırlısı olsun canım üzülme adet denek yeni döngünün başlaması demek bu bile bi umut inşallah bu ay herşey güzel olacak diye yola çık. Ben pazartesi kan tahlili yaptirmistim yani bu ayda olmamıştı adeti bekliyorum ama hiçbi belirti yok bitkisel çaylar falan içiyorum ama yok henüz ama çok fazla denecek kadar sarı akintim var yaa

Olsun canım hayırlısı olsun senin içinde beklemekten başka çaremiz yok malesef

Kızlar iğnenin 7. Günü. Sol kasığımda batmalar oluyor ve sık idrara çıkıyorum. Bişey söyleyin
Öncelikle canım rabbim gönlüne göre versin. Iğne den sonra oluyor öyle bendede olmuştu 10. Gunden sonra belirti kalmamisti insallah sende olumlu sonuç olurda kendini fazla dinlememeye çalış biliyorum çok zor ama

Öncelikle canım rabbim gönlüne göre versin. Iğne den sonra oluyor öyle bendede olmuştu 10. Gunden sonra belirti kalmamisti insallah sende olumlu sonuç olurda kendini fazla dinlememeye çalış biliyorum çok zor ama
Amin hepimize inşallah canım benim. Benim iğneden sonraki gün oldu 7. Güne kadar bişey yoktu. Bugün batıyor bana dinlemek değil rahatsiz ediyor

benim de bugün adet günüm aslında olcam diye bekliyorum. iğnenin de üzerinden 19 gün geçti. olurum herhalde bugünlerde. senin 14. günün müydü bugün.test yaptın mı hiç canım
Yapmadım camım bugün hastalanıncam kesin :) inşallah sen olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…